قاب عجیب از اولین گل هفته ششم لیگ برتر
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش "ورزشسه"، احسان قهاری یکی از بازیکنان آکادمی نساجی مازندران به شمار میرود که 6 سال در این تیم حضور داشت. در پنجره تابستانی اما اوضاع برای این بازیکن با حضور مهدی رحمتی در مازندران متفاوت شد و این مربی تازه وارد اعتقادی به تواناییها او نداشت، تا قهاری راهی جز جدایی از شهر محل تولدش نداشته باشد و اراک را برای ادامه فوتبال انتخاب کند.
هنوز 3 دقیقه از زمان بازی در ورزشگاه وطنی قائمشهر سپری نشده بود که یک اشتباه از سوی صابر حردانی سبب شد لیموچی در موقعیت خوبی قرار بگیرد و سپس با یک پاس قهاری که نفود کرده بود را در موقعیت شوتزنی قرار داد و او هم با پای چپ ضربه روی پای خود را به تور دروازه مظاهری چسباند.
ویدئو: 313694 قابی که میبینید لحظاتی پس از تک گل اولین بازی هفته ششم لیگ برتر است که صابر حردانی به شکل عجیبی مقابل قهاری و لطفی دو بازیکن آلومینیوم افتاده است. اشک های قهاری پس از این گل آنطور که خودش در مصاحبه پس از پایان بازی گفت بیاختیار جاری شد و جشن گل هم در وطنی برپا نکرد.

-
پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۰۶:۴۴:۵۵
-
۶۲ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/748331/