پیام مازند

آخرين مطالب

وضعیت شعبه دانشگاه علم وصنعت در شهرستان نور چه می‌شود؟ علمي

وضعیت شعبه دانشگاه علم وصنعت در شهرستان نور چه می‌شود؟
  بزرگنمايي:

پیام مازند -  کلنگ دانشگاه علم و صنعت ایران واحد نور در سال 83 در شهرستان نور زده شد و بالاخره در سال 87 موافقت‌های لازم برای راه اندازی این دانشگاه صورت گرفت و با اخذ مجوز فعالیت با موافقت و حمایت مسؤولان محلی دفتر دانشگاه در شهرستان فعال شد و پس از گنجاندن رشته‌های تحصیلی برای این واحد عملا در سال 91 نسبت به جذب دانشجو اقدام و فعالیت رسمی آموزشی و پژوهشی خود را آغاز کرد.
واحد نور دانشگاه علم و صنعت ایران که فعالیت‌های خود را در سال 91 ابتدا با جذب دانشجو در دو گرایش کارشناسی ارشد آغاز کرده بود بعدها توانست تعداد گرایش‌های این واحد را به عدد 14 برساند و تعداد دانشجویان نیز در عرض 4 سال از 100 نفر به 300 نفر رسید است و با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته مقرر بود این تعداد به ١٠٠٠ نفر برسد.
همچنین آغاز فعالیت رسمی این دانشگاه در ساختمان تازه تاسیس فرمانداری نور انجام شده بود که توسط فرماندار و موافقت استاندار وقت مقرر بود مدت چهار سال در اختیار این دانشگاه باشد و در این مدت دانشگاه نیز موظف به احداث بنا در زمین اهدایی شهرستان بود که ظاهرا اقدامی نکرد و فرماندار وقت در سال 95 با توجه به اتمام مدت چهارساله درخواست تحویل ساختمان به فرمانداری و انتقال فرمانداری از ساختمان قدیمی به ساختمان جدید را ارائه که نهایتا به دلیل عدم تمکین مسؤولان دانشگاه با همکاری دستگاه قضایی این اتفاق افتاد و دانشگاه علم و صنعت واحد نور به دلیل عدم پذیرش ساختمان قدیمی فرمانداری برای ادامه فعالیت دانشجویان را به پردیس مرکزی انتقال داد و با تمهیداتی به بازگشت و ادامه فعالیت این دانشگاه موافقت کرد.
منصور انبیاء رئیس دانشگاه علم و صنعت در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس گفت: نور یک شهرستان مستعدی است و از هر نظری اعم از جغرافیایی و گردشگری و به لحاظ داشتن منابع زیادی مانند جنگل و دریا منطقه مهمی است؛ از این رو مسؤولان وقت دانشگاه علم و صنعت در 17|، 18 سال پیش در نظر گرفتند که دانشگاه علم و صنعت شعبه‌ای در نور نیز داشته باشد، متاسفانه آنطور که آغاز شد به اتمام نرسید یعنی با تغییرات و چرخشی که با مدیریت کشوری و دانشگاه داشت، آن موضوع به صورت کامل پیگیری نشد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت خاطر نشان کرد: مهم ترین عامل برای این دانشگاه زمین است؛ بخش مناسبی از آن زمین قرار است که در اختیار دانشگاه قرار بگیرد و ما بودجه مستقل برای آنجا گرفتیم.در سال‌های اخیر تعداد دانشجو کمی در آنجا مستقر هستند تا دانشگاه قول خود را ثابت کند اما همت مسؤولان هم باید باشد.
وی افزود: اراده دانشگاه بر این است که این موضوع را پیگیری کند و به سرانجام برساند؛ تقریبا نیمی از راه را در آنجا رفتیم و آنجا به عنوان پردیسی از دانشگاه علم و صنعت باقی خواهد ماند.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/752479/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین خبرها از پیوستن ماتزاری به استقلال و واکنش پیمان یوسفی

آیتم برنامه ورزش و مردم از درخشش طارمی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

لینیک، پادشاه سئو سایت پوشاک!

امام رضا (ع) معلم بزرگ بشریت است

کشت گلخانه‌ای فرصتی برای جهش تولید و اشتغالزایی

امام رئوفی که بهشت را زمینی کرد

جاده چالوس از ساعت 15 امروز یک‌طرفه می‌شود

جاده چالوس امروز یک‌طرفه است

ماجرای ضرر 600 میلیونی هوادار متمول به بیرانوند

زیاد نشستن این بلا را سرتان می‌آورد

روزگار از من گرفت

پیام استاندار مازندران به مناسبت هفته بسیج سازندگی

دیدار صمیمی وزیر ارتباطات و استاندار مازندران با خانواده شهید کشوری

تعامل شوراها و مدیران، کلید توسعه استان است

پرداخت 247 میلیاردی تسهیلات تبصره 18 و 2000 میلیاردی تسهیلات قرض الحسنه

تصویری از ساق‌بند خاص مهاجم استقلال

سوپراستار والیبال دنیا، هم‌ تیمی جدید عبادی‌پور

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

تمهیدات ترافیکی پلیس در جاده چالوس برای امروز جمعه

اتحادیه اروپا برای ردیابی و رمزنگاری انتقالات ارز دیجیتال، قوانین جدید AML را اعمال می‌کند

آخرین وضعیت ترافیکی جاده ها؛ ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز

استمرار محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

آینده سازان بهنمیر قهرمان مسابقات هندبال نونهالان دختر مازندران

رسول صدرعاملی: در دوران فیلسازی‌ام ذره‌ای رانت یا پول از جایی نگرفتم

حواشی هوادار متمول در پرسپولیس | بیرانوند ماشین دختر درویش را چقدر فروخت؟‌ | ماجرای ضرر 600 میلیونی به بیرانوند

گل پرسپولیس به چادرملو آفساید بود؟ | کارشناسی داوری جنجالی ترین بازی هفته

فواید شگفت انگیز نوشیدن آب لیمو/ بهترین زمان مصرف

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

یونسی رستمی بر مدیریت علمی استان تاکید کرد

لحظاتی با مهدی طارمی بعد از صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

رختکن پاری‌سن‌ژرمن بعد از برد آرسنال و صعود به فینال

کلودیو رانیری چطور باشگاه محبوبش را نجات داد؟

واکنش پیام نیازمند به گل اورونوف

آموریم دوباره در رختکن یونایتد خودزنی کرد!

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

توضیح حسن تفتیان از حساسیت‌های رشته دوومیدانی

جناب‌خان و انتخابی تیم ملی دوومیدانی و رقابت با حسن تفتیان

خاطره جالب حسن تفتیان از دزدیدن کتونی‌هایش قبل از مسابقه