پیام مازند

آخرين مطالب

مالکی اعلام کرد؛

راه‌اندازی خط ویژه خانواده با ارائه خدمات ویژه در مراکز معاینه فنی؛ به‌زودی شهرداری تهران

راه‌اندازی خط ویژه خانواده با ارائه خدمات ویژه در مراکز معاینه فنی؛ به‌زودی
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: براساس تفاهم‌نامه همکاری با اداره کل امور بانوان و خانواده شهرداری تهران در راستای کمک به تحقق شهرخانواده به‌زودی خط ویژه خانواده با ارائه خدمات ویژه در ارتباط با آموزش شهروندی، مشاوره خانواده و بسته های تشویقی و فرهنگی در مرکز معاینه فنی نیایش راه‌اندازی خواهد شد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی، در روز یکشنبه 5 آذرماه طی نشستی با حضور مریم اردبیلی مشاور شهردار و مدیر کل امور بانوان و خانواده شهرداری تهران، شادی مالکی مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران و جمعی از مدیران تفاهم نامه ای با محوریت همکاری دو مجموعه در راستای حمایت از توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار و معیشت پایدار آنها و همچنین استفاده از ظرفیت‌های ستاد معاینه فنی خودروهای شهر تهران جهت تحقق شهر خانواده محور توشیح شد.
مالکی در خصوص اهداف مورد انتظار در این تفاهم نامه اظهار داشت: حمایت از فرآیند توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و کمک به تحقق شهر خانواده با برقرار کردن یک ارتباط دوستانه بین خدمات ارائه شده در مراکز با نهاد خانواده و انتقال این احساس خوب که انجام معاینه فنی و کنترل ایمنی و مسائل فنی خودرو می تواند در حفظ سلامت اعضای خانواده به عنوان شاکله یک جامعه موثر باشد، از اهداف و محورهای اصلی در این تفاهم نامه است.
مدیر عامل ستاد معاینه فنی در توضیح چارچوب این مشارکت و محورهای همکاری طرفین تصریح کرد: در مفاد این تفاهم نامه استفاده از ظرفیت مکانی و فضایی ستاد معاینه فنی خودروها به منظور گسترش فضای فروش ویژه تولیدات زنان سرپرست خانوار، تهیه ملزومات و مایحتاج پیمانکاران طرف قرارداد این ستاد از مراکز توانمندسازی کوثر و بهره‌مندی از فضای ستاد معاینه فنی جهت درج و نصب پیام‌های تبلیغاتی با موضوع ترویج شهرخانواده، مورد تاکید قرار گرفته است.
وی افزود: براساس این تفاهم نامه و محورهای همکاری تبیین شده این ستاد آمادگی دارد تا نسبت به حمایت و تعامل لازم برای اجرایی شدن دستورالعمل‌های شهرخانواده، به کارگیری و اشتغال فرزندان زنان سرپرست خانوار در صورت احراز شرایط لازم از طریق پیمانکاران طرف قرار داد با ستاد معاینه فنی، فراهم نمودن و بسترسازی مکانی جهت فروش محصولات زنان سرپرست خانوار و همچنین اولویت تامین البسه عوامل اجرایی ستاد معاینه فنی از مراکز توانمندسازی کوثر معرفی شده از اداره کل امور بانوان اقدام کند.
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: براساس تفاهم‌نامه همکاری با اداره کل امور بانوان و خانواده شهرداری تهران در راستای کمک به تحقق شهرخانواده به‌زودی خط ویژه خانواده با ارائه خدمات ویژه در ارتباط با آموزش شهروندی، مشاوره خانواده و بسته های تشویقی و فرهنگی در مرکز معاینه فنی نیایش راه‌اندازی خواهد شد.
گفتنی است، بررسی، معرفی و نظارت بر حسن انجام کار مراکز توانمندسازی کوثر و صاحبان کسب و کارهای خرد و مشاغل خانگی به منظور تامین البسه، معرفی فرزندان زنان سرپرست خانوار که در سامانه توانمندسازی شهرداری تهران مشخصات آنها به ثبت رسیده است، شناسایی نیازهای مربوط به ستاد معاینه فنی جهت اجرایی شدن شهر خانواده از محورهای همکاری اداره کل در این تفاهم نامه است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/758232/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیاتی‌نیا: کسی از استقلال برای مدیریت آکادمی با من تماس نگرفته است

ماموریت سخت اینزاگی؛ پیروزی بدون سه ستاره

گل عجیب خیبر با جروبحث گولسیانی و فرجی

تعیین قائم مقام جدید برای دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال بانوان: همه تیم‌ها برای قهرمانی آمدند

تغییر ترکیب تیم ملی والیبال نشسته؛ سه بازیکن اعزامی به پاریس حذف شدند

پوستر پرستاره نماینده ایران برای لیگ قهرمانان آسیا

القادسیه نخستین حریف طبیعت در سوپر لیگ غرب آسیا

ملی‌پوشان چوگان پس از صعود به جام‌جهانی چقدر پاداش گرفتند؟

قله 8167 متری در هیمالیا زیر پای بانوی کوهنورد ایرانی

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال: گل پرسپولیس صحیح بود

بیرانوند بهترین دروازه‌بان لیگ برتر فوتبال شد

بسته شدن 10 روزه محور کندوان از فردا

این کتک کاری در خرم آباد سابقه داشت! / ضارب افشین پیروانی آزاد شد؟

جابجایی بیش از یک میلیون تن کالا از مازندران

بسته شدن جاده کندوان، از فردا

فشار عرضه ها در بازار سرمایه در نگرانی اتی مذاکرات

دانشگاه پیام نور مشکل دیرینه کنکور را در سکوت حل کرد

حمله پلنگ به سه راس اسب در سوادکوه

هوای آفتابی و گرم تا چهارشنبه در مازندران

بازگشت 32 هزار و 400 مترمربع از اراضی کشاورزی آمل به چرخه تولید

جاده چالوس از فردا 10 روز مسدود می‌شود

آخرین وضعیت ترافیکی جاده های کشور؛ جاده چالوس 10 روز مسدود شد

حوزه‌های علمیه، میراث گران‌سنگ تمدن اسلامی

دستگیری سارق سابقه دار و حرفه‌ای در بابلسر

عکس/ اعتراض مردم به قطعی برق در مازندران

تداوم هوای گرم و شرجی در مازندران

توسعه گردشگری ورزشی، رویکرد راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش در مسیر رشد پایدار

کیش میزبان نخستین سمپوزیوم توسعه سیلینگ ایران

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

گاف بزرگ فدراسیون دوومیدانی؛ مسیر آب رفت همه رکورد زدند!

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده

پیشکسوت چوگان: آمریکا را در خاک خودش شکست می‌دهیم

سرمربی تیم‌ ملی بلغارستان: تکواندوی ایران در دنیا تدریس می‌شود

آغاز کار شاگردان بهروز عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

تعویق اردوی تیم ملی والیبال نشسته به خاطر ویزای هلند

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور فارس: چگونه افسردگی را شکست دهیم؟

محکومیت تعمیر‌کارِ متقلب خودرو

لایروبی رودخانه‌های مازندران برای مهار سیلاب مستمر است

کشف 208 تن دانه سویا غیربهداشتی در سوادکوه

بازداشت متهمان حمله به پیروانی

جاده چالوس به مدت 10 روز بسته می‌شود

ارتفاعات گردنه سر سوادکوه

افزایش پایداری تأمین کالاهای اساسی در مازندران

هشدار درباره مصرف بی رویه‌ی ویتامین D

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب