پیام مازند

آخرين مطالب

توقیف 1200 لیتر نفت سفید خارج از شبکه توزیع در بابل اجتماعي

توقیف 1200 لیتر نفت سفید خارج از شبکه توزیع در بابل
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایسنا/مازندران جانشین انتظامی استان مازندران از کشف 1200 لیتر نفت سفید خارج از شبکه توزیع به ارزش 400 میلیون ریال با تلاش ماموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان بابل خبر داد.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار سیدموسی حسینی در خصوص این خبر اظهار کرد: در راستای تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و پیشگیری و مقابله با فعالیت‌های مجرمانه قاچاقچیان، ماموران پلیس امنیت اقتصادی گزارش‌هایی مبنی بر عرضه خارج از شبکه و نگهداری غیرقانونی فرآورده‌های نفتی توسط فردی با همکاری فرزندان خود در شهرستان بابل دریافت کردند.
وی ادامه داد: ماموران پس از هماهنگی قضائی در یک اقدام ضربتی از خودروی وانت نیسان متهمان، بیش از 1200 لیتر نفت سفید خارج از شبکه توزیع به ارزش بالغ بر 400 میلیون ریال کشف کردند.
جانشین انتظامی استان مازندران تصریح کرد: در این راستا 2 متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.
سردار حسینی در پایان خاطرنشان کرد: پلیس با قاچاقچیان سوخت و افرادی که ذخایر ملی کشور را به تاراج می‌گذارند برخورد قاطع و قانونی می‌کند و اجازه جولان به قاچاقچیان را نخواهد داد. شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند.
آزادسازی 42 میلیاردی اراضی کشاورزی در ساری
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران از تغییر کاربری 700متر مربع از زمین های زراعی در یکی از مناطق شهرستان ساری به مبلغ 42 میلیارد ریال خبر داد.
سرهنگ محمد محمدپور اظهار کرد: در پی تغییر کاربری غیر قانونی و تصرف 700متر از اراضی کشاورزی و زراعی در یکی از مناطق شهرستان ساری، موضوع در دستور کار رابطان این پلیس و ماموران انتظامی آن شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: پس از هماهنگی‌های قضائی با همکاری کارشناسان جهاد کشاورزی آن شهرستان، تمام دیوار کشی‌ها و بناهای ایجاد شده در زمین مذکور تخریب شد و در اختیار بخش کشاورزی قرار گرفت.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران، تصریح کرد: مالک زمین مذکور که پس از تفکیک غیر قانونی این زمین اقدام به دیوارکشی و ساخت و سازهای غیر مجاز در آن کرده بود نیز پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ محمدپور، ارزش زمین‌های رهاسازی شده در این عملیات را بالغ بر 42 میلیارد ریال عنوان کرد و با اشاره به مبارزه جدی پلیس با جرایم اقتصادی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه زمین خواری، تصرف اراضی ملی و یا کشاورزی موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اطلاع دهند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/797726/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ابراز حمایت و همبستگی رئیس کمیته بین‌المللی المپیک با مردم ایران

جان تری: همه از تماشای فوتبال مدرن خسته شده‌اند

ردبول برای فسخ قرارداد سرجیو پرس، 18 میلیون یورو پرداخت کرد

پهلوگیری 10 کشتی نهاده‌های دامی در بندر امیرآباد

لباس پرسپولیس بر تن کاظمیان نشست

اولین اظهارات کاپیتان میلان پس از حضور در الهلال

بازگشت قهرمان جهان به بوکا

داوری: تیم ملی بسکتبال 6 دیدار تدارکاتی برگزار خواهد کرد

امیررضا معصومی شایعات را پررنگ کرد

برپایی روضه های خانگی عزاداران بابلی

طارمی جواب اعراب حاشیه خلیج فارس را داد

پاسخ رئیس IOC به خسروی وفا: آماده هر گونه مساعدت هستیم

ورزش‌های باشگاهی نمی‌تواند جبران کم تحرکی ما باشد

تشکیل کارگروه و ارائه طرح جامع و علمی با حضور صاحب‌نظران

حل مشکل ترافیکی ورودی قائمشهر با تکمیل تقاطع الغدیر

حل مشکل قطعی برق و تنفس در پرداخت بیمه تامین اجتماعی

مطهری پیشنهاد مس را رد کرد

انتقال عجیب بازیکن ایرانی به تیم افغانستانی!

امید ابراهیمی: سن فقط یک عدد است!

تیم ملی والیبال نشسته مردان به آمریکا اعزام نمی‌شود

معرفی ترکیب تیم‌های ملی کاراته پایه در رقابت‌های قهرمانی آسیا

بهترین ورزش پیاده روی ساده است

امباپه و گولر، محو تکنیک کواراتسخلیا در جریان دیدار رئال و پاریس

یامال هفته آینده قراردادش را دوباره تمدید می‌کند

نوستالژی، گل زیبای کریم باقری به فجر

نوستالژی، سوپرگل مجتبی جباری به ابومسلم

قرارداد ستاره جدید منچسترسیتی؛ کلاس آموزشی برای مدیران فوتبال ایران

محمد کودوس اولین خرید فرانک در تاتنهام

حسینی و تمرین در دورترین نقطه از کمپ استقلال!

روپایی لامین یامال مقابل دیوار چین

لیگ ملت‌ها؛ هلند ناگهان امیدوار شد

واکنش جواد خیابانی به برد قاطعانه پاری سن ژرمن مقابل رئال مادرید

هافبک اسبق پرسپولیس سرمربی جوانان نساجی شد

قرارداد مهدی شیری تمدید شده است

متن کامل پیام خداحافظی لوکا مودریچ با رئال

آریا برزگر به دنبال حضور دوباره در فوتبال اروپا

پاسخ هادی چوپان به شایعه مهاجرتش

از کلمبیایی‌ها پول می‌گرفتند

15 گل برتر جنوا در سری آ 2024/25

اورونوف دوباره به پرسپولیس پیوست!

مضرات مالش چشم‌ها

حتی «کم» هم زیاد است؛ هیچ سطح ایمنی برای مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده وجود ندارد

گرم‌ترین برخورد ساپینتو برای جلالی

بمب بعدی رئال تایید شد؛ دفاع وسط لیورپول!‏

فینال المپیک در لیگ ملت‌ها!

گلدبرگ: حرکت اسپیر در WWE برای کمرنگ کردن من تکرار شد

بمب نقل و انتقالات؛ احمد نور، پرسپولیس!

حضور اصغر فرهادی در جشنواره «سینما ریترواتو» ایتالیا | اکران فیلم جدایی نادر از سیمین

کلمات حماسی روح را گرم می‌کند

بایرلورکوزن با 2 خرید از آیندهوون، جای خالی فلوریان ویرتس را پر می‌کند