پیام مازند

آخرين مطالب

شکایت یامگا از استقلال در راه است! اجتماعي

شکایت یامگا از استقلال در راه است!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش "ورزش سه"، یکی از داستان‌های غم‌انگیز فصل گذشته، آسیب‌دیدگی شدید چشم کوین یامگا در تمرینات استقلال بود. مدافع- هافبک فرانسوی کارآمد و بی‌حاشیه فوتبال ایران، بر اثر برخورد با هم‌تیمی خشن خود؛ یعنی امید حامدی‌فر مصدوم شد و ادامه فصل را از دست داد. او چندین عمل جراحی را پشت سر گذاشت تا امروز که به وضعیت نسبتا باثباتی رسیده است.
یامگا یک فصل دیگر با استقلال قرارداد دارد و خودش هم مایل است بازی کند اما باشگاه به‌خاطر اینکه او از سلامتی کامل برخوردار نیست و بدون تعارف نمی‌تواند مثل قبل فایده فنی داشته باشد، سلسله بی‌مهری‌های عجیبی را علیه او آغاز شده است؛ از آزاد گذاشتن این بازیکن برای مذاکره با سایر تیم‌ها تا انتشار مطالب بحث‌برانگیز در مورد سلامت ستاره فرانسوی که با واکنش منفی خودش هم مواجه شد.
می‌دانیم که فهرست تیم‌ها محدود است و آنها برای پر‌کردن این ظرفیت دنبال بهترین‌ها می‌گردند. با این‌حال، همه‌‌چیز هم همین نیست. باشگاه‌های ورزشی تعهدات اخلاقی هم دارند و باید مقید به اصول جوانمردانه و انسانی باشند. برای همین است که در فوتبال حرفه‌ای جهان وقتی بازیکنی مثلا رباط صلیبی پاره می‌کند، باشگاه بلافاصله قراردادش را تمدید می‌کند. این یعنی ما به فکر تو هستیم، پای روزهای غم‌انگیزت می‌مانیم و بدون دغدغه روی درمانت متمرکز شو. روشن است که آن بازیکن با رباط پاره نمی‌تواند برای تیمش بازی کند (درست مثل یامگا)، اما این تمدید قرارداد نشان‌دهنده پایبندی مجموعه به قواعد اخلاقی است.
یامگا که اصلا با استقلال قرارداد دارد و اگر واقعا باشگاه نمی‌تواند از خیر این یک سهمیه بگذرد، باید درنهایت ادب و احترام با او برای جدایی و قطع همکاری به توافق برسد. یعنی نه‌تنها باید پول کل فصلش را بدهند، بلکه باید رضایت قلبی بازیکنی را جلب کنند که چشمش را برای این تیم گذاشته.
حمایت از بازیکنی مثل یامگا، فقط پشتیبانی انسان‌دوستانه از یک بازیکن مصدوم نیست، بلکه پیامی را هم به سایر نفرات منتقل می‌کند که همه توانشان را برای تیم بگذارند و اگر هم صدمه دیدند، مطمئن باشند کل مجموعه کنارشان ایستاده. وقتی شما با امثال پادوانی و یامگا چنین معامله‌ای می‌کنید، چرا باید بقیه سرشان را جلوی توپ بگذارند؟ هزینه‌ای که برای دلجویی از این بازیکنان پرداخت شود هرگز پول مفت نیست؛ پول مفت، دستمزد یک فصل‌ونیم خانه‌نشینی امثال استراماچونی است.
درنهایت کیس جدیدی برای استقلال باز شده و این بازیکن از آبی‌ها شکایتی انجام داده که بر پایه قرارداد باقیمانده و دریافت غرامت از آنهاست.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/819686/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

احساسی شدن نورگارد از دیدن فرزندش موقع گرفتن عکس برای معارفه در آرسنال

تکلیف هافبک سرباز با پرسپولیس مشخص شد

آنتتوکومپو: احتمالاً در میلواکی می‌مانم

ستاره آرژانتین هم‌ تیمی جدید حسین خانزاده در لوبه

پیش‌بینی تولید 763 تن سیب و گلابی در شهرستان بابل

وصول یک هزار و 63 نامه سفر ریاست جمهوری در بنیاد شهید استان ایلام

ادعای هافبک چلسی: نزدیک بود از گرما غش کنم!

چشمی بدون قرارداد در تمرین استقلال!

خرید مهاجم خارجی برای پرسپولیس قطعی شد

فغانی: جام جهانی باشگاه‌ها یکی از آخرین تورنمنت‌های من است

درگذشت مادر شهید ملکوتی در آمل

خواص شگفت انگیز نخود و لوبیای سیاه

آغاز رقابت‌های کشتی آزاد جوانان قهرمانی آسیا با حضور نمایندگان مازندران

اعتراف مارسکا: پاری‌سن‌ژرمن بهترین تیم جهان است

دروازه‌بانی که فعلا بدون رقیب است!

از قهرمانی تا انحلال؛ سقوط بی صدا وحدت مهریز یا همان صدرشیمی

انتقاد سرمربی تیم والیبال جوانان ایران از برنامه ریزی ناعادلانه FIVB

هوای مازندران از فردا آفتابی و گرم

آزادی 137 زندانی غیر عمد با کمک ستاد دیه استان مازندران

هشدار هواشناسی درباره تشدید ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

حضور دو نسل از اعجوبه‌ها در یک قاب؛ مسی و یامال در اولین تیزر 2026

رتبه‌بندی نهایی مدعیان توپ طلای 2025 منتشر شد

پاسخ منفی طارمی به پیشنهاد الوصل امارات

لالوویچ نایب‌رئیس اتحادیه فدراسیون‌های تابستانی شد

مناسبت روز/ شنبه، 21 تیر ماه

فواید شگفت‌انگیز طبیعت‌گردی بر سلامت جسم و روان

بیش از 29 هزار داوطلب مازندرانی در تب و تاب نوبت دوم آزمون سراسری

محبی: قطعاً علاقه‌مند بودم به استقلال برگردم

پاسخ ونگر به کلوپ: اصلا نظرت را قبول ندارم!

تقوی: پیاتزا دوست ندارد کسی در کارهای فنی تیم ملی دخالت کند

مذاکره سپاهان با تاکتیسین سرشناس استقلال!

سلطانی: کسب سهمیه جهانی سخت‌تر شده است

شهدای اخیر گلستان نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

گوشی هوشمند، ذهن سالمندان را فعال‌تر می‌کند

روایتی از محرم در هند

دیدار استاندار گیلان و سخنگوی وزارت خارجه با خانواده شهید دانشمند هسته‌ای

گامی مهم برای تجمیع مراکز آموزشی و تاسیس دانشگاه جامع استان

پایان داوری مرحله استانی چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان استان مازندران

برگزاری چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان مازندران با استقبال چشمگیر

آغاز ارزیابی چند برابر ظرفیت داوطلبان دختر دانشگاه فرهنگیان در مازندران

مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان مازندران در ایستگاه پایانی

حسین‌زاده: برابر پرسپولیس حرفی برای گفتن نداشتیم!

حسین‌زاده: هواداران انگیزه قهرمانی ما بودند

حسین‌زاده: اخراجم برابر ذوب‌آهن منصفانه نبود!

حسین‌زاده: تا فینال آسیا می‌رفتیم رکورد سردار را می‌زدم

تمرین ریکاوری تیم ملی فوتبال بانوان پس از برتری مقابل سنگاپور

عذرخواهی اشرف حکیمی از یکی از هواداران رئال مادرید که مورد اصابت شوت او قرار گرفته بود

امیرحسین حسین زاده: این فصل اگر 6 گل هم می خوردیم باید 7 تا می زدیم

واکنش امیرحسین حسین زاده به حذف تراکتور از لیگ قهرمانان آسیا

امیرحسین حسین زاده: دلیل عدم خوشحالیم مقابل استقلال این بود که روزهای خوبی در این تیم داشتم