پیام مازند

آخرين مطالب

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد:

حمایت از جانبازان زن در دستور کار بنیاد شهید و امور ایثارگران/ حل مسکن ایثارگران با انعقاد تفاهم نامه مسکن بنیاد شهید و امور ایثارگران

حمایت از جانبازان زن در دستور کار بنیاد شهید و امور ایثارگران/ حل مسکن ایثارگران با انعقاد تفاهم نامه مسکن
  بزرگنمايي:

پیام مازند - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به وجود 35 زن جانباز غیور قطع‌نخاعی و 17هزار زن شهید، جانباز و آزاده در کشور، از تلاش برای حمایت از آنان با تهیه امکانات حرکتی به کمک وزیر صمت خبر داد.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در برنامه زنده تلویزیونی «ستاره‌های خاکی» که از شبکه تبرستان پخش شد، گفت: هدفم از سفر به استان مازندران عرض سلام و اعلام وفاداری به مردم این استان همزمان با برگزاری دومین «کنگره شهدا و سرداران 14 هزار و 500 شهید» سرافزار این استان است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به عظمت روح بلند دبیرکل حزب‌الله لبنان که 32 سال فرماندهی جبهه مقاومت را داشت، افزود: اگر می‌بینیم که غزه مقاوم حدود یک سال است که مقابل بدترین جنایات رژیم سفاک و کودک‌کش صهیونیست ایستاده، چیزی نیست مگر به برکت وجود فرمانده مقاومت سیدحسن نصرالله. همانطوری که در سرنوشت و تاریخ اسلام دیدیم خون شهدا حتما برکتش باعث گشایش مسیر و راه به سوی قله‌های کمال و انسانیت خواهد بود.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: اگر از غزه می‌گوییم یادمان باشد که در گذشته همین رژیم غاصب اسرائیل ارتش چهار کشور را شکست داد. امروز با دارا بودن حمایت سایر کشورها به مراتب قدرتمندتر است اما آنچنان حیثیت آن بر باد رفت که نداشتیم در تاریخ بیش از یک میلیون نفر در لندن برای آزادی مردم فلسطین تظاهرات انجام دهند.
مهندس اوحدی گفت: در حوزه بین الملل برای اولین بار دادگاه لاحه حکم جانی بودن رژیم صهیونیستی را صادر کرد، اینها چیزی نیست مگر برکت مقاومت، برکت خون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و سیدحسن نصرالله، حاج قاسم ما عصاره تمام شهدای جنگ بودند.
رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران با بیان اینکه شک نداریم که برکات شهادت دبیرکل حزب الله حتما با جبهه مقاومت خواهد بود، به برنامه‌ها و اهدافش در بنیاد اشاره کرد و یادآور شد: رسالت بنیاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، انتقال این فرهنگ به نسل جوان و نهادینه شدن آن در جامعه است. مردم به‌طور طبیعی انتظار دارند که به جامعه ایثارگری یک سری خدمات ارائه شود، سن والدین شهدا رو به کهنسالی و عموما بالای 80 سال رفته که نیازمند توجه است.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه بحث سلامت و درمان جامعه ایثارگری اولویت اول ماست، عنوان کرد: جانبازان نیز با افزایش سن به مراقبت بیشتری نیاز دارند، ما خودمان را خادم بنیاد و بدهکار جامعه ایثارگری می‌دانیم. زیبنده نیست خانواده‌های شهدا و ایثارگران از داشتن چند وجب مسکن بی‌بهره باشند و زیبنده نیست که فرزند شهید بیکار بماند.
مهندس اوحدی با اشاره به وجود 35 زن جانباز غیور قطع‌نخاعی و 17هزار زن شهید، جانباز و آزاده در کشور، افزود: بحث تهیه امکانات حرکتی به کمک وزیر صمت برای این جانبازان وظیفه است و در مقابل ایثارشان بسیار کم است.
رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران از انعقاد اولین تفاهم‌نامه در حوزه اشتغال جامعه ایثارگری با وزیر راه و شهرسازی که خود فرزند شهید است، خبر داد و گفت: به مازندران آمدیم تا اعلام کنیم که موضوع زمین و مسکن ایثارگری با این تفاهم‌نامه برای همیشه حل خواهد شد.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر توجه بنیاد به توانمندسازی و حمایت از جامعه ایثارگری تاکید و تصریح کرد: حتما شهدا در تشخیص نخبه بودند، مفتخریم که حدود 10هزار و 500 نفر از همسران و فرزندان شهدا بنا بر دارا بودن شاخصه‌های نخبگان، از نخبگان کشور هستند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/827495/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین خبرها از پیوستن ماتزاری به استقلال و واکنش پیمان یوسفی

آیتم برنامه ورزش و مردم از درخشش طارمی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

لینیک، پادشاه سئو سایت پوشاک!

امام رضا (ع) معلم بزرگ بشریت است

کشت گلخانه‌ای فرصتی برای جهش تولید و اشتغالزایی

امام رئوفی که بهشت را زمینی کرد

جاده چالوس از ساعت 15 امروز یک‌طرفه می‌شود

جاده چالوس امروز یک‌طرفه است

ماجرای ضرر 600 میلیونی هوادار متمول به بیرانوند

زیاد نشستن این بلا را سرتان می‌آورد

روزگار از من گرفت

پیام استاندار مازندران به مناسبت هفته بسیج سازندگی

دیدار صمیمی وزیر ارتباطات و استاندار مازندران با خانواده شهید کشوری

تعامل شوراها و مدیران، کلید توسعه استان است

پرداخت 247 میلیاردی تسهیلات تبصره 18 و 2000 میلیاردی تسهیلات قرض الحسنه

تصویری از ساق‌بند خاص مهاجم استقلال

سوپراستار والیبال دنیا، هم‌ تیمی جدید عبادی‌پور

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

تمهیدات ترافیکی پلیس در جاده چالوس برای امروز جمعه

اتحادیه اروپا برای ردیابی و رمزنگاری انتقالات ارز دیجیتال، قوانین جدید AML را اعمال می‌کند

آخرین وضعیت ترافیکی جاده ها؛ ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز

استمرار محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

آینده سازان بهنمیر قهرمان مسابقات هندبال نونهالان دختر مازندران

رسول صدرعاملی: در دوران فیلسازی‌ام ذره‌ای رانت یا پول از جایی نگرفتم

حواشی هوادار متمول در پرسپولیس | بیرانوند ماشین دختر درویش را چقدر فروخت؟‌ | ماجرای ضرر 600 میلیونی به بیرانوند

گل پرسپولیس به چادرملو آفساید بود؟ | کارشناسی داوری جنجالی ترین بازی هفته

فواید شگفت انگیز نوشیدن آب لیمو/ بهترین زمان مصرف

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

یونسی رستمی بر مدیریت علمی استان تاکید کرد

لحظاتی با مهدی طارمی بعد از صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

رختکن پاری‌سن‌ژرمن بعد از برد آرسنال و صعود به فینال

کلودیو رانیری چطور باشگاه محبوبش را نجات داد؟

واکنش پیام نیازمند به گل اورونوف

آموریم دوباره در رختکن یونایتد خودزنی کرد!

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

توضیح حسن تفتیان از حساسیت‌های رشته دوومیدانی

جناب‌خان و انتخابی تیم ملی دوومیدانی و رقابت با حسن تفتیان

خاطره جالب حسن تفتیان از دزدیدن کتونی‌هایش قبل از مسابقه