پیام مازند

آخرين مطالب

دعوای دایی و دبیر؟ بعد از انقلاب یک جهان پهلوان داشتیم،… سیاسی

دعوای دایی و دبیر؟ بعد از انقلاب یک جهان پهلوان داشتیم،…
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمد مایلی‌کهن سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران به اطلاعات آنلاین گفت: شرایط کشور را که می بینم رویم نمی شود درباره فوتبال صحبت کنم. فوتبال فقط یک فرق پیدا کرده و متاسفانه الان سطح توهین ها رکورد زده است. آدم تاسف می خورد. فرقی بین خانم و آقا نیست. اینها نشان می دهد فرهنگ ما ترقی نکرده و پسرفت کرده است.
وی افزود: در این کشور سالی 12 ماه داریم کار فرهنگی می کنیم اما نتیجه ای ندارد. می گوییم پول نداریم اما چیزهایی می بینیم که مشخص است پول داریم. هفته هفت روز است. ببینید در هر روز چند مراسم داریم؟ گاها هر روز 20، 30 مراسم هزینه‌بر داریم. برگشت اینها چیست؟ مراسم هایی که با حضور میهمانان خارجی است. اینها مجانی می آیند و می روند؟ هزینه اسکان و رفت و آمد و کادو ندارند؟ الان تداخل مراسم ها را می بینم. یک روز روز معلم و دانشجو و پلیس و … همزمان می شود. گوش شنوایی وجود ندارد.
مایلی‌کهن گفت: اتفاقات داخل ورزشگاه بازتاب اتفاقات جامعه است. تماشاگران اروپایی شرایط عادی ندارند و برخی از آنها مست هستند اما آیا اینگونه فحاشی می کنند؟ مدعی هم هستیم کارهای فرهنگی انجام داده ایم. اولا بودجه کارهای فرهنگی در همه بخش ها چقدر است و بازخوردش چیست. در همین فوتبال افرادی کارهیا فرهنگی را برعهده دارند که رزومه شان مشخص است. زمانی بنده رییس تربیت بدنی شمیران بودم و قرار شد تربیت بدنی و آموزش پرورش منطقه ای شود. زمان مرحوم مصطفی داوودی بود. آقایی به نام زمان آبادی رییس تربیت بدنی آموزش و پرورش منطقه یک بود. یک خانم مسئول زمین های تنیس در منطقه دزاشیب بود و چادر سر نمی کرد. به آقای زمان آبادی هم ارتباطی نداشت و تحت نظر ما بود نه تربیت بدنی آموزش و پرورش. همین آقا فشار می آورد که این خانم برکنار شود. گفتم به شما ربطی ندارد که دخالت می کنید. من که از منطقه رفتم اداره کل و تربیت بدنی ادغام شد و ایشان (زمان آبادی) شد رییس تربیت بدنی منطقه یک (شمیرانات). دیدگاهها این بوده و همین افراد در ورزش و فوتبال کارهای فرهنگی را بر عهده گرفتند. خب توقع شما چیست؟ الان ما اسم فوتبال بیاوریم باید اعدام شویم. ما دیگر فوتبالی نیستیم و اینها ورزشی هستند. همه زندگی من و کارم و تحصیلاتم ورزش بوده و تمام پست هایم ورزشی بوده است. همینکه اجازه می دهند در خیابان راه برویم خیلی است. البته مردم لطف دارند.
وی افزود: روز بازی پرسپولیس و تراکتور حرکت علیه بیرانوند بد بود. الان هم عده ای دارند موضوع را قومیتی می کنند و این خطرناک است. من به بیرانوند کاری ندارم اما منِ بازیکن هم گاهی مقصرم. گاهی تماشاگر را تحریک می کنم. شما دیدید که در فضای مجازی برخی از این تماشاگران خانم چه حرف هایی می زدند. حرف هایی از زبان آن خانم ها خارج می شد که من وقتی شنیدم سرخ و سفید شدم.
مایلی‌کهن درباره مواضع اخیر زنوزی مالک تراکتور علیه باشگاه پرسپولیس گفت: ایشان پول دارد و توان آن را دارد و از این حرف ها بزند. ما که پول خورد ایشان را هم نداریم. ایشان آدم کوچکی نیست و خدمت هم کرده است ولی برخی صحبت ها تحریک آمیز است. این حرف ها را اگر امثال من بزنیم بازتابی ندارد اما وقتی از زبان اقای زنوزی خارج می شود تبعات دارد؛ بازتاب دارد.
وی درباره برکناری موسیمانه از استقلال گفت: تقصیر رسانه ها است. ایشان با سلام و صلوات وارد کردید. از اول معلوم بود مربی نیست. پول خوبی گرفت و رفت. گاریدو بنده خدا نمی دانم دروغ بود یا راست اما رفت کشور دیگر سالی 60، 70 هزار دلار گرفت. اینجا چقدر گرفت؟ همین الان مربی دیگری آوردند. من دیدم فقط 4، 5 تا دستیار دارد. سیدجلال حسینی را هم کنار گذاشتند. سیدجلال چند سال آنجا بوده؟ کایپتان آنجا و تیم ملی نبوده؟ آدم شریفی نیست؟ پهلوان نیست؟ از او صدایی درآمده تا الان؟ کار خودش را می کند. یعنی فوتبال ترکیه خیلی از ما سرتر است؟ غصه های ما کم است و با این اتفاقات زیاد هم می شود؟ خود کریم باقری چه ایرادی داشت؟ آقای باقری خیلی باهوش است و می دانست در فوتبال برد و باخت است. منچسترسیتی دیشب 5 تا خورد. چندمین باخت بود؟ پس الان گواردیولا را اعدام کنند. بابا این فوتبال است و برد و باخت دارد. انگار هیچ کشوری فوتبال ندارد و فقط ما داریم. فکر می کنید کریم باقری توان این کار را ندارد؟ نشان داد که دارد. منتهی در کشور ما به خودی ها جفا می شود.
مایلی‌کهن درباره دعوای علی دایی و علیرضا دبیر گفت: دعوای دایی و دبیر بیشتر رسانه ای است. اتفاقا خیلی هم غیرمحترمانه نبوده است. آقای دبیر گفته تو باید بیایی اینجا و حق تو است منتهی باید کارهای دیگر را کنار بگذاری و فکر و ذکرت به فوتبال باشد. البته اینها افکار متفاوتی دارند. من می توانم شما را مجبور کنم مثل من فکر کنید؟ منتهی رسانه ها دنبال این مسایل هستید. رسانه ها نان این دعواها را می خورند. دبیر در کشتی خیلی زحمت کشیده است. بنده طرف کسی را نمی گیرم . جهان پهلوان بعد از انقلاب را هم فقط آقا رسول خادم می دانم. شاید من هم از یکسری رفتارهای آقای دبیر خوشم نیاید ولی دلیل نمی شود همه ارزش های او را کنار بگذارم. قهرمان المپیک و جهان بوده و زحمت کشیده و بچه تیغ‌داری است. از جیب خودش پول نداده ولی امکانات فراهم کرده است. دبیر عقایدی دارد. شما می گویید فیلم بازی می کند؟ برای چه فیلم بازی کند؟ مگر نماینده تهران و عضو شورا نبود؟ یک روزی دبیر می رود؛ این امکانات برای چه کسی می ماند؟ آیا با خودش می برد؟!
وی درباره انتخابات پیش روی فدراسیون فوتبال گفت: انتخاباتی که نیست. انتصابات است. از همان قبلی ها یک نفر رییس می شود. در انتخابات ریاست جمهوری 6 نفر بودند و اینجا 5 نفر بیشتر نیستند؛ همه اینها کارنامه مشخص دارند. برخی می گویند کار سختی است و مریض می شوند ولی رها نمی کنند.
مایلی‌کهن در پایان گفت: بارها گفته ام که الان کشورها به خصوص در اروپا مرز ندارند. همه کشورها به دنبال منافع خود هستند ولی روی یک سری مسایل پافشاری نمی کنند. امتیاز می دهند و امتیاز می گیرند. چه اشکالی دارد که وقتی ما عضو سازمان ملل هستیم با آمریکا مذاکره کنیم و مشکلات را حل کنیم. البته برخی می گویند ما مشکل اقتصادی نداریم. کجا داریم؟ عده ای قبول ندارند مشکلات را. ما هم کشور خوبی داریم و هم مردم خوبی منتهی فکر مردم نیستیم.
الان کیفیت نان را ببینید چگونه شده است. من خودم برای خانه خرید می کنم. قیمت ها که رفته بالا و … باید برای این مردم فکری کرد.
258 258

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/868220/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده پاسدار شهید مجید آل ابراهیم در چالوس

پل ارتباطی مادران، فناوری نوین و تربیت دینی فرزندان

کاوشگر ناسا رکورد شکست

دانشمندان به دنبال 100 کهکشان‌ کشف نشده در راه شیری

تامین اجتماعی محور رفاه عمومی است

برگزاری اردو ترویجی تخصصی برنج در رامسر

کوسه های جزیره کیش؛ زیبا و بی خطر

آغاز همکاری بیمه دی و فدراسیون فوتبال از امروز

جلوه‌هایی از زندگی روستایی و عشایری در قاب دوربین

تیم ملی نوجوانان تکواندو کشور در آمل اردو زد

سازمان منطقه آزاد کیش به دنبال توسعه تولید برق از انرژی خورشیدی/ رشد بی‌سابقه سرمایه‌گذاری در جزیره

حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است/ خطر دوگانگی ارزشی یکی از تهدیدهای هویتی است

تلف شدن یک قلاده شیر نر بالغ در مجموعه گردشگری الیمالات نور

دبیرخانه حفاظت از فک خزری در نور آغاز به کار کرد

رامسر میزبان نشست احیای دفتر منطقه‌ای کنوانسیون تالاب‌ها

انتشار نخستین تصویر از بازیگر سریال هری پاتر

ترویج "رویکرد مقاومتی" با تمسک به قرآن کریم در میان مردم

سخنگوی دولت: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کارلسون تاکید شد که ما آماده گفت‌و‌گو بر اساس احترام متقابل‌ایم

شهدا با انتخاب مرگ، به حیات جاودان رسیدند / شهادت مفهومی از هستی‌بخشی است

رقابت بیش از 29 هزار داوطلب آزمون سراسری در مازندران

آغاز ساخت مسکن برای کارگران مازندرانی در قالب طرح پایلوت

برگزاری دورهمی مجسمه‌سازی شنی و دیار علویان در ساحل سلمان‌شهر

بازگشت 110 کارگر به کار با حمایت قضایی

هشدار در خصوص افزایش خطر آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌های مازندران

صنعتگران، افسران جهاد اقتصادی در برابر جنگ ترکیبی دشمن

آغاز مسابقات استانی قرآن کریم در ساری

تمهیدات امنیتی برای برگزاری بزرگترین رقابت علمی در مازندران

احتمال وقوع یک انفجار در کره ماه؛ ماهواره‌ها نابود می‌شوند؟

مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار و امنیت فراجا در ساری

کیش در مسیر معماری نوین فرهنگی؛ از زیرساخت و هویت تا عدالت و مشارکت

توسعه کشاورزی مدرن در شرق مازندران

برگزاری اردوی جهادی خدمات سلامت بنیاد علوی در روستاهای میاندورود

ارزیابی‌های تخصصی در چهار مرکز فعال استان؛ مهلت ثبت‌نام تا 10 مرداد

پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است

ادامه گرما و ناپایداری‌های محلی در هرمزگان همراه با احتمال وقوع رگبار و تندباد

رهروان واقعی سیره شهدا باشیم

جنبه مردمی انقلاب مردم را پای‌کار ایران نگه‌داشت

تقویت اتحاد و وفاق ملی در کشور نتیجه جنگ 12 روزه

زباله‌های جنگل الیمالات جمع آوری شد

لزوم برخورد با متخلفان و جلوگیری از گسترش ساخت و سازهای غیرمجاز

دادبود: پارک ساحلی و مجتمع گردشگری بزرگ به زودی کلنگ‌زنی می‌شوند

پیگیری‌های ویژه استاندار درخصوص پروژه‌های ملی ورزش مازندران در پایتخت

حسینی‌جو: عاشورا و اربعین نماد مقاومت و پایبندی به اصول انسانی و اخلاقی است

افزایش چشمگیر فعالیت‌های بندر امیرآباد

بندر امیرآباد هاب غلات شمال و تامین کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی کشور

افزایش چشمگیر واردات روغن خوراکی از بندر امیرآباد

مازندران، میزبان مسابقات کشتی قهرمانی ناشنوایان کشور

محور چالوس همچنان بسته است

آغاز برداشت سیاه‌دانه از 56 هکتار مزارع گلوگاه