پیام مازند

آخرين مطالب

پشت پرده پیامک‌های ارسال شده درباره حجاب در اصفهان سیاسی

پشت پرده پیامک‌های ارسال شده درباره حجاب در اصفهان
  بزرگنمايي:

پیام مازند - در چند روز گذشته برخی از مردم اصفهان از اجرا شدن قانون حجاب در این استان و از ارسال پیامک‌های جدیدی درباره کشف حجاب خبر دادند. این در حالی است که مدیر کل روابط عمومی استانداری اصفهان می‌گوید «تاکنون گزارش رسمی بابت ارسال پیامک‌هایی با محتوای عفاف و حجاب از منابع مورد تأیید و مؤثق استانداری به دست روابط عمومی نرسیده و تا این لحظه نیز به سامانه مردمی استانداری نیز محتوای مرتبطی مبنی بر تأیید یا رد این موضوع ارسال نشده است.»
به گزارش خبرآنلاین، بازار تندروی همچنان داغ است و در این آشفته بازار، تندرو‌ها از هیچ تلاشی برای پیشبرد اهدافشان دریغ نمی‌کنند. «خودسر»، «تندرو»، «افراطی»؛ اسمشان را هر چیزی هم می‌توان گذاشت، اما هدف یکی است: دو قطبی سازی و دوگانه سازی که اظهارنظر را برای هرکسی سخت می‌کند و به هر وسیله‌ای چنگ می‌زنند تا به مقصود خودشان برسند.
این روز‌ها هم که مردم و مسئولان خود را برای فرارسیدن نوروز 1404 آماده می‌کنند، در سوی دیگر میدان، حامیان قانون عفاف و حجاب که بیشتر از طیف مخالف دولت هستند؛ در حال تدارک سناریو و نقشه‌ای جدید برای زمین گیر کردن کابینه چهاردهم هستند؛ آن هم با اجرایی کردن قانون عفاف و حجاب، برخلاف مصوبه شورای عالی امنیت ملی.
در واقع شیرینی استیضاح عبدالناصر همتی و برکناری محمدجواد ظریف آن قدر به کام‌شان لذت بخش آمده که در حال تلاش هستند تا با تحت فشار قرار دادن شورایعالی امنیت ملی، قانون عفاف و حجاب را به اجرا در بیاورند و پیروزی سه گانه خود را تکمیل کنند؛ البته تا پیش از پایان سال 1403 تا بلکه انتقام شکست انتخاباتی‌شان را گرفته باشند و برایشان تسلی خاطر باشد.
اجرایی شدن قانون عفاف و حجاب در اصفهان؟
تظاهرات کفن پوشان علیه مقامات و راه اندازی «اتاق تهران» در مترو تجریش تهران و البته تجمع مقابل بیت آیت الله جوادی آملی تنها چند فاز این اقدامات است. در چند روز گذشته نیز برخی از مردم در شهر اصفهان در تماس با ما از اجرا شدن این قانون خبر داده و از ارسال پیامک‌های جدیدی درباره کشف حجاب خبر دادند که در ادامه می‌توانید تصاویر آن را مشاهده کنید.

پیام مازند

پیام مازند

اما ماجرای پیامک‌های حجاب در اصفهان چیست؟/ سکوت نقدعلی و بانکی پور
پس از برخی تماس‌ها از شهر اصفهان، از برخی از نمایندگان مجلس درباره این پیامک‌ها سوال کردیم، اما چهره‌هایی مانند امیرحسین بانکی پور و محمدعلی نقدعلی حاضر به پاسخگویی نشدند.
تنها ابوالفضل ابوترابی، نماینده این استان و نزدیک به جبهه پایداری گفت: «من در جریان پیامک‌ها نیستم، اما کاملا قانونی است. ما نیاز به قانون گذاری جدید و قانون عفاف و حجاب نداریم. کاملا دست ضابطین و مراجع قضایی باز است و می‌توانند در راستای شئونات اسلامی طبق قانون مجازات اسلامی عمل کنند.»
درپی عدم پاسخگویی نمایندگان دیگر و کسب جزئیات بیشتری از ارسال پیامک‌های کشف حجاب، استانداری اصفهان توضیحاتی را درباره این ماجرا روایت کرد.
احسان مشگلانی، مدیر کل روابط عمومی استانداری اصفهان در این باره گفت: «در چند روز گذشته تعدادی از افراد مقابل استانداری در راستای قانون عفاف و حجاب تجمع کردند و به نظر می‌رسد این تجمع به دلیل اجرا نشدن این قانون صورت گرفته است. این در حالی است که تا زمانی که رسما قانون «عفاف و حجاب» ابلاغ نشود، از سوی دستگاه‌های دولتی امکان اجرا ندارد.»
او با اشاره به تلاش نمایندگان اصفهان برای اجرای این قانون بیان کرد: «برخی از دستگاه‌های فرهنگی و نیز برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اصفهان حامی این قانون هستند؛ اما نوع مواجهه مجلس و دولت (قوه مقننه و مجریه) در مقابل این قانون از هم مجزا است. آنچه مسلم است، اینکه به طور رسمی قانون لازم الاجرایی از سوی ریاست جمهوری به استانداری‌ها ابلاغ نشده و لذا دستورالعملی هنوز از استانداری به دستگاه‌های اجرایی صادر نشده است.»
مدیر کل روابط عمومی استانداری اصفهان گفت: «گزارش رسمی تاکنون بابت ارسال پیامک‌هایی با محتوای عفاف و حجاب از منابع مورد تایید و موثق استانداری به دست روابط عمومی نرسیده و تا این لحظه نیز به سامانه مردمی استانداری نیز محتوای مرتبطی مبنی بر تایید یا رد این موضوع ارسال نشده است. این احتمال وجود دارد طبق پرسش جنابعالی از سوی سامانه داخلی یک اداره یا سازمان یا برخی از تشکل‌ها و نهاد‌هایی همچون، نیروی انتظامی برای مخاطبان خاص ارسال شده باشد که استانداری نیز دراین خصوص دخل و تصرفی ندارد.»
او افزود: «اما آنچه در فضای کلی کشور حاکم است، چند ماهی است به این مقوله کمتر پرداخته شده است و دستگاه حاکمیتی در استان نیز موظف به اجرای قانون ابلاغ شده دولت است و اگر قانون عفاف و حجاب ابلاغ نشود، اجرا نخواهد شد.»
اصرار نمایندگان اصفهان بر اجرای قانون عفاف و حجاب
با وجود آنکه ابلاغ قانون عفاف و حجاب توسط شورایعالی امنیت ملی متوقف شده است، حامیان و طراحان این قانون، با ایجاد فشار علیه دولت و شورای عالی امنیت ملی، مهم‌ترین نهاد امنیتی کشور می‌خواهند آن را به اجرا در بیاورند. طیفی که بیشتر در استان اصفهان هستند و به نظر می‌رسد در راستای مخالفت با قانون عفاف و حجاب، تلاش می‌کنند تا ابتدا این قانون را در استان خودشان اجرا کنند.
چنانچه امیرحسین بانکی پور، نماینده اصفهان و از طراحان اصلی قانون عفاف و حجاب در نشست خبری کمیسیون فرهنگی با اصحاب رسانه تاکید کرد که؛ «درست است قانون حجاب و عفاف ابلاغ نشده، اما قانون است.»
محمدعلی نقدعلی، ابوالفضل ابوترابی، حسینعلی حاجی دلیگانی، اسماعیل سیاوشی و مهدی طغیانی از دیگر نمایندگان تندروی اصفهان در مجلس هستند که بر اجرایی شدن این قانون تاکید دارند.
همچنین ائمه جمعه اصفهان نیز از دیگر حامیان قانون عفاف و حجاب هستند که در چند روز گذشته، با اشاره به نامه نمایندگان به رئیس مجلس گفته بود: «حدود 260 نفر از نمایندگان مجلس طوماری را برای اجرای قانون عفاف و حجاب به امضا رساندند، در این راستا مسئولان باید توجه داشته باشند امروز امت انقلابی انتظار دارد که قوانین اسلامی و قانون حجاب اجرا شود.»
هر چند که سابقه تندروی‌ها در اصفهان درباره پوشش زنان در دهه 90 یادآور خاطرات خوبی برای افکار عمومی و علی الخصوص مردم این شهر نیست، به نظر می‌رسد که درپی فشار نمایندگان و حامیان این قانون، استانداری اصفهان که انتقادات زیادی هم نسبت به مواضع سیاسی استاندار وجود داشته، باید بصورت قوی‌تر با این موارد برخورد کند و خود را با دولت و وزارت کشور در تهران هماهنگ کند؛ چرا که استانداری‌ها نمایندگان عالی دولت در آن استان هستند و نمادی از عملکرد دولت.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/874530/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

الهلال تیمی است در حد رئال مادرید و یوونتوس!

اولین گفت‌و‌گوی محمدمهدی لطفی با هواداران سپاهان بعد از حضور در نقش جهان

تیم ملی ایران رقبایش را در رقابت‌های کافا 2025 شناخت

دروازه‌بان افسانه‌ای نیجریه درگذشت!

برادر دیوگو ژوتا، وینگر دریبل‌زن و تحصیل‌کرده

وقتی مسی و سوارز بازی پدل را جدی می‌گیرند!

سرمربی پرسپولیس زاده جنوب تهران، ساکن شمال آلمان

ویدیوی باشگاه ذوب آهن به بهانه حضور قاسم حدادی‌فر به عنوان سرمربی این تیم در فصل جدید

رونمایی باشگاه بارسلونا از کیت اول بازیکنان در فصل آینده

شروع تمرینات پیش فصل بازیکنان سپاهان

تمرینات پیش فصل بازیکنان آلومینیوم اراک

ساپینتو چمدانش را بست

احساسی‌ترین پیام‌های تسلیت برای دیوگو ژوتا

ماجرای پیوستن آرش رضاوند به سپاهان چیست؟

پایان حضور پورموسوی در مس رفسنجان

تمرین فشرده دختران ملی پوش فوتبال

اورتون کنار لیورپول ایستاد؛ تسلیت به رقیب تاریخی

بیانیه انتقادی 57 از وکلا و حقوقدانان پیرامون تصویب طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با اسرائیل

آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال ایران

پیراهن 20 لیورپول به نام ژوتا جاودانه شد

علائم، پیشگیری و اقدامات اورژانسی در گرمازدگی

از کجا بفهمیم کبد چرب داریم؟!

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

پیکر ایرانگرد «اهل سفر» در بهشهر به خاک سپرده شد

جاده کندوان دوطرفه شد

قهوه برای کبد خوبه؟!

پروازهای فرودگاه این المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

دروازه‌بان ملوان در آستانه حضور در استقلال

ترسناک از لیگ ملت‌ها؛ صعود ایران شبیه معجزه شد!

دلیل سرعت بالا و تصادف ژوتا مشخص شد

مجسمه «سوپرمن» در بالای بلندترین برج لندن قرار گرفت

بهترین فیلم‌های کارینا کاپور؛ از «گاهی خوشی گاهی غم» تا «قهرمان»

رپر آمریکایی از مجازات حبس ابد گریخت

توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی

از نقل و انتقالات پرسپولیس چه خبر؟

هشدار جدی به آرنولد؛ کارواخال از تو بهتر است

منتخبی از گل و پاس‌ گل‌های ژائو پدرو در برایتون

چه زمانی قهوه بخوریم؟!

پاداش کلباء برای قدوس: عدد خاص

سنت‌شکنی بزرگ؛ ادای احترام ویژه ویمبلدون به ژوتا

روپایی زدن ژابی آلونسو در تمرینات رئال مادرید؛ توجه ویژه سرمربی اسپانیایی به کیلیان امباپه

تاکتیک جدید پپ گواردیولا در منچسترسیتی چه خواهد بود؟

صعود روسیه به یک چهارم نهایی جام جهانی 2018 با غلبه بر اسپانیا در ضربات پنالتی

انتشار اولین عکس یک ستاره مرده که دو بار منفجر شد

چراغ سبز کنگره آمریکا به پروژه ناسا برای رسیدن به ماه

گلوگاه ،مقصد سفر شهرستانی استاندار مازندران؛

10 مینی‌سریال دیدنی و جذاب که تنها 6 اپیزود دارند؛ از Dear Child تا We Own This City

احمد زیدآبادی: ظاهراً عادی‌سازی جنگ در دستور کار برخی مسئولان قرار گرفته است

اختلال اضطراب فراگیر چیست؟

گلباران محل شهادت مسافران پرواز 655 در خلیج فارس