پیام مازند

آخرين مطالب

حمله کورتوا به سیمئونه: دست از گریه کردن بردار! ورزشی

حمله کورتوا به سیمئونه: دست از گریه کردن بردار!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایسنا/ سنگربان رئال مادرید فاش کرد که او خطای پنالتی آلوارز را به داور اعلام کرد. او همچنین سخنان تندی را علیه دیگو سیمئونه بر زبان آورد.
رئال مادرید در ضربات پنالتی توانست اتلتیکو مادرید را شکست دهد تا حریف آرسنال در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا شود.
به نقل از مارکا، تیبو کورتوا که در این پیروزی شیرین رئالی ها نقش داشت بعد از بازی گفت: ما بهترین بازی خود را ارائه ندادیم اما موفق شدیم صعود کنیم. ضربات پنالتی شانسی هستند و مهم‌ترین چیز صعود است. آن‌ها چند ضدحمله‌ی خطرناک داشتند و ما خوب بازی نکردیم، اما توانستیم صعود کنیم.
او درباره‌ی رویارویی با آرسنال در مرحله‌ی یک چهارم نهایی گفت: مقابل آرسنال وضعیت متفاوت خواهد بود چون آن‌ها تیمی هستند که بیشتر توپ را در اختیار دارند و در فضاهای باز بازی می‌کنند. ما امروز خوب شروع نکردیم آن‌ها بعد از زدن گل اول شرایط را برای ما دشوارتر کردند. فکر می‌کردم آن‌ها به دنبال برد 2-0 هستند اما تصمیم گرفتند دفاع کنند و این استراتژی برایشان موفقیت‌آمیز بود چون اوبلاک مجبور نبود واکنش های زیادی داشته باشد. در نهایت، پنالتی‌ها مانند بخت‌آزمایی هستند.
این سنگربان بلژیکی سخنان تندی را علیه دیگو سیمئونه سرمربی اتلتیکو بر زبان آورد و گفت: بیزارم از کسانی که همیشه نقش قربانی را ایفا می کنند و در حال گریه کردن هستند. به نظرم داوران چه در لالیگا و چه در لیگ قهرمانان اروپا دوست ندارند که قضاوت تیمی را که سیمئونه در آن هست برعهده بگیرند. صحنه پنالتی مشخص بود و تصمیم درستی گرفته شد. داوران انسان هستند و مهم تر اینکه تکنولوژی VAR وجود دارد. تیمی که در دقیقه 1 گل می زند و بعد از آن به دفاع کردن روی می آورد و به دنبال زدن گل دوم نیست مشکلی در سبک بازی اش دارد.

پیام مازند

این سنگربان بلژیکی درباره‌ی ضربه‌ی پنالتی جنجالی آلوارز که مردود شد و اعتراض زیاد مادریدی‌ها را به دنبال داشت، گفت: من به داور گفتم که جولیان دو بار توپ را لمس کرد. دیدن این مسئله آسان نیست. او بدشانس بود.
کورتوا درباره‌ی ضربات پنالتی گفت: ما درباره‌ی این موضوع قبل از تمرینات صحبت کردیم و آن را در طول هفته تمرین کردیم. مقابل ختافه، سورلوث توپ را به سمت چپ زد و فکر کردم مکان ضربه را تغییر خواهد داد اما این کار را نکرد. در مورد جولیان آلوارز، من دو دل بودم و فکر نمی‌کردم ضربه‌ی پنالتی را به وسط بزند اما او همان کار را انجام داد. درباره‌ی کوریا، می‌دانستم توپ به سمت راست خواهد رفت و آن را لمس کردم اما نتوانستم آن را دفع کنم. اطلاعاتی درباره‌ی یورنته نداشتم اما به یاد دارم که در تمرینات با پای راست شوت می‌زد و یک ضربه‌ی خوب به آنجا زد اما با شدت به تیر برخورد کرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/874710/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

جیمز فولی، کارگردان «خانه پوشالی» درگذشت

برقراری تردد یکطرفه در جاده چالوس

قم در سالروز میلاد امام رضا(ع) غرق نور و سرور است

وزیر خزانه‌داری آمریکا: مخالفت سنا با لایحه پول پایدار دیجیتال تهدیدی جدی برای رهبری جهانی

لحظه دستبند زدن به ضارب افشین پیروانی +عکس

تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع شد

چشمم خونریزی داره!

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

بیانیه جدید تیم مدعی صعود؛ وی‌ای‌آر شخصی نیست!

کواچ: هدف دورتموند کسب سهمیه اروپاست

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

مارسکا: تمرکز ما روی لیگ است نه قهرمانی!

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

کسانی که پیروانی را کتک زدند، دستگیر شدند

رونمایی از 86 امین سایت 5G همراه اول در استان مازندران

افتتاح پروژه‌های ارتباطی ایرانسل در استان مازندران

افرادی که به افشین اپیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

دستگاه قضایی با ترک فعل حوزه جوانی جمعیت برخورد کند

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

8 زندانی به مناسبت میلاد امام رضا(ع) در قائمشهر آزاد شدند

خطرات ماساژ عضلات ناحیه گردن

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

حق با انریکه بود؛ بدون امباپه، پی‌اس‌جی تیم شد!

مولر: همه می‌خواهند قبل از ناپدید شدنم من را ببینند!

یامال: دوست دارم در آنفیلد و اولدترافورد بازی کنم

دبیر: کرونای قاسمپور را چک کردیم و تایید شد

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

دستگیری ضاربان مدیر پرسپولیس؛ یگان ویژه هر دو ضارب را بازداشت کرد

مسئولان ناترازی انرژی را تدبیر و مدیریت کنند

گوندوگان: به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

برپایی آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفاط قرآن در مازندران

لامرد در سالروز ولادت شاه خراسان غرق در نور و سرور شد + عکس

داد و فریاد مدیر فرهنگی پرسپولیس در خرم آباد/ حضور غیر قانونی مدیر پرسپولیسی در نشست خبری

86 امین سایت 5G همراه اول در مازندران رونمایی شد

پول برای اردو و حضور در مسابقات پاراتکواندوی کره نداریم!

وزن و پوست، ارتباطی پنهان

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند