پیام مازند

آخرين مطالب

از ریخت و پاش و پول‌پاشی‌های بیجا خودداری کنید سیاسی

از ریخت و پاش و پول‌پاشی‌های بیجا خودداری کنید
  بزرگنمايي:

پیام مازند - - آیت‌الله لطف‌الله دژکام در مراسم توزیع یک هزار بسته معیشتی مؤسسه خیریه عطر یاس نبوی زیر نظر بهزیستی فارس، با یادآوری آیاتی از قرآن کریم اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم، سفارش کرده است که نعمات را بین مردم عادلانه تقسیم کنیم لذا یکی از وظایف مسلم، مسلمانان و پیروان قرآن توزیع عادلانه ثروت است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او، توزیع عادلانه ثروت را یکی از سخت‌ترین کار‌هایی دانست که در طول تاریخ بشری، برخی از انسان‌ها می‌خواستند انجام دهند، اما توفیق کمی در این زمینه حاصل کرده‌اند.
آیت‌الله دژکام با بیان اینکه خداوند رزق و روزی را به انسان‌ها اعطا می‌کند، اما پخش عادلانه آن را در اجتماع به عنوان تکلیف به انسان‌ها مقدر کرده است، گفت: امروز مشاهده می‌کنیم برخی کشور‌ها مدعی هستند که به دنبال توزیع عادلانه ثروت بین مردم هستند، اما حتی در انجام این کار در کشور خودشان هم عاجز مانده‌اند. اگر کسی ادعا دارد کدخدای دنیاست، مسلماً باید به این مسائل در تمام نقاط دنیا توجه داشته باشد، اما در این زمینه توفیقی ندارند.
امام جمعه شیراز یادآور شد: دولت‌های کمونیستی، سوسیالیستی، لیبرال دموکراسی و... هر کدام مدعی بودند که دنبال توزیع عادلانه ثروت بین مردم هستند، اما در عمل مشاهده کردیم که هیچ کدام نه تنها موفق نشدند بلکه در این راه ظلم‌های زیادی هم به مردمان کشور‌هایی که در آنها حاکم بودند، اعمال کردند.
او بیان کرد: در مکتب اسلام، امیدی داده شده است که در آخرالزمان و هنگام ظهور منجی، کار توزیع عادلانه ثروت به خوبی انجام می‌شود لذا باید عدالت آرمانی را صدا بزنیم.
آیت‌الله دژکام، اقدامات خیریه‌ها را در این زمینه مورد توجه قرار داد و افزود: این اقدامات تلاش‌های کوچکی است که نشان می‌دهد می‌توان از ثروتمندان پول گرفت و خرج نیازمندان کرد، اما باید چه کار کنیم تا این مسئله به خوبی در سطح جامعه محقق شود و یکی از این اقدامات ارتقای سطح فرهنگ مردم است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اگر فرد ثروتمندی از فقر دیگران رنج نمی‌برد، مشکل دارد، گفت: در زمان ظهور امام زمان (عج) عقل بشر رشد می‌کند. انسان فرهیخته می‌داند که باید به فقرا رسیدگی کند. ممکن است برخی افراد پول داشته باشند، اما این فرهنگ و فرهیختگی را نداشته باشند لذا ثروت خود را بیهوده اسراف می‌کنند.
او، یکی از مباحث اسراف، هزینه کردن در مصارفی دانست که هزینه‌های هنگفت بدون خروجی دارد و سپس افزود: با هزینه برخی از پارتی‌ها می‌توان گاهی اوقات هزینه‌های یکسال 10 کودک یتیم را تأمین کرد.
آیت‌الله دژکام تأکید کرد: باید از ریخت و پاش و پول‌پاشی‌های بیجا خودداری کرد و این هزینه‌ها را به اصطلاح کانالیزه کرد تا به دست نیازمندان برسد و اگر چنین امری محقق شود، جامعه به آرامش خواهد رسید.
کمک 240 میلیارد تومانی خیران فارس به نیازمندان
معاون مشارکت‌های مردمی و اشتغال بهزیستی فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه در 4 عرصه نظامی، دیپلماسی، اقتصادی و اجتماعی نیاز به مجاهدت داریم، گفت: امروز قرارگاه عرصه خدمات اجتماعی بهزیستی در حال فعالیت است که خیران سرداران این قرارگاه و ما نیز به عنوان سرباز در حال خدمت در آن هستیم.
حمید آزرمی با تصریح اینکه امروز خیران پای انجام امور خیر هستند، ماه رمضان را بهار نهاد‌های حمایتی دانست و گفت: امسال که نوروز با ماه رمضان و عید فطر مصادف شده است، بهار در بهار شده است.
او در ادامه به ارائه گزارشی در زمینه حمایت‌های خیران در سطح استان پرداخت و افزود: در 9 ماهه امسال خیران فارس 240 میلیارد تومان به مددجویان تحت پوشش بهزیستی استان کمک کردند که از این مبلغ 104 میلیارد تومان کمک‌های نقدی و 136 میلیارد تومان کمک‌های غیرنقدی هستند.
آزرمی از توزیع 500 سری جهیزیه در نیمه اول سال جاری میان جامعه هدف بهزیستی در سطح استان خبر داد و گفت: همچنین بیش از 5 هزار جفت کفش از طریق خیران میان نیازمندان در استان توزیع شد.
معاون مشارکت‌های مردمی و اشتغال بهزیستی فارس با بیان اینکه امروز واحد‌های صنعتی مختلف هم پای کار حمایت از نیازمندان هستند، گفت: در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای با شهرک‌های صنعتی برای به‌کارگیری گروه‌های کاری جامعه تحت پوشش بهزیستی منعقد کردیم و اکنون بسیاری از این افراد در شهرک‌های صنعتی مشغول به کار هستند به طوری که امروز نیروی کار جدیدی برای معرفی به این مراکز نداریم.
او همچنین به انعقاد قرارداد با پارک علم و فناوری استان فارس برای حمایت از طرح‌های پژوهشی جامعه هدف بهزیستی اشاره کرد و گفت: علاوه بر اینها با تمام کلینیک‌های دندانپزشکی شیراز همکاری داریم.
آزرمی از اهدای 90 دستگاه ویلچر برقی که هر کدام دارای ارزشی قریب 130 میلیون تومان است، توسط بسیج سازندگی به معلولان نیازمند استان خبر داد و گفت: علاوه بر اینها پویش‌های زیادی برای تهیه البسه و مواد غذایی در طول سال اجرا می‌کنیم.
معاون بهزیستی فارس در ادامه برخی از فعالیت‌های فرهنگی این سازمان را یادآور شد و افزود: برپایی بیستمین همایش ادبیات عاشورایی، جشنواره قرآنی شهدای خدمت، برپایی روزانه محافل انس با قران طی ماه رمضان، برپای کلاس‌های آموزشی در مباحث مختلف نماز، مهدویت و... از جمله فعالیت‌های فرهنگی ما برای جامعه هدف بهزستی هستند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/876539/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تایید شد ؛ ضرب و شتم افشین پیروانی توسط 2 نفر در خرم آباد

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

رحمانی: پیروانی عذرخواهی ما را نپذیرفت

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

جنجال در خرم‌آباد؛ دو عضو خیبر تا اطلاع ثانوی محروم شدند!

کارتال: هم به علیپور فحش دادند و هم افشین پیروانی را مشت زدند؛ فهمیدیم که چطور باید بازی را ببریم

دستور موقت برای ضاربان افشین پیروانی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

ایمان عالمی، سرپرست استقلال:به اخباری بابت تیم خوبش تبریک می گویم

صحبت های مدیر رسانه ای خیبر خرم آباد در واکنش به اظهارات کارتال و مدیر رسانه ای پرسپولیس

انتقاد پویا اسدیان مجری شبکه خبر از جهرمی وزیر اسبق ارتباطات

گندوز و رفیعی و امیری از ورزشگاه بدون مصاحبه خارج شدند

محمدی، ریگی و دورسون بدون مصاحبه از ورزشگاه خارج شدند

استقلال تهران 0-0 چادرملو اردکان؛ مربی خارجی واجب‌تر از نان شب برای آبی‌ها

خیبر خرم آباد 1-2 پرسپولیس؛ اورونوف امید آسیایی را زنده نگه داشت

امضای قهرمان پای سقوط شهر خسته؛ کامبک سرخ‌ها در راه کسب سهمیه

دستگیری چهار نفر به اتهام سرقت رمزنگاری در کره جنوبی: هشدار جدید برای معاملات P2P

فحاشی باورنکردنی به یک پرسپولیسی در خرم‌آباد

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

خلاصه بازی تراکتور 3 - نساجی مازندران 3

فرشاد احمدزاده گل اول پرسپولیس را به خیبرخرم آباد زد +فیلم

پرسپولیس در آستانه صعود به آسیا | کامبک پرسپولیس با گل دقیقه 91 ارونوف | لیگ نخبگان به ارتش سرخ چشمک زد

گل ها و خلاصه بازی خیبر 1 - 2 پرسپولیس: کامبک بزرگ برای کسب سهمیه! (ویدئو)

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم آباد - پرسپولیس: گل امیری درست بود!؟ + نظر کارشناسان