پیام مازند

آخرين مطالب

آیت الله محمدی لائینی: مسئولان شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» را جدی بگیرند سیاسی

آیت الله محمدی لائینی: مسئولان شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» را جدی بگیرند
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در اولین خطبه‌های نمازجمعه سال 1404 در مصلی امام خمینی (ره) ساری، اظهار داشت: زمان، زمان حساس و فرصتی نورانی و فوق نورانی است، هم در ماه خداست و هم سال نو حیات مجدد به زمین و زمان داده شد.
وی با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع)، افزود: هر سه شب قدر دخیل در سرنوشت انسان است، در شب نوزدهم مقدرات تعیین می‌شود، در شب بیست و یکم این مقدرات تائید و در شب بیست و سوم به امضا می‌رسد، ما می‌توانیم با دعا، توبه و عبادت به خدای بزرگ شایستگی خودمان را اثبات کنیم و برای سرنوشتی خوب متوسل شویم.
آیت الله محمدی لائینی ادامه داد: پیغمبر اسلام (ص) به امام علی (ع) فرمودند که هر که تو را بکشد مرا کشته، هر که با تو دشمنی کند با من دشمنی کرده هر که تو را ناسزا بگوید به من ناسزا گفته، چون تو خود و نفس من هستی، بنابراین این ایام به نوعی ایام شهادت پیغمبر (ص) است، البته ایشان در قالب کلی فرمودند که آن انسانی پیش خدا از همه نزدیکتر، مقرب‌تر و افضل است که او احسان کند ولی دیگران نسبت به احسان او ناشکری و کفران کنند، مصداق کامل یااکمل این مسئله وجود امیرالمومنین (ع) است، بالاترین خدمت به مردم را داشت، اما جز کفران چیزی دریافت نکرد.
نماینده ولی فقیه در مازندران ضمن تسلیت مصیبت بزرگ شهادت امام علی (ع)، اضافه کرد: امیدواریم که سال نو در پرتو ایام قدر و ایام شهادت امیرالمومنین (ع)، سرشار از کامیابی، عبادت، خدمت، وحدت، صفا و صمیمیت، عزت اسلام و مسلمین، شکست و سرافکندگی دشمنان اسلام و ظالمان به بشریت باشد.
امام جمعه ساری یادآور شد: در این ایام سه فرصت تغییر و خودسازی وجود دارد، اولا ماه رمضان خود فرصت است، دوم شب‌های قدر و سوم هم سال نو که از خدای بزرگ می‌خواهیم بهبود شرایط، اوضاع و احوال رقم بخورد که البته با توبه خودمان می‌توانیم شرایط را عوض کنیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: البته مشاهده آثار حیات مجدد و قدرت خدا خوش‌حال کننده است ولی اگر دقیق نگاه کنیم سال نو گذشت زمان است، خوشحالی ندارد و کوتاه شدن عمر است، خوشحالی متعلق به آنجایی است که یک حادثه خوبی اتفاق بی‌افتد، اگر خدا به تو امام خوبی داده در عید غدیر، پیامبری را فرستاده در عید مبعث و ... اینها عید است.
این مسئول اذعان داشت: پویشی جالبی تحت عنوان «نه به تصادف» به راه افتاده است، متاسفانه هر سال حدود 20 هزار نفر را به‌خاطر تصادف از دست می‌دهیم، در همین چهارشنبه سوزی اخیر 20 نفر فوتی و چند نفر قطع عضو در کشور داشتیم که امیدواریم به این پویش توجه شود تا حادثه‌ای رخ ندهد.
وی اعلام کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای با دغدغه‌ای که نسبت به تولید دارند، شعار امسال را «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری کردند که امیدواریم مسئولان در عمل جدی بگیرند، واقعا تولید است که ارزش پول ملی را افزایش و تورم را کاهش می‌دهد و رونق ملی ایجاد می‌کند.
آیت الله محمدی لائینی گفت: مسئولان ما در کنار پروژه‌ها به بخش تولیدی اهمیت بیشتری دهند، این پروژه‌ها دو نوع است برخی تماما با سرمایه‌گذاری دولت و بعضی با مشارکت مردم است، به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی دولت آنجایی باید سرمایه‌گذاری کند که مردم نتوانند وارد شوند، دولت رقیب مردم نباشد کاری کند سرمایه‌گذاران در امر تولید سرمایه‌گذاری کنند.
نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: ما ان‌شالله بتوانیم در این ماه حداکثر بهره‌برداری را از فیوضات این ماه داشته باشیم و این زندگی و زندگی آخرت را جدی بگیریم، در هفته پیش رو مناسبت «فتح مکه» و عملیات «فتح المبین» را در پیش داریم که هر دو فتح قابل توجه و ارزنده بود.
این مسئول با اعلام اینکه سالروز تاسیس حوزه علمیه قم توسط شیخ عبدالکریم حائری (ره) است که در حدود بیش از یک قرن پیش بنا شد، عنوان کرد: یک میوه‌اش حضرت امام روح‌الله خمینی (ره) بودند، میوه دیگرش حضرت امام خامنه‌ای است، ایران مهد حوزه‌های علمیه و پرورش طلاب در طول تاریخ بوده است، همه آنها هم با مشارکت شما مردم رقم خورد، چون حکومت‌های وقت با حوزه‌های علمیه رابطه خوبی نداشتند، اگر می‌خواهیم این راه ادامه یابد باز هم باید به برکت حضور، انفاقات و خمس شما نه انفاقات مستحب باید باشد.
وی تاکید کرد: روز جهانی هواشناسی است که هواشناسی امروز در اقتصاد، زندگی بشر، پیش بینی حوادث، مدیریت بحران‌ها و رونق کشاورزی موثر است هواشناسی باید مجهز به پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها شود بتواند در طول زمان بیشتری دقت بیشتری داشته باشد.
آیت الله محمدی لائینی یادآور شد: باز حملات ناجوانمردانه انگلیس و آمریکا به مردم مظلوم یمن در ماه مبارک رمضان موجب شهادت صد‌ها نفر شد و نقض و شکستن آتش‌بس به‌وسیله صهیونیست‌های کثیف و پلید که به هیچ عهد و میثاقی پایبند نیستند و حدود 500 نفر در همین چند روز را به شهادت رساندند و مرتب ایران را تهدید کرده و شاخ و شانه می‌کشند.
نماینده ولی فقیه در مازندران اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی همین امروز فرمودند که هر کسی بخواهد به ایران اسلامی ما حمله کند قطعا سیلی‌های زیادی خواهد خورد، به امید خدا باید فریاد‌های اصلی خودمان را در جمعه قدس سر دهیم و بگوئیم که حامی مظلومان و دشمنان ظالمان هستیم این دو پلید یعنی اسرائیل و آمریکا جهان را پلید و ناپاک کردند، ان‌شالله جهان از این دو پلید در سال جاری و هر چه زودتر پاک خواهد شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: از شما بزرگواران که حرمت این ایام را نگه داشتید تشکر می‌کنم، خیلی خوب بود البته اقلیتی هستند که توجه نمی‌کنند که خدا هدایتشان کند، این حفظ حرمت در روز‌های دیگر هم باید ادامه داشته باشد که صمیمانه تشکر دارم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/877606/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تایید شد ؛ ضرب و شتم افشین پیروانی توسط 2 نفر در خرم آباد

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

رحمانی: پیروانی عذرخواهی ما را نپذیرفت

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

جنجال در خرم‌آباد؛ دو عضو خیبر تا اطلاع ثانوی محروم شدند!

کارتال: هم به علیپور فحش دادند و هم افشین پیروانی را مشت زدند؛ فهمیدیم که چطور باید بازی را ببریم

دستور موقت برای ضاربان افشین پیروانی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

ایمان عالمی، سرپرست استقلال:به اخباری بابت تیم خوبش تبریک می گویم

صحبت های مدیر رسانه ای خیبر خرم آباد در واکنش به اظهارات کارتال و مدیر رسانه ای پرسپولیس

انتقاد پویا اسدیان مجری شبکه خبر از جهرمی وزیر اسبق ارتباطات

گندوز و رفیعی و امیری از ورزشگاه بدون مصاحبه خارج شدند

محمدی، ریگی و دورسون بدون مصاحبه از ورزشگاه خارج شدند

استقلال تهران 0-0 چادرملو اردکان؛ مربی خارجی واجب‌تر از نان شب برای آبی‌ها

خیبر خرم آباد 1-2 پرسپولیس؛ اورونوف امید آسیایی را زنده نگه داشت

امضای قهرمان پای سقوط شهر خسته؛ کامبک سرخ‌ها در راه کسب سهمیه

دستگیری چهار نفر به اتهام سرقت رمزنگاری در کره جنوبی: هشدار جدید برای معاملات P2P

فحاشی باورنکردنی به یک پرسپولیسی در خرم‌آباد

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

خلاصه بازی تراکتور 3 - نساجی مازندران 3

فرشاد احمدزاده گل اول پرسپولیس را به خیبرخرم آباد زد +فیلم

پرسپولیس در آستانه صعود به آسیا | کامبک پرسپولیس با گل دقیقه 91 ارونوف | لیگ نخبگان به ارتش سرخ چشمک زد

گل ها و خلاصه بازی خیبر 1 - 2 پرسپولیس: کامبک بزرگ برای کسب سهمیه! (ویدئو)

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم آباد - پرسپولیس: گل امیری درست بود!؟ + نظر کارشناسان