پیام مازند

آخرين مطالب

معاون وزیر راه: ساخت پل بزرگ پل سفید مازندران 20 درصد پیشرفت فیزیکی یافت گفتگو

معاون وزیر راه: ساخت پل بزرگ پل سفید مازندران 20 درصد پیشرفت فیزیکی یافت
  بزرگنمايي:

پیام مازند - تین نیوز |
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: پل 600 متری واقع در شهر پل سفید شهرستان زیراب استان مازندران با پیشرفت 20 درصدی در حال اجرا است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، هوشنگ بازوند در بازدید از عملیات اجرایی پل بزرگ پل‌سفید در راستای ادامه پروژه احداث باند دوم محور رودهن–فیروزکوه–قائمشهر افزود: این پل به طول 600 متر، یکی از بخش‌های مهم در تکمیل این مسیر ارتباطی محسوب می‌شود که در حال حاضر، دهانه‌های طرفین به طول‌های 207 و 193 متر با سازه تیردال بتنی در حال اجرا است و پیشرفت فیزیکی پروژه به 20 درصد رسیده است همچنین شمع‌های طرفین دهانه میانی نیز در دست اجرا قرار دارد.
وی با تاکید بر تسریع عملیات با تأمین منابع مالی اظهار کرد: با توجه به تغییر در طراحی سازه، مقرر شده است دهانه میانی پل به‌صورت عرشه فلزی با 6 دهانه 33 متری اجرا شود.
وی گفت: این بخش از پروژه در قالب قرارداد جدید، به‌زودی به مناقصه گذاشته خواهد شد تا زمینه فعال‌سازی مجدد کارگاه و سرعت‌بخشی به ادامه عملیات فراهم شود در همین راستا، جلسه‌ای نیز برای بررسی مسائل فنی و برنامه‌ریزی برای ادامه کار در محل پروژه برگزار شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی به اقدامات برای رفع گره ترافیکی منطقه اشاره کرد و گفت: تکمیل پل بزرگ پل‌سفید به‌عنوان یکی از نقاط حادثه‌خیز و پرتردد در محور فیروزکوه–قائمشهر، با هدف بهبود جریان عبور و مرور، در دستور کار اجرای طرح قرار گرفته است و اکنون با تخصیص اعتبار و پیگیری لازم برای عقد قرارداد جدید، مراحل اجرایی پروژه با جدیت دنبال می‌شود.
به گزارش ایرنا، وزیر راه و شهرسازی در 15 آذر ماه سال گذشته همزمان با دومین روز از سفر استانی‌ به مازندران با بازدید میدانی از شهرستان سوادکوه شمالی، بر تکمیل طرح‌های عمرانی پل سفید تاکید کرده بود.
وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از طرح های عمرانی پل سفید اظهار کرده بود که پیمانکار پل مرکز شهر پل سفید به زودی انتخاب و عملیات آن اجرایی می شود.
فرزانه صادق مالواجِرد در خصوص موقعیت و طراحی این پل تصریح کرد: برنامه ریزی ما بر این است که این طرح در شأن این شهر باشد و هر چه سریع‌تر آن را اجرا کنیم.
ساخت پل در شهر پل سفید مرکز شهرستان سوادکوه بخشی از کارهای باقی مانده برای تکمیل طرح چهار بانده کردن جاده 190 کیلومتری قائمشهر- تهران که بار اصلی هدایت ترافیک خودروهای سنگین را در ایام تعطیل سال برعهده دارد به همین علت همواره با مشکل ترافیک سنگین مواجه است به نحوی که پل کنونی ورودی شهر پل سفید جوابگوی حجم زیاد تردد خودروها به ویژه در ایام تعطیل و با توجه به چهاربانده شدن این مسیر نیست و به همین دلیل هم ساخت پل جدید به صورت چهارخطه در دستور کار قرار گرفته است.
شهر پل سفید در استان مازندران به عنوان یکی از شهرهای زیبا و مورد علاقه گردشگران شناخته می‌شود.این شهر در 60 کیلومتری فیروزکوه در منطقه ای نیمه جنگلی در کنار جاده تهران به قائم شهر قرار دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/885589/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشست مدیرعامل سپاهان با کارترون 3 روز پس از برد بزرگ

چرا بخش تاجیکستان در پایتخت 7 پخش نشد؟ حذف یا داستانی دیگر؟

5 فیلم‌ که بر اساس زندگی پاپ فرانسیس ساخته شده است

آغاز طرح‌های گسترده آسفالت معابر شهری در خرم‌آباد

مبلغ بدهکاری فرهاد مجیدی و نکونام به استقلال فاش شد

لیگ یک: فجر آماده جشن قهرمانی

ضرب الاجل هفت روزه تعیین تکلیف وسایط نقلیه رسوبی ساری

پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا سه شنبه 2 اردیبهشت ماه 1404 | هواشناسی مازندران 24 ساعت آینده + هواشناسی ساری

برگزاری یادواره شهدای مسجد جامع بهنمیر

میلیون‌ها دلار پول و چند دهه تجربه لکه دار شدند!

برگزاری یادواره شهدای محله بصیر در فریدونکنار

خرم‌آباد صاحب کمربندی جدید می‌شود؛ پشته حسین‌آباد در مسیر توسعه

پایان رقابتهای ووشو جوانان انتخابی تیم ملی/ نفرات برتر معرفی شدند

1.5 میلیون لیتر سوخت کشاورزی در ساری توزیع شد

شایعه عجیب و باورنکردنی درباره کشتن یک خرس در مازندران

محمودی: بیش از 7 هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه نکا بومی سازی شد

لیگ دسته یک فوتبال کشور؛ شکست تلخ شهرداری نوشهر برابر فجر سپاسی

فجر شهید سپاسی شیراز یک قدم تا لیگ برتر

آیت الله محمدی لائینی: سرگذشت شهدا را برای نسل امروز و آینده روایت کنیم

انواع بیماری ها گوارشی را بشناسید

شیوه زندگی صحیح، بیماری های گوارشی

آن‌چه در بزرگداشت سعدی گذشت

وقتی طرفدارانش سهراب سپهری را نمی‌شناختند!

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با تشکل‌های شاهد و ایثارگر

شهرداری نوشهر مغلوب صدرنشین لیگ دسته یک شد

واکنش فدراسیون به مصاحبه جنجالی عابدینی!

اگر رئال با ژابی آلونسو تماس بگیرد، مذاکره می‌کنیم!

واکنش سرمربی ازبکستان پس از قهرمانی تاریخی

رامین رضاییان هم مدعی آقای گلی شد!

فعال بودن 36 بانک نشای برنج در آمل

آغاز پویش "ولیمه مهربانی حجاج" در مازندران برای حمایت از نیازمندان

پیش بینی وضعیت آب و هوا لرستان فردا سه شنبه 2 اردیبهشت ماه 1404 | هواشناسی لرستان 24 ساعت آینده + هواشناسی خرم آباد

جزئیات بزرگ‌ترین سرقت تاریخ ارز‌های دیجیتال/ اتریوم‌های سرقتی به بیت‌ کوین تبدیل شدند

کمک 10 میلیارد تومانی خیران به بیمارستان زیراب

مصائب محیط‌بانان شمال/ حفاظت 480هزار هکتار با 300 محیط‌بان!

اولین بازارچه میوه و تره‌بار خرم‌آباد  راه‌اندازی شد

گل اول فجر سپاسی به شهرداری نوشهر (زارع)

35 هزار بنز آخرین سیستم در ایران دود شد!

2 درصد ارزش صادرات مازندران را مرکبات تشکیل می دهد

تغذیه خاص برای کسانی که یبوست دارند

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است!

گزارش زنده؛ استقلال 1 - 1 هوادار

گل اول استقلال به هوادار توسط رامین رضاییان

پایان جلسه هیئت‌مدیره پرسپولیس

خروجی جلسه باشگاه پرسپولیس، ابقای درویش؛ اگر امشب وتو نشود!

ترامپ از روسیه و اوکراین خواست دست از جنگ بکشند و به پول و تجارت فکر کنند

گرم کردن دوتیم شهرداری نوشهر – فجرسپاسی پیش از بازی

افتتاح نخستین بانک شیر مادر در شمال ایران

14 میلیارد تومان برای امضای قرارداد با دو شبح؛ قراردادهای مشکوک رضا درویش

ضرورت توسعه کشت استراتژیک در مازندران