چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴
اقتصادی

تولید ۴۰ میلیون اصله گل و گیاه زینتی در محمودآباد

تولید ۴۰ میلیون اصله گل و گیاه زینتی در محمودآباد
پیام مازند - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد از تولید سالانه ۴۰ میلیون شاخه، اصله، بوته و گلدان انواع گل و گیاه زینتی گلخانه‌ای در این شهرستان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد از تولید سالانه 40 میلیون شاخه، اصله، بوته و گلدان انواع گل و گیاه زینتی گلخانه‌ای در این شهرستان خبر داد.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، مدیرجهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه گلخانه یکی از روش‌های مدرن مبارزه با سرما، گرما و کم آبی است، گفت: با توجه به نیاز روز افزون بازار به تولید گل و گیاهان زینتی و سبزی و صیفی در خارج از فصل، این روش تولید و کشت می‌تواند به یکی از سود آورترین بخش‌های کشاورزی تبدیل شود.
سیدحسین اسلامی افزود: سالانه 40 میلیون شاخه، اصله، بوته و گلدان انواع گل و گیاه زینتی گلخانه‌ای شامل گیاهان آپارتمانی، گل شاخه بریده، گل‌های فصلی و درخت و درختچه‌های زینتی در این شهرستان تولید و به بازار عرضه می‌شود.
وی گفت: این میزان تولید گل و گیاه زینتی گلخانه‌ای شامل 28 میلیون گلدان گیاهان آپارتمانی، 8 میلیون گل شاخه بریده، 2 میلیون اصله درخت و درختچه‌های زینتی و 2 میلیون بوته گل‌های فصلی است.
اسلامی افزود: این تعداد گل و گیاه در 587 گلخانه به مساحت 80 هکتار در مناطق مختلف تحت پوشش مراکز 3 گانه جهاد کشاورزی این شهرستان تولید می‌شود.
وی امکان پایش پارامتر‌های محیطی، بهره وری بالاتر نهاده‌های تولید، امکان تولید خارج از فصل، ایجاد شغل و ارز آوری و... را از جمله مزایای پرورش گل و گیاه زینتی گلخانه‌ای برشمرد.


نظرات شما