پیام مازند

آخرين مطالب

وعده پول به مهاجران برای ترک داوطلبانه آمریکا سیاسی

وعده پول به مهاجران برای ترک داوطلبانه آمریکا
  بزرگنمايي:

پیام مازند - آفتاب‌‌نیوز :
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای اعلام کرد قصد دارد در قالب یک برنامه جدید به مهاجرانی که به صورت داوطلبانه خاک آمریکا را ترک می‌کنند، پول بدهد.
ترامپ افزود: چنین برنامه خود اخراجی، شامل برخی کمک‌های مالی و احتمال ورود دوباره مهاجران به کشور به صورت قانونی است.
رئیس جمهور آمریکا در این مصاحبه خاطرنشان کرد ما می‌خواهیم به این مهاجران پاداش بدهیم.
ما می‌خواهیم به آنها مقداری پول و بلیط هواپیما بدهیم و در نهایت با آنها کار کنیم. اگر آنها خوب بودند، آنها را بر می‌گردانیم. ما می‌خواهیم آنها را در سریعترین زمان ممکن برگردانیم. در همین حال سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که چیزی برای اضافه کردن به حرف‌های رئیس جمهور ندارد.
دونالد ترامپ در زمان کمپین‌های انتخاباتی و نیز پس از به قدرت رسیدن بار‌ها اعلام کرده که بزرگترین عملیات اخراج گسترده مهاجران در خاک آمریکا را انجام می‌دهد. از این رو، از تاریخ 20 ژانویه یعنی در روز تحلیف رئیس جمهور، این عملیات آغاز شده است. وی با امضای فرمان‌های اجرایی، امکان دستگیری مهاجران غیر مجرم را برای ماموران اداره مهاجرت فراهم کرده است. همچنین طبق دستور ترامپ از دیگر نهاد‌های فدرال خواسته شده تا در این مسیر به اداره مهاجرت کمک کنند.
دونالد ترامپ بلافاصله پس از راه یابی به کاخ سفید فرامین اجرایی متعددی را با تمرکز بر مقابله با مهاجران غیرقانونی از جمله اعلام وضعیت فوق العاده در مرز مکزیک با آمریکا صادر کرده است. اندکی بعد، دولت اقدام به استقرار نیرو‌های نظامی در مرز‌های جنوبی با هدف مقابله با هجوم بی سابقه مهاجران با همکاری نیرو‌های نظامی ایالتی و اعضای گارد ملی کرد.
ترامپ همچنین، فرامین اجرایی و اقدامات مختلفی را برای مقابله با مهاجران غیرقانونی آغاز کرده است. توافق با ونزوئلا، گواتمالا، کوبا، هند، پرو، هندوراس و السالوادور و انتقال مهاجران غیرقانونی با استفاده از هواپیما‌های نظامی به این کشور‌ها و نیز طرح انتقال مهاجران به خلیج گوانتانامو، و اعلام وضعیت اضطراری در مرکز مکزیک با آمریکا، از جمله این اقدامات بوده است.
همچنین وزارت کشور آمریکا اعلام کرد دولت حدود 110 هزار هکتار از اراضی فدرال در مرز با مکزیک را به ارتش به صورت اضطراری واگذار کرد تا از این طریق به مقابله با مهاجران غیرقانونی کمک کند.
وزارت کشور افزود: این اراضی که از مناطق هیدالگو، لونا و دونا آنا در نیومکزیکو عبور می‌کند، به مدت 3 سال به ارتش واگذار می‌شود تا امکان گشت مرزی برای ماموران فدرال فراهم شده و زیرساخت‌هایی برای مقابله با مهاجران غیرقانونی ساخته شود.
این در حالی است که میزان عبور مهاجران غیرقانونی از مرز‌های جنوبی آمریکا در ماه‌های اخیر به شکل چشمگیری کاهش یافته به طوری که براساس آمار‌ها در ماه مارس حدود 7200 مهاجر غیرقانونی از مرز مکزیک عبور کرده‌اند در حالی که این رقم در چهار سال گذشته به طور متوسط ماهانه 155 هزار نفر بوده است.
منبع: خبرگزاری تسنیم

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/886843/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

نساجی هنوز زنده‌ است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

همسر علی علیپور خطاب هواداران خیبر خرم آباد: باید تاوانش را پس بدهید!

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

یونسی رستمی: تمرکز بر صادرات و سرمایه گذاری، راه‌حل جبران عقب‌ ماندگی‌های

دومین جلسه شورای اداری استان مازندران با حضور وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات

شهید شیرودی نماد ایستادگی ملت ایران است

وزارت ارتباطات از راه‌اندازی پارک اقتصاد دیجیتال مازندران حمایت می‌کند

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

دعوتی به بلندای آسمان؛ کاروان نور در انتظار رهپویان حقیقت است

جاده چالوس یک طرفه شد

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

حکم اعدام تتلو تایید شد؟/ خواهر تتلو: حکم شکسته نشد

نور امید در دل مستاجران بالاخره روشن شد

به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

تولید برق در نیروگاه نکا 700 مگاوات افزایش یافت

آخرین وضعیت جاده‌های شمالی؛ چالوس یک‌طرفه شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

چه کسانی زیرآب سرمربی استقلال را زدند؟

امام جمعه کرج: کمبود آب و برق کار دشمنان است

قالیباف: راهکار نظام، خنثی‌سازی تحریم‌ها و مذاکره با نگاه مبارزه است

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

داره فعل مجهول رو درس میده!