پیام مازند

آخرين مطالب

در نشست خبری بزرگداشت شهدای خدمت؛

مهندس اوحدی: بزرگداشت شهدای خدمت از 24 اردیبهشت در کشور آغاز می‌شود/ باید به منظومه فکری شهید رئیسی بپردازیم بنیاد شهید و امور ایثارگران

مهندس اوحدی: بزرگداشت شهدای خدمت از 24 اردیبهشت در کشور آغاز می‌شود/ باید به منظومه فکری شهید رئیسی بپردازیم
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مهندس اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه بزرگداشت شهدای خدمت از 24 تا 31 اردیبهشت در کشور برگزار می‌شود، گفت: تمام نهاد و سازمان‌ها برنامه‌های خود را به دبیرخانه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ارائه دهند تا بتوانیم برنامه را به صورت منظم برگزار کنیم.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ، روز دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه در نخستین نشست ستاد بزرگداشت «شهید جمهور آیت‌الله ابراهیم رئیسی» و دیگر شهدای خدمت که در سالن اجتماعات دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد شهید مجاهد و نستوه سید حسن نصرالله، شهدای مقاومت، شهید جمهور و شهدای خدمت، گفت: برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای خدمت فقط برای یادبود ابن عزیزان نیست بلکه تأسی از اندیشه‌های این عزیزان در طول دوره خدمت است ما باید شخصیت برجسته شهدا را تبیین کنیم و رسالت بزرگی بر عهده ماست.
مهندس اوحدی رئیس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت افزود: بزرگداشت شهدای خدمت به طور ویژه در پنج استان که از نظر محل تولد شهدا موضوعیت دارد مثل تبریز، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، دامغان (زادگاه شهید حسین امیرعبداللهیان) و تهران برگزار می‌شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در این مقطع حساس جامعه، ضروریست. خداوند نعمت بزرگ قدرت اختیار را به انسان اعطا کرده تا با اختیار خود سرنوشتش را رقم بزند، اما خدا انسان‌ها را رها نکرده و ظرفیت فطرت و تقوای الهی را برای انسان‌ها در نظر گرفته، وقتی زندگی شهید جمهور را بررسی می‌کنیم، می‌بینیم در تمام زندگی انتخاب‌های درست داشته است و شهید امیرعبداللهیان هم به ایشان مشورت‌های صحیحی می‌داند و این‌گونه هر دو رستگار شدند.
مهندس اوحدی با بیان اینکه خداوند تقوا و فطرت را برای انسان‌ها در نظر گرفته و با الگو قرار دادن شهدا برای ما حجت را تمام کرده است، تشریح کرد: زمانی که بنده رئیس سازمان حج و اوقاف بودم و حادثه منا رخ داد، هر کلام بنده در سطح داخل و بین المللی بسیار حساس بود، آن زمان شهید امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقایی بود، مشورت‌های وی همیشه برای بنده راهگشا بود و با فرمایش مقام معظم رهبری و رفتار حکیمانه شهدای عزیز توانستیم پیکر همه شهدا را به کشور بازگردانیم.
وی تاکید کرد: مراسم بزرگداشت شهدای خدمت به دلیل اهمیت موضوع باید در استان‌ها با دقت و کیفیت برگزار شود. استانداران به عنوان رئیس ستاد انتخاب می‌شوند و احکام آنها امروز ابلاغ می‌شود. معاون رییس‌جمهور گفت: امسال سالگرد شهدای خدمت متقارن با برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شده و این نمایشگاه بستر خوبی برای اجرای برنامه‌هاست.
در ادامه مراسم بزرگداشت شهدای خدمت، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم، نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن گرامیداشت مقام والای شهدای خدمت، گفت: در مجموعه فعالیت‌ها و تلاش‌های شما به دلیل اینکه اولین سال بزرگداشت شهدای خدمت است، اخلاص و انگیزه فراموش نشود.
وی افزود: این فعالیت‌ها پیوست هنری و محتوایی نیز داشته باشند، زیرا بسیاری از اقدامات مستلزم توجه به این موضوع است که در فضای مجازی هم به آن پرداخته و محتوای غنی تولید شود که بتوان بعدها نیز از آن استفاده کرد و این موضوع تعداد زیادی مخاطب جذب خواهد کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم خاطرنشان کرد: باید مجموعه برنامه‌های تولیدی شما با نگاه با مخاطب بین‌المللی، هم در مجموعه مقاومت و هم مردم دیگر کشورها باشد. البته باید به این نکته توجه شود که با وجود سانحه‌ای که سال گذشته در کشور رخ داد و کشور در سوگ فرورفت، اما تمام ارکان نظام، با وجود خسارات فراوان، به کار خود ادامه دادند که این امر ناشی از نقش موثر ولایت فقیه و پیروی از ایشان است که باید به این وجه پرداخته شود.
در ادامه این مراسم، تعدادی از نمایندگان دستگاه‌های مختلف به بیان پیشنهادات و اقدامات خود پرداختند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/888777/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیگیری استاندار خوزستان برای تسریع در پرداخت‌ پول گندم کشاورزان

عبدی تایید کرد: کارمندان خیبر، پیروانی را کتک زده‌اند!

پرواز مستقیم حجاج از خرم‌آباد به مدینه انجام شد

استاندار لرستان: فرودگاه خرم‌آباد ظرفیت عظیمی برای توسعه استان است

شکایت باشگاه پرسپولیس از عوامل اجرایی خیبر خرم آباد

کارشناسی داوری خیبر خرم آباد – پرسپولیس

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

کشتی آزاد نونهالان کشور/ مازندران قهرمان شد/ تهران در جایگاه دوم

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

نساجی هنوز زنده‌ است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

همسر علی علیپور خطاب هواداران خیبر خرم آباد: باید تاوانش را پس بدهید!

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

یونسی رستمی: تمرکز بر صادرات و سرمایه گذاری، راه‌حل جبران عقب‌ ماندگی‌های

دومین جلسه شورای اداری استان مازندران با حضور وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات

شهید شیرودی نماد ایستادگی ملت ایران است

وزارت ارتباطات از راه‌اندازی پارک اقتصاد دیجیتال مازندران حمایت می‌کند

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

دعوتی به بلندای آسمان؛ کاروان نور در انتظار رهپویان حقیقت است

جاده چالوس یک طرفه شد

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

حکم اعدام تتلو تایید شد؟/ خواهر تتلو: حکم شکسته نشد

نور امید در دل مستاجران بالاخره روشن شد