پیام مازند

آخرين مطالب

مدیرعامل بیمه دی:

بیمه دی خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده است بنیاد شهید و امور ایثارگران

بیمه دی خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرعامل بیمه دی در نشست شورای مدیران روابط عمومی صنعت بیمه، به میزبانی بیمه دی، گفت: بیمه دی تاکنون خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده است

به گزارش ایثار، هادی عبداللهی در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد صنعت بیمه، اعلام کرد: صنعت بیمه در سال گذشته 440 همت فروش بیمه‌نامه و تولید پرتفو داشته که نسبت به سال قبل 57 درصد رشد نشان می دهد. در مجموع و در صنعت بیمه در این مدت، 76 میلیون بیمه‌نامه صادر و 258 همت خسارت پرداخت شده که نسبت خسارت 59 درصد را نشان می‌دهد.
مدیرعامل بیمه دی با اشاره به سهم رشته‌های مختلف از پرتفوی بیمه‌ای صنعت بیمه کشور گفت: بخش درمان با 35 درصد، بیمه ثالث و مازاد 26 درصد، بیمه بدنه 6.5 درصد و بیمه زندگی با 14.5 بیشترین سهم را در پرتفوی شرکت داشته اند. با این حال، سهم بیمه‌های زندگی باید بیش از 20 درصد شود و به عنوان صندوق بازنشستگی دوم و حتی سوم دیده شود.
عبداللهی در تشریح عملکرد این شرکت در سال گذشته گفت: بیمه دی با کسب درآمدی افزون بر 32.5 همت در پایان سال گذشته، سهم 7.4 درصدی از بازار را به خود اختصاص داده و به عنوان سومین شرکت بیمه خصوصی، رشد 90 درصدی را تجربه کرد. همچنین، حدود 2 میلیون و 800 هزار بیمه‌نامه سال گذشته در این شرکت صادر و 21.5 همت نیز خسارت پرداخت شد که نسبت به سال گذشته 81 درصد رشد داشته‌ایم.
مدیرعامل بیمه دی این شرکت را سرآمد صنعت بیمه در حوزه درمان معرفی کرد و گفت: در فروش بیمه درمان رشدی بالغ بر 100 درصد را تجربه کرده‌ایم. این شرکت در سال جاری بر افزایش ضریب توانگری، تحول دیجیتال و افزایش نرخ بازده سرمایه‌گذاری تمرکز دارد.
عبداللهی افزود: بیمه دی تاکنون خدمات گسترده‌ای به خانواده‌های شهدا و ایثارگران ارائه کرده که شامل ارائه 2 هزار و 964 مورد خدمات اندام مصنوعی و تعمیرات آن، ارائه 352 هزار خدمت پایش سلامت در منزل به خانواده شهدا و 179 هزار خدمت به جانبازان، انجام بیش از پنج هزار خدمت ICU در منزل و تأمین 22 هزار مورد پوشینه، تأمین 71 هزار خدمت آمبولانسی و 700 مورد هزینه ناباروری، تهیه و توزیع 40 هزار دوز واکسن آنفلوآنزا، تأمین بیش از 13 هزار سمعک و نوار قند خون و ارائه خدمات «دارورسان» برای جانبازان بالای 70 درصد است.
مدیرعامل بیمه دی با اشاره به اینکه بیمه دی هم اکنون بزرگترین شبکه مراجع درمانی طرف قرارداد را دارد تصریح کرد: این شرکت با بیش از 11 هزار مرکز درمانی در کشور قررارداد بسته است. این شرکت در راستای تکریم جامعه هدف، تمام هزینه‌های مربوط به والدین شهدا و جانبازان بالای 70 درصد را در ابتدا بلافاصله به طور کامل پرداخت کرده و سپس اسناد مربوطه رسیدگی و ارزیابی می شوند. ما بر این باوریم که بیمه دی، به برکت خون پاک شهدا و دعای خیر والدین معزز ایشان و خانواده‌های گران‌قدر ایثارگران، به جایگاهی باثبات و مؤثر در صنعت بیمه و عرصه سودآوری دست یافته است.
الیاس حضرتی بر نقش کلیدی روابط عمومی‌ها در اقناع افکار عمومی و تبیین دستاوردها تأکید کرد و با اشاره بر تاثیر روابط عمومی‌ها در برقراری ارتباط میان سازمان‌های متبوعه و ذی‌نفعان گفت: روابط عمومی‌ها می‌توانند با بهره‌گیری از منافع و فهم مشترک، در مسیر ساخت اعتماد عمومی نقش آفرین باشند. اقناع کردن افکار عمومی دیگر منولوگ نیست، بلکه نیازمند اشتراک‌گذاری، تحقیق و حقیقت‌یابی با ابزار رسانه‌ای است.
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت همچنین با اشاره به افتخار بیمه دی در خدمت‌رسانی به خانواده معزز شهدا و ایثارگران گفت: توفیق خدمت به بندگان مخلص خداوند، نعمتی بزرگ است که باید قدرآن دانسته شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/889204/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیگیری استاندار خوزستان برای تسریع در پرداخت‌ پول گندم کشاورزان

عبدی تایید کرد: کارمندان خیبر، پیروانی را کتک زده‌اند!

پرواز مستقیم حجاج از خرم‌آباد به مدینه انجام شد

استاندار لرستان: فرودگاه خرم‌آباد ظرفیت عظیمی برای توسعه استان است

شکایت باشگاه پرسپولیس از عوامل اجرایی خیبر خرم آباد

کارشناسی داوری خیبر خرم آباد – پرسپولیس

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

کشتی آزاد نونهالان کشور/ مازندران قهرمان شد/ تهران در جایگاه دوم

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

نساجی هنوز زنده‌ است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

همسر علی علیپور خطاب هواداران خیبر خرم آباد: باید تاوانش را پس بدهید!

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

یونسی رستمی: تمرکز بر صادرات و سرمایه گذاری، راه‌حل جبران عقب‌ ماندگی‌های

دومین جلسه شورای اداری استان مازندران با حضور وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات

شهید شیرودی نماد ایستادگی ملت ایران است

وزارت ارتباطات از راه‌اندازی پارک اقتصاد دیجیتال مازندران حمایت می‌کند

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

دعوتی به بلندای آسمان؛ کاروان نور در انتظار رهپویان حقیقت است

جاده چالوس یک طرفه شد

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

حکم اعدام تتلو تایید شد؟/ خواهر تتلو: حکم شکسته نشد

نور امید در دل مستاجران بالاخره روشن شد