پیام مازند

آخرين مطالب

پایان بوکس نوجوانان آسیا با کسب 7 مدال توسط ایران ورزشی

پایان بوکس نوجوانان آسیا با کسب 7 مدال توسط ایران
  بزرگنمايي:

پیام مازند - تسنیم /به نقل از روابط عمومی فدراسیون بوکس؛ مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان آسیا در حالی از (پنجشنبه 28 فروردین ماه 1404) به میزبانی کشور اردن آغاز شده است و‌ این رقابت‌ها امروز چهارشنبه به پایان رسید.
تیم ملی نوجوانان کشورمان با 8 بوکسور در این رقابت‌ها حضور پیدا کرده بود که در پایان با افتخار آفرینی موفق به کسب یک مدال طلا، چهار نقره و دو برنز و مجموع 7 مدال شد و عملکرد درخشانی داشت. 
امیرعلی مهرابی نماینده وزن 60 کیلوگرم کشورمان در اولین مبارزه موفق به شکست نماینده عراق شد. در بازی دوم نایب قهرمان آسیا از کشور هند را شکست داد و در نیمه نهایی از نماینده ژاپن گذشت و به فینال این رقابت‌ها رسید. وی در فینال این رفابت‌ها به مصاف نماینده ازبکستان رفت و با شکست این بوکسور به مدال طلای قهرمانی آسیا دست یافت.
زبیر عیسی‌زهی در وزن 48 کیلوگرم در دور اول با قرعه استراحت رویرو شد. در نخستین مبارزه موفق به شکست بوکسور چین تایپه شد. وی در نیمه نهایی بوکسوری از کشور هند را شکست داد و به فینال مسابقات راه یافت. عیسی‌زهی در فینال مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست نماینده ازبکستان نشد و به مدال نقره بسنده کرد. 
 در وزن 63 کیلوگرم، نوید رضایی در دور اول با قرعه استراحت رو‌به‌رو شد، اما در نخستین مبارزه نماینده ترکمنستان را با اقتدار از پیش رو برداشت. وی در دومین مبارزه نماینده کشور میزبان را شکست داد و به فینال این رقابت‌ها راه یافت. رضایی در فینال مقابل نماینده ازبکستان شکست خورد و به مدال نقره رسید. 
امیر مهدی عزتی در وزن 70 کیلو گرم در دور اول با قرعه استراحت رو‌به‌رو شد و در ادامه نماینده اوکراین را شکست داد و راهی نیمه نهایی این رقابت‌ها شد. عزتی در نیمه نهایی نیز با شکست بوکسور قرقیزستان فینالیست شد. وی در فینال این رقابت‌ها با وجود آمادگی های فراوانی که داشت، به دلیل مصدومیت از ناحیه دست شانس مبارزه کردن مقابل نماینده ازبکستان را از دست داد و در نهایت مدال نقره این وزن را کسب کرد.
در وزن 80+ کیلوگرم، فرهود قربانی در بازی اول موفق به شکست بوکسور کشور چین تایپه شد و در بازی دوم نیز بوکسوری از کشور هندوستان را شکست داد. او در نیمه نهایی نیز موفق به شکست نماینده عراق شد و به فینال راه یافت. قربانی در فینال این رقابت‌ها به مصاف اوکراین رفت و در نهایت به مدال نقره دست یافت.
روزهای گذشته، امیر مهدی اکبری در وزن 46 کیلوگرم و احسان زلفی در وزن 57 کیلوگرم موفق به کسب مدال برنز شده بودند. پارسا متولیان نیز در وزن 54 کیلوگرم به مدال نرسید.
اکبر احدی به عنوان سرمربی، علی مظاهری به عنوان مربی هدایت تیم را برعهده دارند. امیر مدرسی نیز به عنوان سرپرست کنار تیم حضور دارد. 

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/892155/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

نساجی در جدول هنوز شانس بقا در لیگ برتر را دارد

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

190 هزار خدمت روانشناختی در مازندران انجام شد

افتتاح «نگارخانه نور» در شهرکرد

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

فیفا مجموعه NFT خود را از الگوراند به یک بلاکچین اختصاصی انتقال می‌دهد!

6 مصدوم در تصادف محور بروجرد-خرم‌آباد

برگزاری جلسه بررسی عملکرد شرکت‌ های شوینده گروه توسعه صنایع بهشهر

10 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی خرم‌آباد رفع تصرف شد

محدودیت پایانی هفته در محورهای مواصلاتی کشور اعلام شد

آیا ضد آفتاب مانع جذب ویتامین دی می‌شود؟

آواز شاد؛ رضا کرد و محسن لرستانی پول بارون شدن فقط که با پارو جمع کردن درد و خنده کرد

انزو مارسکا: می‌توانیم به فینال لیگ کنفرانس اروپا برسیم؛ با پول نمی‌توان بازی‌ها و جام‌ها را برد

دختران مازنی روی سکوی سومِ ووشو قهرمانی جوانان کشور

قتل زن آرایشگر آملی؛ پلیس در تعقیب قاتل!

آملی لاریجانی: مجمع تشخیص در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهد کرد و نه تعجیل

قرص کلسیم نخر!

این میوه ترش برای سنگ کلیه معجزه می‌کند

پوست تخم مرغ برای کاهش درد!

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

92.2 درصد جمعیت 6 سال به بالای استان مازندران باسواد هستند

پایان بوکس نوجوانان آسیا با کسب 7 مدال توسط ایران

رئیس فدراسیون چوگان: هدف ما صعودبه جام‌جهانی نیست!

17 هزار میلیارد تومان برای واحد گازی نیروگاه نکا هزینه شد

نکاتی برای کاهش ورم بارداری!

در سپاهان اثری از ناامیدی نیست

فرمول بردن بارسا؛ درس‌های مورینیو از پیروزی مقابل پپ!

یک ایرانی رئیس کمیته کنترل والیبال قهرمانی جهان شد

محرومان هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال

شهرداری گرگان؛ فاتح نخستین بازی فینال بسکتبال

لاغری ناگهانی لئوناردو دی‌کاپریو زیر ذره‌بین رسانه‌ها و نقش دوست‌دختر جوانش در این تغییر