پیام مازند

آخرين مطالب

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران:

153 کلاس درس مهر امسال در مازندران به بهره‌برداری می‌رسد فرهنگي

153 کلاس درس مهر امسال در مازندران به بهره‌برداری می‌رسد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران گفت: 153 کلاس درس مهر امسال در قالب نهضت ملی توسعه عدالت آموزشی در مازندران به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران،" مهدی استادیان" در نشست هماهنگی نهضت توسعه عدالت آموزشی مازندران که با حضور معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش، استاندار، معاون عمرانی استانداری، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران و جمعی از مدیران آموزش و پرورش و فرمانداران در سالن شهید رجایی استانداری مازندران برگزار شد، اظهار کرد: پیرو تاکید رئیس‌جمهور برای شتاب بخشیدن به روند توسعه زیرساخت‌های آموزشی، طی چند ماه اخیر گام‌ها و تحرکات خوبی در استان برداشته شد و شاهد رشد پیشرفت فیزیکی طرح‌های مورد نظر به ویژه مدارس روستایی 2 و سه کلاسه هستیم. 
وی با بیان این‌که تعدادی از مدارس در حال ساخت استان طی ماه‌های اخیر تکمیل شدند و به بهره‌برداری رسیدند، افزود: چند طرح مهم آموزشی با 72 کلاس درس در استان با کمک سازمان نوسازی مدارس و حمایت مدیران استان تکمیل شده و برای مهر امسال آماده افتتاح است. 
این مسئوول خاطرنشان کرد: 16 طرح آموزشی نیمه‌تمام نیز در استان داریم که بر اساس برنامه‌یزی‌ها در صورت تامین اعتبار می‌توانیم 6 مورد از این طرح‌ها را تا مهر تکمیل کنیم. ضمن اینکه تلاش و برنامه بر این است هفت طرح مدرسه‌سازی استان در صورت تامین اعتبارات از منابع استانی و ملی تا 22 بهمن سال جاری به بهره‌برداری برسند. 
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران گفت: 17 مدرسه 2 و سه کلاسه استان نیز با دستور و پیگیری مجدانه استاندار مازندران به صورت فوری با پای کار آمدن مردم و خیران در حال ساخت است که این طرح‌ها در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسند. 
استادیان افزود: 19 پروژه بزرگ‌مقیاس تخریبی با 150 کلاس هم در استان داریم که اکنون در حال استفاده هستند و امیدواریم پس از برنامه‌ریزی برای جابه‌جایی دانش‌آموزان این مدارس در سال تحصیلی جدید، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی، اعتبارات مسوولیت‌های اجتماعی دستگاه‌های دولتی و نهادها و شرکت‌ها و کمک خیران مدرسه‌ساز ساخت مدارس جایگزین امسال آغاز شود. 
وی تصریح کرد: با توجه به تاکید رئیس‌جمهور و استاندار برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی، همه تلاش‌مان بر این است که مشارکت مردم استان را طرح توسعه عدالت فضاها و تجهیزات آموزشی افزایش دهیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/894098/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گزارش زنده؛ استقلال 0 - 0 چادرملو

گزارش زنده: خیبر 0 - 0 پرسپولیس

یک تازه‌وارد با عبور از قهرمان المپیک جایگاه اول تپانچه را کسب کرد

اعلام آمادگی خوزستان برای میزبانی جشن قهرمانی

جام تختی گره وزن 57 کیلوگرم کشتی آزاد را باز کرد

سرخ پوشان راهی ورزشگاه تختی شدند+ عکس

کاهش ارزش پول هند درپی درگیری با پاکستان

ورزشگاه تختی خرم آباد پر شد؛ هواداران دیگر مراجعه نکنند + عکس

بازیکنان پرسپولیس برای برد مقابل خیبر خرم آباد روحیه گرفتند / عکس

اعلام ترکیب اصلی تیم‌های خیبر خرم‌آباد و پرسپولیس

ترکیب تیم خیبر خرم‌آباد مقابل پرسپولیس

ترکیب پرسپولیس برای دیدار مقابل خیبر خرم آباد اعلام شد

تکمیل ظرفیت ورزشگاه تختی خرم‌آباد

ترکیب پرسپولیس و خیبر خرم‌ آباد

اعلام ترکیب تیم‌های خیبر خرم‌آباد و پرسپولیس

خیبری‌ها به پرسپولیس: به جهنم سبز خرم‌آباد خوش آمدید! + فیلم

دست باز کارتال در خرم آباد با نیمکت‌ پرستاره

اعلام ترکیب خیبر برای تقابل با پرسپولیس

رونمایی از ترکیب پرسپولیس مقابل خیبرخرم آباد

ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد مشخص شد

تشویق بی‌امان ستاره پرسپولیس در خرم‌آباد

اعلام ترکیب تراکتور تبریز مقابل نساجی مازندران

کندوان یکطرفه می‌شود

تأثیرات فریاد زدن بر سلامت روانی و عاطفی کودکان

«استراتژی‌های کوچینگ» روانه بازار نشر شد

گیت های ورودی ورزشگاه تختی و ورود تماشاگران

حضور چشمگیر خیبری‌ها در فاصله 3 ساعت تا شروع مسابقه

خیابان منتهی به استادیوم تختی و ورود تماشاگران

نمایی از حضور مردم مقابل هتل محل اقامت پرسپولیس قبل از حرکت به سمت ورزشگاه

افتتاح 98 طرح ارتباطی استان مازندران با حضور وزیر ارتباطات

خلاصه بازی نیروی زمینی 1 – شهرداری نوشهر 0

ذخایر ارزی در دسترس ایران به حدود 23 میلیارد دلار رسید

رونمایی از 86‌امین سایت 5G همراه اول در استان مازندران توسط وزیر ارتباطات

بهره گیری از ظرفیت هوش مصنوعی برای رونق کشاورزی مازندران

بازیکنان پرسپولیس برای برد روحیه گرفتند (عکس)

واکسن ایرانی HPV وارد بازار شد

بخشی از کتاب/ هنر خوب‌ زندگی‌ کردن

توکن ZKJ از شبکه Polyhedra به Binance Alpha اضافه شد: فرصت‌ها و چالش‌ها

وقتی بدن می‌میرد و ذهن زنده می‌ماند؛ همچنان پای «امید» در میان است

علائمی که زنان نادیده می‌گیرند؛ نشانه‌های پنهان سکته قلبی

رمان «برای مادرم» منتشر شد

دو خط کتاب/ بیچارگان

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

دیدار معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان نخاعی

دیدار مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با مادران شهدای محله جوادیه

مشکلات سقف وام ودیعه مسکن از زبان شهروندخبرنگار

افتتاح پروژه‌های ارتباطی ایرانسل در استان مازندران با حضور وزیر ارتباطات

ویرتز: تیم بعدی‌ام را با پول انتخاب نمی‌کنم!

کم‌خونی‌های بی‌نشانه در درازمدت دردسرساز می‌شود

اشتباه است فکر کنیم افراد فوق مدرن با داستان زندگی نمی‌کنند