پیام مازند

آخرين مطالب

ماجرای ضرر 600 میلیونی هوادار متمول به بیرانوند؛ ماشین دختر مدیرعامل پرسپولیس دو میلیارد برای بیرو آب خورد! ورزشی

ماجرای ضرر 600 میلیونی هوادار متمول به بیرانوند؛ ماشین دختر مدیرعامل پرسپولیس دو میلیارد برای بیرو آب خورد!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرورزشی، بعد از اتفاقات برنامه فوتبال برتر و توضیحات سروش رفیعی در مورد هوادار متمول پرسپولیس، حواشی زیادی در این خصوص به وجود آمد.
خیلی از رسانه ها به آن پرداختند و ما هم در خبرورزشی در دو گزارش اختصاصی از پشت پرده مذاکره سروش با اسکوچیچ در تابستان گذاشته و همچنین ماجرای برگشت زدن چک بیرانوند و همسرش توسط هوادار متمول دو روز قبل از بازی برگشت پرسپولیس و تراکتور پرده برداشتیم.
یکی از اتفاقات مربوط به بیرانوند، باشگاه پرسپولیس و هوادار متمول در خصوص ماجرای پرداخت دو میلیارد تومان خارج از قرارداد به گلر شماره یک تیم ملی بود. طبق توافق انجام شده بین بیرانوند و درویش هنگام امضای قرارداد، قرار بود هوادار متمول مبلغ دو میلیارد تومان به صورت جداگانه به بیرانوند پرداخت کند. اقدامی که در خصوص خیلی از بازیکنان پرسپولیس رخ داد و این هوادار متمول به بازیکنان پرسپولیس از جیبش پول می داد. اکثر بازیکنان پرسپولیس این پول را خارج از قراردادشان دریافت کردند ولی با این حال این دو میلیارد به بیرانوند پرداخت نشد و علیرضا طبق توافق انجام شده خواهان این شد که درویش از محل دیگری این پول را پرداخت کند و بعدا هوادار متمول پول را به مدیرعامل قرمزها بدهد.
بیرانوند در آن زمان تحت فشار مالی بود و می خواست هرطور شده این پول را دریافت کند. در نهایت هم مدیرعامل پرسپولیس اتومبیل یکی از اعضای خانواده اش را به جای طلب بیرانوند به او داد. رضا درویش وقتی پافشاری بیرانوند را برای دریافت این پول دید، ماشین دخترش را به بیرانوند داد تا کار او راه بیفتد و این ماشین را به پای علیرضا دو میلیارد تومان حساب کرد تا خودش بعدا از هوادار متمول این پول را بگیرد. بیرانوند اما نتوانست پولش را به صورت کامل بگیرد و قیمت ماشین دختر درویش چیزی در حدود یک میلیارد و پانصد میلیون تومان بود. بیرانوند ماشینی که از درویش در ازای دو میلیارد تومان گرفته بود را به مبلغ یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان فروخت تا در آن مقطع مشکلش را حل کند. با این وجود این ماشین دو میلیارد به پای علیرضا حساب شد و بعدا هم هوادار متمول این دو میلیارد را به مدیرعامل پرسپولیس داد. این وسط بیرانوند متحمل ضرری 600 میلیونی شد و نتوانست کل پولی که قرار بود دریافت کند را بگیرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/894846/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

محمدرضا محمدی تنها قهرمان وزنه‌برداری، مدالش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

زمان پخش پشت صحنه سریال «پایتخت 7» مشخص شد

کرمانشاهی: اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

عکسی زیبا از یک خانواده قوم گالش 66 سال پیش در رامسر با لباس محلی

اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

مدل های جدید و به روز عینک ری بن و پرسول با طراحی های جذاب و خیره کننده

افرادی که به پیروانی حمله کردند دستگیر شدند

خواص عصاره گوشت برای ریه

سایر علائم سرطان تخمدان

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

پوشش شبکه در مناطق روستایی جزو برنامه های دارای اولویت ماست

وزیر ارتباطات و استاندار از پارک اقتصادی دیجیتال مازندران بازدید کردند

آخرین خبرها از پیوستن ماتزاری به استقلال و واکنش پیمان یوسفی

آیتم برنامه ورزش و مردم از درخشش طارمی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

لینیک، پادشاه سئو سایت پوشاک!

امام رضا (ع) معلم بزرگ بشریت است

کشت گلخانه‌ای فرصتی برای جهش تولید و اشتغالزایی

امام رئوفی که بهشت را زمینی کرد

جاده چالوس از ساعت 15 امروز یک‌طرفه می‌شود

جاده چالوس امروز یک‌طرفه است

ماجرای ضرر 600 میلیونی هوادار متمول به بیرانوند

زیاد نشستن این بلا را سرتان می‌آورد

روزگار از من گرفت

98 پروژه حوزه ارتباطات با اعتبار 610 میلیارد تومان افتتاح شد

پیام استاندار مازندران به مناسبت هفته بسیج سازندگی

دیدار صمیمی وزیر ارتباطات و استاندار مازندران با خانواده شهید کشوری

تعامل شوراها و مدیران، کلید توسعه استان است

پرداخت 247 میلیاردی تسهیلات تبصره 18 و 2000 میلیاردی تسهیلات قرض الحسنه

تصویری از ساق‌بند خاص مهاجم استقلال

سوپراستار والیبال دنیا، هم‌ تیمی جدید عبادی‌پور

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

تمهیدات ترافیکی پلیس در جاده چالوس برای امروز جمعه

اتحادیه اروپا برای ردیابی و رمزنگاری انتقالات ارز دیجیتال، قوانین جدید AML را اعمال می‌کند

آخرین وضعیت ترافیکی جاده ها؛ ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز