پیام مازند

آخرين مطالب

قم در سالروز میلاد امام رضا(ع) غرق نور و سرور است سیاسی

قم در سالروز میلاد امام رضا(ع) غرق نور و سرور است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، در شب و روز میلاد امام علی‌بن موسی‌الرضا علیه‌السلام، خیابان‌ها و معابر اصلی شهر با پرچم‌های رنگارنگ، چراغانی و نصب بنرهای تبریک از سوی نهادهای مختلف و هیئات مذهبی، حال و هوایی دیگری به خود گرفت.
بارگاه نورانی حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها نیز همچون نگینی درخشان در دل شهر، با نورافشانی و برگزاری مراسم شادمانی، میزبان زائران و عاشقان اهل بیت (ع) بود.
ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت، از جمله جشن‌های مردمی در مساجد، حسینیه‌ها و هیئات مذهبی برگزار و اقشار مختلف مردم با حضور در این مراسم، میلاد هشتمین امام همام را گرامی می‌دارند.
در شب میلاد ثامن الحجج در بخش‌هایی از شهر، نورافشانی شبانه فضای جشن را دوچندان کرده و جمع زیادی از خانواده‌ها در نقاط مختلف قم شاهد اجرای برنامه‌های فرهنگی و آئینی به مناسبت این میلاد باسعادت هستند.
همچنین زائران و مجاوران بارگاه حضرت معصومه (س) با حضور در صحن‌های مطهر، ضمن عرض تبریک به ساحت بانوی کرامت، به شادی و سرور پرداخته و با قرائت صلوات خاصه امام رضا (ع)، این روز را گرامی داشتند.
در شب میلاد هشتمین امام شیعیان، کیک تولد آن حضرت به طول 60 متر از چهارراه شهدا تا حوالی حرم مطهر اخت الرضا علیه‌السلام پخت و آماده سازی شد و در نهایت کام زائران و مجاوران کریمه اهل بیت علیهم السلام را شیرین کرد.
در بیوت برخی از مراجع عظام تقلید نیز آئین عمامه گذاری طلاب حوزه‌های علمیه با حضور خانواده‌های آنان برگزار شد.
آیت الله مکارم شیرازی نیز در این مراسم ضمن تبریک به طلاب جوان، از آنان خواست تا پس از بر تن کردن لباس روحانیت بیش از گذشته مراقب رفتار و اعمال خود در خانواده و جامعه باشند چرا که مردم آنان را به عنوان الگو می‌شناسند.
امام رضا (ع) ضامن بقای اسلام ناب
آیت الله صفایی بوشهری عضو مجلس خبرگان رهبری در مراسم جشن میلاد امام رضا (ع) در حرم مطهر حضرت معصومه (س) با اشاره به نقش راهبردی امام علی‌بن موسی‌الرضا علیه‌السلام در حفظ اسلام اصیل، گفت: امام رضا (ع) با مقابله هوشمندانه با توطئه‌های مأمون عباسی، نقشه‌های او را در به انحراف کشاندن مسیر ولایت و دین‌داری مردم، خنثی کرد.
وی با بیان اینکه مأمون درصدد بود با گماردن امام رضا (ع) به ولایت‌عهدی، از جایگاه معنوی ایشان برای مشروعیت‌بخشی به حکومت عباسی استفاده کند، تصریح کرد: همه اهداف مأمون با درایت و بصیرت امام هشتم علیه‌السلام نقش بر آب شد. آن حضرت با تدبیر بی‌نظیر خود، نه‌تنها هیچ‌گونه وجهه‌ای به دستگاه عباسی نداد، بلکه مکتب اهل بیت (ع) را در برابر خطر تحریف و انحراف، برای همیشه بیمه کرد.
وی ادامه داد: امام رضا علیه‌السلام آن‌چنان خدمتی به اسلام ارائه دادند که بسیاری از مبانی صحیح دین، به برکت اقدامات علمی، فرهنگی و سیاسی آن حضرت در تاریخ ثبت و حفظ شد؛ به‌گونه‌ای که پس از ایشان، هیچ جریان انحرافی نتوانست در بطن اسلام جایگاه محکمی بیابد.
سخنران حرم بانوی کرامت همچنین با اشاره به جایگاه حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها در حمایت از ولایت، اظهار کرد: این بانوی بزرگوار برای یاری امام رضا (ع)، سفری سخت و طولانی را از مدینه تا ایران طی کردند که از آن با عنوان «هجرت ولایی» یاد می‌شود.
وی افزود: این حرکت حضرت معصومه (س)، جلوه‌ای ناب از پیوند عمیق و الهی میان ولایت و امت است. ایشان که در مسیر همراهی با امام زمان خویش از هیچ سختی فروگذار نکردند، در نهایت به شهادت رسیدند و در شهر مقدس قم به خاک سپرده شدند؛ شهری که امروز به برکت وجود ایشان، به یکی از قطب‌های علمی و دینی جهان اسلام تبدیل شده است.
کد خبر 6461875

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/895015/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیگیری استاندار خوزستان برای تسریع در پرداخت‌ پول گندم کشاورزان

عبدی تایید کرد: کارمندان خیبر، پیروانی را کتک زده‌اند!

پرواز مستقیم حجاج از خرم‌آباد به مدینه انجام شد

استاندار لرستان: فرودگاه خرم‌آباد ظرفیت عظیمی برای توسعه استان است

شکایت باشگاه پرسپولیس از عوامل اجرایی خیبر خرم آباد

کارشناسی داوری خیبر خرم آباد – پرسپولیس

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

کشتی آزاد نونهالان کشور/ مازندران قهرمان شد/ تهران در جایگاه دوم

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

نساجی هنوز زنده‌ است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

همسر علی علیپور خطاب هواداران خیبر خرم آباد: باید تاوانش را پس بدهید!

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

یونسی رستمی: تمرکز بر صادرات و سرمایه گذاری، راه‌حل جبران عقب‌ ماندگی‌های

دومین جلسه شورای اداری استان مازندران با حضور وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات

شهید شیرودی نماد ایستادگی ملت ایران است

وزارت ارتباطات از راه‌اندازی پارک اقتصاد دیجیتال مازندران حمایت می‌کند

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

دعوتی به بلندای آسمان؛ کاروان نور در انتظار رهپویان حقیقت است

جاده چالوس یک طرفه شد

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

حکم اعدام تتلو تایید شد؟/ خواهر تتلو: حکم شکسته نشد

نور امید در دل مستاجران بالاخره روشن شد