پیام مازند

آخرين مطالب

بانوی ملی‌پوش دوچرخه‌سواری: رده سنی پایه برای فدراسیون اهمیت زیادی دارد گفتگو

بانوی ملی‌پوش دوچرخه‌سواری: رده سنی پایه برای فدراسیون اهمیت زیادی دارد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایرنا /بانوی دوچرخه‌سوار تیم جوانان ایران در بخش جاده گفت: خوشبختانه در چند سال اخیر، فدراسیون مسابقات منظمی برای رده سنی ما در نظر گرفته و از این بابت، انگیزه لازم را جهت شرکت در مسابقات و حفظ آمادگی خودمان، پیدا کردیم.
زهرا زارع‌وحید روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، اظهار داشت: 4 سال است که به صورت حرفه‌ای در رشته دوچرخه‌سواری فعالیت می‌کنم. در چندین دوره از مسابقات کشوری جاده، سابقه قهرمانی و نایب قهرمانی دارم.
وی ادامه داد: هفته گذشته (سه‌شنبه 16 اردیبهشت) برای حضور در کمپ تمرینی اتحادیه جهانی (UCI) عازم سئول پایتخت کشور کره‌جنوبی شدم و به مدت یک ماه نیز در این کمپ حضور خواهم داشت. به زودی مشخص می‌شود که آنجا مسابقات تدارکاتی خواهم داشت یا نه زیرا میزبان هنوز برنامه دقیق را ارائه نداده است.
این دوچرخه‌سوار جوان بخش جاده در مورد برنامه‌های خود پس از این اردو عنوان کرد: بعد از بازگشت از کره‌جنوبی، در مسابقات انتخابی تیم نوجوانان و جوانان شرکت خواهم کرد. این مسابقات در مجموع 10 الی 11 مرحله است و تاکنون هم 3 مرحله آن برگزار شده که فکر می‌کنم 2 الی 3 مرحله بعدی مسابقات را به دلیل حضورم در کشور کره‌جنوبی، نتوانم شرکت کنم.
وی افزود: همین طور مهم‌ترین برنامه من در سال جاری، حضور موفق در بازی‌های آسیایی جوانان 2025 است که در مهر ماه به میزبانی بحرین برگزار خواهد شد. در سال آینده نیز بازی‌های آسیایی 2026 ژاپن را در پیش رو خواهیم داشت. از کشورهای چین، ژاپن و قزاقستان و.... رقبای قدرتمندی داریم. این کشورها از تجهیزات بهتری بهره‌مند هستند و با توجه به اینکه رشته دوچرخه سواری، کاملا تجهیزات محور است، متأسفانه سطح آن‌ها با ما فاصله دارد.
وی تاکید کرد: تمرینات خودم را زیر نظر جاناتان وینگز، سرمربی خارجی که فدراسیون برای ما در نظر گرفته، انجام می‌دهم و به صورت منظم، هر روز حداقل 50 کیلومتر رکاب می‌زنم؛ از چند ماه گذشته که زیر نظر او تمرین کردم، پیشرفت محسوس و خوبی داشتم.
بازار
ورزشکار دوچرخه‌سواری جاده در خصوص سختی‌های همزمان مدرسه رفتن در کنار تمرینات حرفه‌ای و شرکت در مسابقات بیان داشت: سختی‌های خاصی دارد، چون هر روز بعد از مدرسه، باید تمرینات دوچرخه‌سواری هم انجام دهم اما چون رشته من تربیت‌بدنی است، مسئولان مدرسه شرایط من را به خوبی درک می‌کنند و مشکلی از بابت غیبت در مدرسه و شرکت در مسابقات ندارم.
زارع‌وحید در آخر خاطرنشان کرد: برای مسابقات انتخابی تیم جاده ایران که تا الان 3 دوره آن در استان‌های تهران و البزر برگزار شده، امیدوارم شرایط بهتری برای اسکان شرکت‌کنندگان در نظر گرفته شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/895140/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاس گل مهدی طارمی وارد پلی‌استیشن شد!

مهاجم خطرناک یحیی هشت گله شد

واکنش کارتال به ناراحتی علیپور از تعویض

نایب قهرمان جهان افتخارش را پیشکش امام مهربانی کرد

سابقه حضور پاپ جدید در میادین ورزشی

نفرات برتر مسابقات جودو جوانان کشور مشخص شدند

محکومیت 12 میلیاردی به سود ساکت الهامی

اولین طلای قایقرانان ایران در قهرمانی آسیا 2025

رضا عطاران خطاب به مردم: نگران نباشید، همه چیز درست می شود؛ انشالله همه مشکلات حل می شود

واکنش قوه قضائیه به استوری خواهر تتلو: هنوز هیچ حکم قطعی ابلاغ نشده است

انسداد 10 روز جاده کندوان اعلام شد

برپایی جشنواره بهارنارنج به مناسبت میلاد امام رضا (ع) در بابل + عکس

کارگردان «من ترانه 15 سال دارم» : از سال 58 تا کنون، برای ساخت فیلم ذره‌ای رانت یا پول از جایی نگرفته‌ام...

ممنوعیت استفاده از کیف‌پول‌های ناشناس و ارزهای رمزنگاری‌شده در اتحادیه اروپا به تصویب رسید

اینفوگرافی/ خرید 25 هزار تُنی برگ سبز چای از بهر‌ه‌برداران

افشاگری میثاقی در شبکه ورزش درخصوص بازی خونه‌‌به‌خونه

«سیگار الکترونیکی» هم سم وارد ریه شما می کند/ 180 طعم‌دهنده که بی‌خطر نیستند!

خبرنگار روس: نمایشگاه کتاب از منظم‌ترین نمایشگاه‌هایی است که دیده‌ام

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

افشای حقیقت تلخ فوتبال ایران از سوی مربی سابق پرسپولیس و تیم ملی

امیدواری جباری به حضور یک بازیکن در نیمه‌نهایی جام حذفی

کاتاروهای برتر کشور در اردبیل معرفی شدند

عنافجه: رقابت واقعی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا تازه آغاز شده است

آقامیرزایی برنز گرفت

مشکلات دختر دونده کم‌بینا: پیست تمرینم مثل سیمان است

کشتی روی موج تختی

طلوع‌کیان سرمربی تیم والیبال چادرملو ماند

ستاره‌های فولاد در ژاپن به یاد سید!

انتقال غیرمنتظره؛ آزمون مقابل من‌سیتی و یوونتوس!

مسابقات بین‌المللی تور تنیس آسیا در اصفهان آغاز شد

آئین سنتی مجمع سری در بابلسر + فیلم

مشهد مقدس در سالروز میلاد امام رضا (ع) غرق در نور و سرور شد + فیلم

فریز دهها همت پول بدون کارایی دردست مردم|رونق تولیدبا واگذاری بسته های سرمایه گذاری بینام

برگزاری ششمین نمایشگاه بین‌ المللی حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته در تهران

چگونه «چربی کبد» را کاهش دهیم

پیش‌بینی ناپایداری‌های جوی در ارتفاعات هرمزگان / دریا در وضعیت نسبتاً پایدار

61 میلیارد تومان فروش در سه روز اول نمایشگاه کتاب

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

پیام نیازمند نگران پرسپولیس

توکلی: شرایط پاراوزنه‌برداری در بازی‌های کشورهای اسلامی منصفانه نیست

فرزام: خبری از مربی خارجی نیست

نفرات برتر مسابقات MMA قهرمانی کشور مشخص شدند

بانوان والیبال نشسته ایران حریفان خود در قهرمانی آسیا را شناختند

شروع مقتدرانه محمدسیفی در راه تکرار قهرمانی PFL

بررسی نهایی محل جشن قهرمانی تراکتور

جشنواره‌ای با عطر و بوی گل محمدی در ساری

تداوم صدرنشینی سرلیماک رامسر در لیگ 2 فوتسال کشور

چالش های گردشگری بدون برنامه در بابلسر

مناسبت روز/ شنبه، 20 اردیبهشت‌ماه