پیام مازند

آخرين مطالب

سینر: من و دراپر آدم‌های ساده‌ای هستیم گفتگو

سینر: من و دراپر آدم‌های ساده‌ای هستیم
  بزرگنمايي:

پیام مازند - تسنیم /تنیسور شماره یک جهان درباره رابطه خود با پدیده فصل جدید این مسابقات صحبت کرد.
 یانیک سینر، تنیسور ایتالیایی و قهرمان سه دوره گرنداسلم که هم‌اکنون در جایگاه شماره یک تنیس جهان قرار دارد، پس از پیروزی قاطع خود در برابر یسپر دی یانگ هلندی (6:4، 6:2) در دور سوم مسابقات مسترز خاک‌رس در رم درباره این پیروزی و دوستی‌اش با جک دراپر بریتانیایی که در رتبه پنجم رنکینگ ATP قرار دارد، صحبت کرد.
سینر در پاسخ به پرسشی در مورد رابطه‌اش با دراپر گفت: من و جک مدت زیادی است که یکدیگر را می‌شناسیم. حالا که او به سطحی که ما در آن قرار داریم رسیده، بیشتر از قبل یکدیگر را شناخته‌ایم. فکر می‌کنم همه ما به عنوان بازیکن می‌دانیم که او چقدر قوی است، چقدر پتانسیل دارد و حالا این توانایی‌ها را به نمایش می‌گذارد. او یکی از بهترین بازیکنان است و احتمالاً باثبات‌ترین بازیکنی است که در این فصل داشته‌ایم.
وی افزود: ما رابطه بسیار صمیمی‌ داریم، چون از نظر شخصیتی شباهت زیادی به یکدیگر داریم. هر دو متواضع هستیم و همیشه سعی می‌کنیم بهترین عملکردمان را در زمین مسابقه ارائه دهیم. خارج از زمین، ما آدم‌های ساده‌ای هستیم. حمایت او برای من و برخی دیگر از بازیکنان بسیار باارزش بوده است. از هر کسی که در این مدت از من حمایت کرده، صمیمانه تشکر می‌کنم. انرژی مثبت او برای من بسیار مهم بوده است.
سینر در ادامه گفت: چند هفته پیش در موناکو با او یک جلسه تمرینی عالی داشتیم. من همیشه بزرگترین طرفدار او بوده‌ام و وقتی که من قادر به بازی نیستم یا او هنوز در رقابت‌هاست، برای او بهترین‌ها را آرزو می‌کنم.
او همچنین اشاره کرد: الان رقابت بین ما کمی بیشتر شده، چون جک در میان پنج بازیکن برتر است. اما در واقع این مسئله برای‌مان اهمیتی ندارد، زیرا خارج از زمین مسابقه دوستی بسیار خوبی داریم و قطعاٌ این دوستی را در طول دوران حرفه‌ای‌مان حفظ خواهیم کرد.
بازار
سینر در پایان در مورد شخصیت جک دراپر اظهار داشت: او فردی بسیار خوب و صادق است. هر چیزی که او گفته، به خودش برمی‌گردد، چون او واقعاً انسان خوبی است.
یانیک سینر و جک دراپر هر دو 23 ساله هستند و تا به حال دو مسابقه رسمی ATP را برابر یکدیگر برگزار کرده‌اند که نتیجه‌ آن یک - یک مساوی بوده است.
سینر در مورد عملکرد خود در مسابقات اخیر گفت: از نظر فیزیکی، بازی اول خوب پیش رفت و احساس خیلی خوبی داشتم. البته مسابقات کمی متفاوت هستند. بازی دوم را هم خیلی خوب شروع کردم، اما پس از آن کمی افت داشتم. این دومین مسابقه‌ای است که در سه و نیم ماه اخیر انجام می‌دهم. این یک دوره طولانی است و هر فرصتی برای بازی مجدد در این مسابقات بسیار مثبت است. واقعیت این است که می‌توانم در یک بازی سوم شرکت کنم که برای من و پیشرفتم بسیار مثبت است.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/896080/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قرارداد عطایی و سه ستاره تمدید شد

شگفتی‌ساز فوتسال با مربی جدید دوباره زنده شد

دیدار مدیرعامل بانک ملت با فعالان اقتصادی استان مازندران

امنیت امروز مدیون ایثارگری های جانبازان است

هفته تلخ پیست ها؛ تصادف این بار در فرمول یک/ پول پوزیشن را پیاستری برد، مسابقه را فرشتاپن

سه مازنی در جام ملت‌های فوتبال بانوان آسیا

ترخیص «مهدی کروبی» از بیمارستان

قلب تان را با ویتامین‌ها تقویت کنید

تاکید مدیرکل بنیاد مازندران بر نامگذاری مکان های شهری به نام شهدا

برگزاری جلسه هماهنگی کمیته‌های تخصصی کنگره 4000 شهید گلستان در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

آزمون آقای گل لیگ قهرمانان آسیا 2 شد؛ بیرانوند بهترین سنگربان

دیدار غفور کارگری با مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان

تولید زباله در روستاهای تحت پوشش تفکیک پسماند ساری کاهش یافته است

نکونام - خیبر؛ تکذیب شد!

همایش بزرگ هوش و خلاقیت با حضور مدرس برجسته کشوری در خرم آباد

نکونام – خیبر؛ تکذیب شد!

شهید متعلق به هیچ حزب و جریان سیاسی نیست

بازنشسته پول اجاره‌ خانه و دارو ندارد

زمین لرزه 3.4 ریشتری گزنک آمل خسارتی نداشته است

خاطره کارگران از روزی که شهید رئیسی به کارخانه رفت

زلزله در نزدیکی قله دماوند خسارتی نداشت

راز پوست شفاف و اعصاب آرام در یک گیاه ایرانی

خیمه رگ‌های عنکبوتی روی پا

برای اولین بار 8 اثر میراث فرهنگی ناملموس جزیره کیش ثبت شد

دفتر مطالعات و پژوهش‌ها از مراکز مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران است

آزمایشگاه سیار آب مازندران با هزینه 25 میلیارد ریال راه‌اندازی شد

وجود چهار میلیون برگ سند از مالکیت ایران بر خلیج‌فارس

سعید دقیقی استعفا کرد/ احسان ناصر: به توافق نرسیدیم

ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست

این کارهای ساده ریزش مو را کاهش می‌دهند

لب‌خوانی اعتراض تند گواردیولا در پایان فینال جام حذفی

افت سه پله‌ای رتبه علمی ایران در جهان/ چاپ مقاله بیش از 1000 دلار پول می‌خواهد، اساتید این توانمندی را ندارند

قتـل پسر معتاد با ضربه‌های چاقوی پـدر

گوشی‌گردی شبانه؛ دزد خواب و سلامت

کشف ترافل های قاچاق در بهشهر

حذف چهار صفر از پول ملی روی میز فرزین

منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟

بورس روی مرز روانی؛ رشد شاخص‌ها در میان شایعات و خروج پول از صندوق‌ها+ اینفوگرافیک

برگزاری همایش پنل تخصصی بهره وری آب و کشاورزی در خرم آباد

اعتراف ترامپ به قدرت پهپادی ایران/ پیرمرد پرحاشیه با جیبی پر پول به آمریکا بازگشت

اولین رویداد فناوری اطلاعات در مازندران برگزار می شود

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بدنبال تسخیر سنگرهای کارتخوان

حرف آخر مدیران هوادار به استقلال؛ 60 میلیارد پول می خواهیم!

بازار بورس امروز نوسانی و مثبت؛ چرخش‌های گروهی و ورود پول حقیقی

سفر به ژرفای طبیعت، با نگاهی شاعرانه و ناپایدار

آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان همراه با اعمال تغییرات احکام جدید از فردا

مصرف خوراکی‌های ترش با بدن چه می‌کند؟

جوانه ماش؛ بمب ویتامین و پروتئین

افراد چگونه به زوال عقل مبتلا می‌شوند؟

پدیده لاس‌ پالماس آماده فروش به لیگ عربستان

ویکی پدیاجستجو