پیام مازند

آخرين مطالب

3 رویداد مهم پیش‌روی پاراوزنه‌برداری در مصر، ریاض و دبی ورزشی

3 رویداد مهم پیش‌روی پاراوزنه‌برداری در مصر، ریاض و دبی
  بزرگنمايي:

پیام مازند - تسنیم /رئیس انجمن پاراوزنه‌برداری گفت: در یک بازه زمانی نه‌چندان بلند سه رویداد بسیار مهم در پیش داریم که هر سه سخت و مهم هستند.
بابک محمدی رئیس انجمن پاراوزنه‌برداری در گفت‌وگو با درباره برگزاری اولین مرحله اردوی تیم ملی گفت: با توجه به برگزاری مسابقات قهرمانی کشور در اسفند ماه، تصمیم بر این بود که نفرات برتر و برگزیده را به این اردو دعوت کنیم. بر همین اساس نفرات پارالمپیکی به همراه نفرات امید و برترین‌های مسابقات قهرمانی کشور در کنار هم حضور داشتند و اردو را با حضور 20 نفر شروع کردیم. ما چند دیدگاه را از این اردوها پیگیری می‌کنیم؛ مورد اول حضور در مسابقات قهرمانی جهان در مصر است که از دو نظر برایمان اهمیت دارد. نکته اول اینکه اولین رویداد قهرمانی جهان پس از پارالمپیک محسوب می‌شود و همچنین گام نخست برای انتخابی پارالمپیک 2028 است.
وی افزود: سهمیه‌ها در پاراوزنه‌برداری به شخص تعلق می‌گیرد، نه به وزن یا کشور. این مسئله کار را کمی سخت می‌کند. ما می‌توانیم دو استراتژی داشته باشیم؛ یا اینکه چند نفر را انتخاب کنیم و با همان‌ها در گام‌های انتخابی پارالمپیک شرکت کنیم که این به نظرم فنی و علمی و منطقی نیست، چون شاید هر کدام از نفرات نتوانند به هر دلیلی تا پایان این چهار سال ادامه بدهند و در 5 گام مورد نظر شرکت کنند. استراتژی دیگر است که برای حداکثر افرادی که امکانش وجود دارد برای پارالمپیک عنوان کسب کنند، این گام‌ها را در نظر بگیریم که این هم سخت است. محدودیتی در اعزام به این گام‌ها وجود ندارد، اما در پارالمپیک 8 نفر بیشتر نمی‌توانند شرکت کنند. برای رفتن به مسابقات هم تدارکات و هم اعزام، هزینه‌بر است، پس باید با دقت عمل شود. ما بیشتر در حال سرمایه‌گذاری روی بچه‌های امید هستیم که از رده جوانان خارج شده‌اند. چند تا از جوانان هم هستند که شرایط ایده‌آلی دارند که امسال در جوانان جهان در مصر و پاراآسیایی جوانان اضافه می‌کنیم. ما یک دیدگاه سه ساله تا 2028 داریم و باید توجه داشته باشیم که از الان ممکن است جوانانی باشند که به تیم اصلی اضافه شوند.
وی عنوان کرد: هفتمین مرحله اردوی جوانان پسر از 27 اردیبهشت برگزار می‌شود. همچنین اردوی بانوان در دو بخش جوانان و بزرگسالان از دیروز (سه‌شنبه) در سمنان شروع شد. همه تیم‌ها را فعال کرده‌ایم و سعی می‌کنیم بهترین برنامه‌ریزی را ارائه کنیم.
رئیس انجمن پاراوزنه‌برداری با اشاره به حضور این رشته در بازی‌های کشورهای اسلامی گفت: چهار نفر شامل دو مرد و دو زن می‌توانند شرکت کنند. البته ما در یک بازه زمانی نه‌چندان بلند سه رویداد یعنی همین بازی‌های کشورهای اسلامی و همچنین رقابت‌های جهانی مصر و بازی‌های پاراآسیایی جوانان در امارات را داریم که هر سه سخت و مهم خواهند بود.
محمدی درباره تاکید در جلسات مختلف بر روی مدال‌آوری و موفقیت در بازی‌های کشورهای اسلامی و نزدیکی این رویداد با مسابقات جهانی مصر گفت: کادر فنی خوبی با حضور توکلی، ملاحسینی و محمودی داریم و بچه‌ها هم حرفه ای هستند. در واقع اینگونه نیست که به مسابقه بروند و ماه بعد در بعدی حضور خوبی نداشته باشند. در بازی‌های کشورهای اسلامی 10 وزن را به دو قسمت «سبک» و «سنگین» تقسیم کرده‌اند و سه مدال طلا و نقره و برنز در جدول سبک و سه مدال نیز در جدول سنگین توزیع می‌شود. این از نظر فنی کیفیت را تغییر می‌دهد. در رویدادهای عادی نفرات یک دسته وزنی با هم رقابت می‌کنند و همه چیز مشخص است، اما در بازی‌های کشورهای اسلامی هر وزنه‌ای که زده شود، امتیاز خاصی به آن تعلق می‌گیرد و در نهایت امتیاز شخص جمع می‌شود و این امتیاز ورزشکاران در کنار هم قرار می‌گیرد تا رده‌بندی نهایی مشخص شود و همین کار را کمی سخت می‌کند. مسئولان برگزاری این بازی‌ها تعداد 48 نفر مرد و زن را دعوت کرده‌اند. در واقع تعداد نفرات زیاد نیست و مسابقات ممکن است یک روزه هم تمام شود. رقابت‌ها به لحاظ فنی شاید شکل همیشگی را نداشته باشد، اما با قدرت ظاهر می‌شویم و قوی‌ترین افراد را انتخاب می‌کنیم تا بالاترین امتیاز را کسب کنند.
بازار
وی درباره صحبت بر روی پاراوزنه‌برداری در ششمین نشست شورای راهبردی فنی کمیته ملی پارالمپیک و بحث حضور کوتاه‌قامتان تصریح کرد: جلسه خیلی خوبی بود. پاراوزنه‌برداری بهترین مدال‌ها را به نسبت تعداد نفرات اعزامی به پارالمپیک 2024 پاریس کسب کرد و بر همین اساس نگاه نیز به این رشته تغییر کرده و توقعات هم بالا رفته است. خوشبختانه نگاه ریزبینانه وجود دارد و همه موارد نیز مورد بررسی قرار گرفت. بر همین اساس روی جوانان و پشتوانه‌ها در حال برنامه‌ریزی هستیم
محمدی ادامه داد: در بحث کوتاه قامتان یک درخواستی را برای تغییر مقررات از طریق کمیته ملی پارالمپیک به کمیته بین‌المللی پارالمپیک اعلام کردیم و البته ظاهراً این مد نظر قرار نگرفته که رقابت آنها جدا شود، چون به هر حال آنها شرایط خاصی دارند. جابجایی وزنه برای کوتاه‌قامتان کم است و برای کسانی که بلند قد هستند، به واسطه دستان بلندتر، این جابه‌جایی وزنه سخت‌تر شود. البته ما تدابیری داشته‌ایم. الان در اردوی بزرگسالان ما سه کوتاه‌قامت در تمرین هستند. در جوانان بانوان و همچنینی جوانان پسران و بزرگسالان بانوان هم این ورزشکاران را داریم. باید این را بپذیریم که کوتاه‌قامتانی که شرایط جسمی و بدنی‌شان اجازه رقابت می‌دهد، جلو می‌آیند و شرکت می‌کنند. قرار شد از راه انجمن‌ها کوتاه‌قامتان و ... بیشتر فعال شویم و ورزشکارانی را جذب کنیم. به هر حال پاراوزنه‌برداری ورزش سختی است و آنها ممکن است اذیت شوند. پیدا کردن چنین مواردی سخت است، اما باز هم تلاش می‌کنیم

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/896435/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین معلم بشریت، خداوند است

نظام آموزشی ما نیاز به تغییرات اصولی دارد

معلمان مسیر پرچالش تعلیم و تربیت را با عشق طی می‌کنند

با تکریم معلمان می‌توانیم آینده کشور را بسازیم

تصمیم برزیل ژسوس را ویران کرد

مربیان تیم‌ ملی پاراتیراندازی منصوب شدند

اسامی 4 نامزد ریاست فدراسیون اسکی

عزیزی: ایران در زمره کشورهای مدعی وودبال آسیاست

برگزاری مسابقات انتخابی تیم‌های ملی اسکیت سرعت و فری استایل

ضعف فدراسیون دانشگاهی در برخورد با تیم‌ملی غیرقانونی؛ صدور یک بیانیه و خلاص!

نخستین مبارزه رسمی جودویاران در ایران برگزار شد

ارزش معاملات بورس 26 هزار میلیارد تومانی شد

آلودگی خرم‌آباد 4 برابر حد مُجاز!

سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید

حمایت دستگاه قضایی از واحدهای تولیدی مواجه با کمبود نقدینگی

نصب پلاک QR در 440 روستای مازندران

حسینی‌جو: مهم‌ترین رکن توسعه پایدار آموزش صحیح و هدفمند است

بررسی قضایی ویژه نسبت به پرونده کثیرالشاکی صندوق قرض‌الحسنه

آیت الله محمدی لائینی: جامعه فرهنگیان با آثار شهید مطهری بیشتر آشنا شود

تأکید بر حمایت از مشاغل خانگی و کوچک مقیاس

خودکفایی 80 هزار نفر مجری طرح اشتغال در کشور

کمبود نقدینگی و واحدهای راکد تولیدی از مشکلات بهشهر است

سفر رئیس قوه قضاییه به مازندران

سه کتاب حسین انتظامی در نمایشگاه کتاب تهران

عبداللهی در مراسم تجلیل از نمایندگان فروش برتر: بیمه دی در آستانه رکوردهای جدید/نمایندگان، نیروی محرکه تحول در بیمه

اصفهان در بزرگداشت باشکوه هفته شهدای خدمت آماده می‌شود

شهدای خدمت منادیان ایثار و شهادت و مردان حماسه ساز همیشه در صحنه بودند

پایان جدول مقدماتی تور جهانی تنیس مردان

اطلاعیه رسمی برای اردوی تابستانه پرسپولیس

چگونه با کود سه بیست باغچه‌ای سرسبز و پرمحصول داشته باشیم؟

کاوشگر ناسا یک عکس شبح‌وار را از مریخ گرفت

توضیحات وکیل تتلو درباره ازدواج موقت موکلش در زندان

زمان واریز یارانه نقدی اعلام شد

29 هزار مترمربع اراضی زراعی در تنکابن رفع تصرف شد

نسخه یک اقتصاددان برای مهار تورم/ حذف 4 صفر از پول ملی، دردی از تورم را درمان می‌کند؟

پرونده کلاهبرداری صندوق قرض‌الحسنه بهشهر با 1000 شاکی رسیدگی می‌شود

پایان بورس امروز 24 اردیبهشت 1404

وقتی به همه چیز مهر محرمانه می‌زنیم دیگر شفافیتی باقی نمی‌ماند/ گلوگاه‌های فساد را فنی و علمی شناسایی کنید

پرونده کلاهبرداری صندوق قرض‌الحسنه بهشهر با هزار شاکی رسیدگی می‌شود

گیاهان آپارتمانی مقاوم در برابر نور کم و تاریکی / خونت زیر زمینم باشه اینا رشد میکنن

هشدار به متقاضیان پذیرش بدون آزمون دکتری در دانشگاه پیام نور

نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان

صنعت دارو در ایران توان جهش دارد

شهرام شاهرختاش درگذشت

با تواضع و فروتنی به جامعه ایثارگری خدمت کنیم

تلخ‌ترین اتفاق ممکن درباره فوتبال تهران!

رئیس انجمن بیس بال: رسیدن به فینال آسیا یک شاهکار برای ایران خواهد بود

عطایی و نیاز به آماده‌‌ترین ورژن بهترین بازیکن المپیک

حضور دو نماینده ایران در بخش شنا و واترپلو مسابقات جهانی ورزش‌های آبی

زهرا رحیمی: قبل از پارالمپیک به پدرم گفتم اگر مدال بگیرم برایش تریلی میخرم