پیام مازند

آخرين مطالب

به عزیزانتان پول ملی سوریه، هدیه بدهید! اقتصادی

به عزیزانتان پول ملی سوریه، هدیه بدهید!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - سفر تاریخی ترامپ دیروز در خاور میانه و با میزبانی جلوه گرانه عربستان آغاز شد. او موفق به جذب 500 میلیارد دلار سرمایه از این کشور در زمینه انرژی های پاک و فناوری اطلاعات شد.
این غیر از 140 میلیارد دلاری است که در زمینه نظامی جذب سرمایه کرد. قدری این خبر برای ما ایرانیها تکان دهنده است که در روزهایی که دعوا سر جدول ساعت زمانبندی قطع برق داریم و بیشترین تبلیغات فضای رسانه ای تبلیغ ژنراتورهای برق خانگی شده است، عربستان برای تامین برق سیستم های فناوری اطلاعات آنسوی دنیا 500 میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده است!
همان چیزی که در ایران برای ما با ابزار فیلتر قابل دسترس است !نگاه نوین حکمرانی در عربستان تنوع بخشی به اقتصاد این کشور و کاهش وابستگی به نفت را هدف گرفته و با کمک مشاوران روشنفکرش این تنوع را در مدرن ترین حوزه های اقتصادی جهان پی گرفته است.
خبرسازترین خبر اما خبرسازترین خبر دیروز رفع کامل تحریم های سوریه بود که ترامپ آنرا با حرارتی خاص در سخنرانی خود اعلام کرد و ابایی هم نداشت که این تصمیم را به توصیه بن سلمان و اردوغان نسبت دهد.
لغو تحریم ها ، امکان جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی، راه و عمران را برای سوریه فراهم خواهد کرد. کاهش تورم و دسترسی به بازارهای جهانی بدون کوچکترین مانع حاصل این تصمیم است.
جنگ و تحریم، سوریه را به خاک سیاه نشاند. نرخ دلار که در سال 2011 حدود 50 پوند سوریه بود در سال 2020 به 3500 پوند رسید! 90% جمعیت کشور به زیر خط فقر سقوط کرد، 10 میلیون نفر از دسترسی به غذای کافی محروم شدند ،تولید ناخالص داخلی کشور از 67 میلیارد دلار به 9 میلیارد دلار رسید.
دو سوم برق کشور قطع شد و در کل بالغ بر 1000 میلیارد دلار خسارت به بار آورد . تورم ناشی از این خسارات عملا افزایش دستمزد را در طول این سالها برای مردم بی معنا کرد و فلاکت به معنای واقعی کشور را در هم نوردید.
از امروز 24 اردیبهشت 1404 بانکهای سوری می توانند بدون نیاز به تراستی ها و هزینه های اضافی توسط الیگارشهای سوری مثل یک کشور عادی دوباره از سوئیفت و جریانهای ارزی متعارف دنیا استفاده کنند. پیش از تحریم ها واردات سوریه 22 میلیارد دلار بود و امروز 6 میلیارد دلار.
با بازگشایی کانالهای رسمی مالی، تجارت سوریه، تسهیل و ارزان میشود و با بهبود زنجیره تامین مسلما شاهد کاهش قیمت کالاهای اساسی و یومیه مردم خواهیم بود.
با رفع تحریم ها بنادر لاذقیه و طرطوس به روزهای طلایی خود و صادرات از 1 میلیارد دلار امروز به روزهای 18 میلیارد دلار 10 سال پیش بر می گردد.
این امر می تواند به جهش سریع تجارت با کشورهای همسایه مانند عراق ، لبنان و اردن منجر شود. مسئله آب و کشاورزی با روابط حسنه ای که با ترکیه ایجاد شده رونق دوباره پیدا خواهد کرد، وامهای جهانی هم حالا برای آب قابل دسترس هستند.
سرمایه گذاری های خارجی در این مملکت بکر و پرتقاضا از هفته های آتی با مشارکت مستقیم ترکیه، عربستان، امارات و قطر شروع خواهد شد، همه دارایی های بلوکه بالغ بر چندصد میلیون دلار در خارج از کشور آزاد و دست دولت را در پرداختهای جاری باز خواهد کرد.
علاوه بر این قطر متعهد به پرداخت 30 میلیون دلار در ماه برای تامین هزینه های کارمندان دولت شده و عربستان و امارات متعهد به کمک 5 میلیارد دلاری برای زیرساختهای کشور که 5 برابر سرمایه گذاری خارجی امروز در ایران است !
و در نهایت تولید و صادرات مواد مخدر به ارزش 6 میلیارد دلار که توسط الیگارشهای سوری انجام می شد جای خود را به تولید مولد در چرخه اقتصاد سالم کشور خواهد داد.
پیش بینی می شود تنها یک سال پس از تحریم سوریه، شاهد رشد اقتصاد دو رقمی، کاهش تورم از 118% پارسال به 6% ، کاهش معنادار نرخ فقر از 90% کنونی به اعداد نزدیک به نصف و ورود چند ده میلیاردی سرمایه گذاری خارجی باشیم.
آنچه درنهایت به کاهش قیمت دلار از 22000 پوند پارسال به 2000 پوند سوریه منجر خواهد شد.
این روزها به عزیزانمان پول ملی سوریه، هدیه بدهیم!

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/896483/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین معلم بشریت، خداوند است

نظام آموزشی ما نیاز به تغییرات اصولی دارد

معلمان مسیر پرچالش تعلیم و تربیت را با عشق طی می‌کنند

با تکریم معلمان می‌توانیم آینده کشور را بسازیم

تصمیم برزیل ژسوس را ویران کرد

مربیان تیم‌ ملی پاراتیراندازی منصوب شدند

اسامی 4 نامزد ریاست فدراسیون اسکی

عزیزی: ایران در زمره کشورهای مدعی وودبال آسیاست

برگزاری مسابقات انتخابی تیم‌های ملی اسکیت سرعت و فری استایل

ضعف فدراسیون دانشگاهی در برخورد با تیم‌ملی غیرقانونی؛ صدور یک بیانیه و خلاص!

نخستین مبارزه رسمی جودویاران در ایران برگزار شد

ارزش معاملات بورس 26 هزار میلیارد تومانی شد

آلودگی خرم‌آباد 4 برابر حد مُجاز!

سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید

حمایت دستگاه قضایی از واحدهای تولیدی مواجه با کمبود نقدینگی

نصب پلاک QR در 440 روستای مازندران

حسینی‌جو: مهم‌ترین رکن توسعه پایدار آموزش صحیح و هدفمند است

بررسی قضایی ویژه نسبت به پرونده کثیرالشاکی صندوق قرض‌الحسنه

آیت الله محمدی لائینی: جامعه فرهنگیان با آثار شهید مطهری بیشتر آشنا شود

تأکید بر حمایت از مشاغل خانگی و کوچک مقیاس

خودکفایی 80 هزار نفر مجری طرح اشتغال در کشور

کمبود نقدینگی و واحدهای راکد تولیدی از مشکلات بهشهر است

سفر رئیس قوه قضاییه به مازندران

سه کتاب حسین انتظامی در نمایشگاه کتاب تهران

عبداللهی در مراسم تجلیل از نمایندگان فروش برتر: بیمه دی در آستانه رکوردهای جدید/نمایندگان، نیروی محرکه تحول در بیمه

اصفهان در بزرگداشت باشکوه هفته شهدای خدمت آماده می‌شود

شهدای خدمت منادیان ایثار و شهادت و مردان حماسه ساز همیشه در صحنه بودند

پایان جدول مقدماتی تور جهانی تنیس مردان

اطلاعیه رسمی برای اردوی تابستانه پرسپولیس

چگونه با کود سه بیست باغچه‌ای سرسبز و پرمحصول داشته باشیم؟

کاوشگر ناسا یک عکس شبح‌وار را از مریخ گرفت

توضیحات وکیل تتلو درباره ازدواج موقت موکلش در زندان

زمان واریز یارانه نقدی اعلام شد

29 هزار مترمربع اراضی زراعی در تنکابن رفع تصرف شد

نسخه یک اقتصاددان برای مهار تورم/ حذف 4 صفر از پول ملی، دردی از تورم را درمان می‌کند؟

پرونده کلاهبرداری صندوق قرض‌الحسنه بهشهر با 1000 شاکی رسیدگی می‌شود

پایان بورس امروز 24 اردیبهشت 1404

وقتی به همه چیز مهر محرمانه می‌زنیم دیگر شفافیتی باقی نمی‌ماند/ گلوگاه‌های فساد را فنی و علمی شناسایی کنید

پرونده کلاهبرداری صندوق قرض‌الحسنه بهشهر با هزار شاکی رسیدگی می‌شود

گیاهان آپارتمانی مقاوم در برابر نور کم و تاریکی / خونت زیر زمینم باشه اینا رشد میکنن

هشدار به متقاضیان پذیرش بدون آزمون دکتری در دانشگاه پیام نور

نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان

صنعت دارو در ایران توان جهش دارد

شهرام شاهرختاش درگذشت

با تواضع و فروتنی به جامعه ایثارگری خدمت کنیم

تلخ‌ترین اتفاق ممکن درباره فوتبال تهران!

رئیس انجمن بیس بال: رسیدن به فینال آسیا یک شاهکار برای ایران خواهد بود

عطایی و نیاز به آماده‌‌ترین ورژن بهترین بازیکن المپیک

حضور دو نماینده ایران در بخش شنا و واترپلو مسابقات جهانی ورزش‌های آبی

زهرا رحیمی: قبل از پارالمپیک به پدرم گفتم اگر مدال بگیرم برایش تریلی میخرم