پیام مازند

آخرين مطالب

تایید رای متهمان پرونده قتل مرحوم مهرجویی و همسرش در دیوان‌عالی کشور فرهنگي

تایید رای متهمان پرونده قتل مرحوم مهرجویی و همسرش در دیوان‌عالی کشور
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رئیس کل دادگستری استان البرز با اعلام تایید احکام صادره در خصوص پرونده قتل مرحوم مهرجویی و همسرش در دیوانعالی کشور گفت که بر این اساس، رای 2 بار قصاص نفس متهم ردیف اول تایید و جهت طی فرایند اجرا ارسال شد.
به گزارش ایرنا از مرکز رسانه دادگستری البرز، "حسین فاضلی هریکندی " روز چهارشنبه با اعلام تایید رای پرونده قتل مرحوم داریوش مهرجویی در دیوانعالی کشور گفت: دادگستری کل استان البرز بلافاصله پس از وقوع قتل مرحوم داریوش مهرجویی و مرحومه رقیه (وحیده) محمدی‌فر در حوزه قضایی شهرستان فردیس در 22 مهرماه سال 1402، ورود جدی و سریع به این پرونده داشت و با پیگیری و اجرای رهنمودهای رئیس قوه قضاییه و دستورات ویژه‌ای که ایشان بلافاصله پس از وقوع قتل جهت تسریع در شناسایی و دستگیری متهمان و رسیدگی به پرونده صادر نمود، با تلاش‌شبانه روزی، در کمتر از پنج روز از وقوع قتل، کلیه متهمان پرونده شناسایی و دستگیر شدند.
وی با یادآوری اینکه در اجرای دستورات رئیس قوه قضاییه، با پیگیری و نظارت مستمر معاونت پیگیری جرایم خاص دادگستری کل استان البرز و تلاش شبانه روزی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان فردیس، در کمتر از 2 ماه پس از وقوع قتل با تکمیل تحقیقات، کیفرخواست چهار متهم پرونده صادر و جهت رسیدگی به دادگاه کیفری یک استان البرز ارجاع شد اضافه کرد: در ادامه نیز رسیدگی به پرونده به صورت ویژه در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز آغاز و جلسات رسیدگی در تاریخ‌های 27 و 28 دی ماه سال 1402، در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در قالب سه جلسه با حضور وکلای متهمان و اولیای دم برگزار و نهایتا پس از اعلام ختم رسیدگی، رای پرونده در کمتر از چهار ماه پس از وقوع قتل صادر شد.
جزئیات رای صادره
وی به بیان جزئیات رای صادره برای چهار متهم پرونده در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز پرداخت و متذکر شد: متهم ردیف اول به اتهام ارتکاب دو فقره قتل عمد به دو بار قصاص نفس و به اتهامات دیگر از جمله سرقت به حدود 27 سال حبس محکوم شد و برای سه متهم دیگر به اتهامات مختلف از قبیل شروع به قتل عمدی و معاونت در آن، ضرب و جرح عمدی و سرقت مجموعا 77 سال حبس تعیین شد.
فرآیند رسیدگی و صدور رای
رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره به اینکه حکم شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز در تاریخ 16 بهمن 1402 صادر شده بود بیان کرد: با فرجام خواهی متهمان، پرونده به دیوانعالی کشور ارسال شد که دیوانعالی با ذکر مواردی جهت تکمیل تحقیقات، پرونده را به شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز اعاده کرد که پس از رفع موارد اعلامی شعبه دیوانعالی کشور و تشکیل مجدد جلسات رسیدگی، رای مجدد در تاریخ 15 اسفند 1403 با همان کیفیت رای سابق صادر شد که این بار دیوانعالی کشور همان رای اولیه از جمله حکم به دو بار قصاص نفس متهم ردیف اول را با توجه به دلایل متقن پرونده تایید کرد.
آغاز اجرای حکم
وی افزود: با توجه به تایید و قطعیت آرای محکومان، پرونده هم اکنون از سوی شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز جهت اجرای احکام قطعی صادر شده به «اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان فردیس» ارسال شد و فرآیند اجرای احکام آغاز شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/896508/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد

مصرف این سه دارو خطر مرگ ناگهانی را افزایش می‌دهد

همه ما مدیون زبان فارسی هستیم

امسال نمایشگاه کتاب برای خرید نیست، برای ماندن با کتاب است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مازندران سفر کرد

برنامه نصب المان شهید خوشنام در مجتمع فرهنگی ایثار/ لزوم توجه به اقبال عمومی در انتخاب مکان تدفین

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است

درخواست رئال از لیورپول؛ آرنولد را زودتر آزاد کنید!

خلیفه‌اصل: جدال با تراکتور به بازیکنانمان انگیزه می‌دهد

مولر نمی‌گذارد جشن قهرمانی بایرنی‌ها تمام شود!

طرح استادیوم 120 هزار نفری برای تبریز

سورپرایز بارسا؛ گلر کاتالان رقیب جدید شزنی و تراشتگن

تأیید شد؛ بیفوما با قرارداد دو ساله در پرسپولیس

چراغ سبز علی کریمی به استقلال

آموزش و پرورش مازندران پیشرو است

تغییر کاربری مزارع چالش مازندران است

قرآن کریم سرآغاز تعلیم و تربیت است

واکنش نوروزی به ضرب‌وشتم پیروانی در خرم آباد

واکنش یک مقام قضایی به اظهارات ترامپ درباره خلیج فارس

ساعت کاری طولانی بر سلامت احساسی افراد اثر می‌گذارد

مغز خود را با «یادگیری» مستمر شارژ کنید

برگزاری تور دانایی مادر و کودک در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

دکتر پزشکیان در پیامی درگذشت مادر شهیدان «دیانتی» را تسلیت گفت

اولین معلم بشریت، خداوند است

نظام آموزشی ما نیاز به تغییرات اصولی دارد

معلمان مسیر پرچالش تعلیم و تربیت را با عشق طی می‌کنند

با تکریم معلمان می‌توانیم آینده کشور را بسازیم

تصمیم برزیل ژسوس را ویران کرد

مربیان تیم‌ ملی پاراتیراندازی منصوب شدند

اسامی 4 نامزد ریاست فدراسیون اسکی

عزیزی: ایران در زمره کشورهای مدعی وودبال آسیاست

برگزاری مسابقات انتخابی تیم‌های ملی اسکیت سرعت و فری استایل

ضعف فدراسیون دانشگاهی در برخورد با تیم‌ملی غیرقانونی؛ صدور یک بیانیه و خلاص!

نخستین مبارزه رسمی جودویاران در ایران برگزار شد

ارزش معاملات بورس 26 هزار میلیارد تومانی شد

آلودگی خرم‌آباد 4 برابر حد مُجاز!

سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید

حمایت دستگاه قضایی از واحدهای تولیدی مواجه با کمبود نقدینگی

نصب پلاک QR در 440 روستای مازندران

حسینی‌جو: مهم‌ترین رکن توسعه پایدار آموزش صحیح و هدفمند است

بررسی قضایی ویژه نسبت به پرونده کثیرالشاکی صندوق قرض‌الحسنه

آیت الله محمدی لائینی: جامعه فرهنگیان با آثار شهید مطهری بیشتر آشنا شود

تأکید بر حمایت از مشاغل خانگی و کوچک مقیاس

خودکفایی 80 هزار نفر مجری طرح اشتغال در کشور

کمبود نقدینگی و واحدهای راکد تولیدی از مشکلات بهشهر است

سفر رئیس قوه قضاییه به مازندران

سه کتاب حسین انتظامی در نمایشگاه کتاب تهران

عبداللهی در مراسم تجلیل از نمایندگان فروش برتر: بیمه دی در آستانه رکوردهای جدید/نمایندگان، نیروی محرکه تحول در بیمه

اصفهان در بزرگداشت باشکوه هفته شهدای خدمت آماده می‌شود

شهدای خدمت منادیان ایثار و شهادت و مردان حماسه ساز همیشه در صحنه بودند