جاده کرج - چالوس و آزادراه تهران - شمال بسته است/ سفر از مسیرهای جایگزین
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز گفت: جاده کرج - چالوس و آزادراه تهران - شمال به دلیل اجرای عملیات عمرانی در حوزه استان مازندران همچنان بسته است.
"علی زندی فر "روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: اکنون تردد از میدان امیرکبیر کرج تا دهانه جنوبی تونل کندوان فقط به صورت بومی میسر است .
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی اضافه کرد: این انسداد به علت اجرای عملیات عمرانی و نصب گالری پیشساخته در کیلومتر 65 جاده کندوان در منطقه کمرزرد انجام گرفته و تا 31 اردیبهشت ماه جاری به صورت کامل ادامه دارد.
زندی فر افزود: مسافرانی که قصد سفر به استان های شمالی را دارند در مدت اجرای محدودیت تردد از محورهای جایگزین مانند فیروزکوه و رشت استفاده کنند.
نیمی از جاده ١٦٠ کیلومتری جاده کرج - چالوس در حوزه استان البرز و نیمی دیگر در حوزه جغرافیایی استان مازندران است.
-
پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵:۲۵
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/896861/