2 هزار و 500 میلیارد ریال برای تقویت خطوط آب آشامیدنی ساری تخصیص یافت
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش بازار، محمدعلی نوبخت روز دوشنبه افزود: در راستای تامین پایدار آب آشامیدنی مناطق شهری و حاشیهنشین و با هدف افزایش تابآوری شبکه توزیع، طرح انتقال و تقویت خطوط تامین آب ساری به طول سه کیلومتر و با استفاده از لولههایی با قطر یکهزار میلیمتر در مرکز مازندران طراحی و عملیاتی شده است.
وی با بیان اینکه با بهرهبرداری از این طرح، ظرفیت انتقال آب از تصفیهخانه سلیمبهرام به مخزن دوگانه باغ کرمانی از یکهزار به یکهزار و 300 لیتر بر ثانیه افزایش خواهد یافت، اظهار داشت: اجرای این طرح به لحاظ فنی، اقتصادی و زیستمحیطی دارای اهمیت است و ارتقای این ظرفیت، نقشی محوری در تضمین پایداری تامین آب آشامیدنی برای مناطق مختلف و به ویژه در ایام اوج مصرف ایفا خواهد کرد.
وی طرح آبرسانی به روستاهای "علاجبخشی و سد فریمصحرا"، احداث لاینینگ برای حفاظت از کانالهای انتقال و توزیع آب، احداث سد زارمرود و لایروبی آببندانهای شهرستان با نگاه بلندمدت و هدفگذاری ارتقای بهرهوری منابع آبی را از جمله اولویتها و برنامه های اصلی در مرکز مازندران عنوان کرد.
وی با بیان اینکه تامین آب آشامیدنی سالم و پایدار از اولویتهای اصلی و راهبردی در سبد برنامههای عمرانی و خدماتی شهرستان ساری است، خاطرنشان کرد: مدیریت شهرستان با رویکردی دقیق و مبتنی بر برنامهریزی، درصدد است با شناسنامهدار کردن تمام طرحهای توسعهای در حوزه آبرسانی، نسبت به پیگیری منسجمتر طرحها اقدام کند چرا که این رویکرد کمک خواهد کرد که روند تصمیمگیری، نظارت و تخصیص منابع به شکلی علمی و هدفمند انجام شود.
مقام عالی دولت در مرکز مازندران با بیان اینکه طرح های آبرسانی را شناسنامه دار و هدفمند اجرا خواهیم کرد، گفت: ظرفیت سازی در انتقال آب، هم راستا با توسعه اقتصادی، صنعتی و گردشگری در شهرستان ساری خواهد بود.
نوبخت با عنوان اینکه تامین آب آشامیدنی سالم و پایدار از اولویتهای اساسی مدیریت شهرستان است، تصرح کرد: در مدیریت منابع آبی نگاه مقطعی نداریم و به آینده ساری می اندیشیم.
وی با بیان اینکه تغییرات اقلیمی، توسعه شهرنشینی و رشد مصرف، نیازمند بازنگری در زیرساختهای آبرسانی است، اظهار کرد: طرح های آبرسانی در دست اقدام در واقع پاسخی به این تحولات است که این در حالیست که ما نه تنها به نیازهای امروز، بلکه نیازهای نسلهای آینده را نیز در طراحی و اجرای این آنها مدنظر قرار دادهایم.
وی بر لزوم مشارکت و همراهی دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و مردم در صیانت از منابع آبی تاکید کرد و افزود: توسعه پایدار بدون تامین و مدیریت صحیح آب امکان پذیر نخواهد بود و اثرات مثبت طرح های آبرسانی نیز در ارتقای کیفیت زندگی مرمد به طور کامل مشهود است.
-
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱:۰۸
-
۷ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/897999/