پیام مازند

آخرين مطالب

قرارداد ارزی بازیکنان خارجی توهین به پول ملی است گفتگو

قرارداد ارزی بازیکنان خارجی توهین به پول ملی است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی گفت: بحث قراردادهای داخلی و خارجی دارای اهمیت است و شنیده شده برخی قراردادها ارزی است که توهین به پول ملی کشورمان است.
، رحیم زارع عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی امروز (دوشنبه) در حاشیه نشست اعضا هیات رئیسه فدراسیون فوتبال با فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در جلسه امروز بحث حمایت از تیم ملی برای جام جهانی را داشتیم که چه کاری کنیم تا تیم ملی از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ما نمی‌خواهیم تیم ملی در مرحله مقدماتی حذف شود و در بودجه 1405 باید از فدراسیون فوتبال حمایت کنیم تا مشکل مالی نداشته باشند. وی افزود: بحث بعدی ما نظارت مالی بر باشگاه‌ها بود که بسیار حائز اهمیت است. بحث قراردادهای داخلی و خارجی دارای اهمیت است. شنیده شده برخی قراردادها ارزی است که توهین به پول ملی کشورمان است و با بازیکن خارجی چنین قراردادی بسته شده است. درست است که باید بازیکن خارجی بیاید اما باید قوانین داخلی کشور رعایت شود. قرارداد ارزی تاثیر فرهنگی و مالی بدی در کشور دارد.
زارع ادامه داد: درخواست ما این است که نظارت مالی قوی بر باشگاه‌ها (اعم از قرارداد با بازیکنان داخلی و خارجی) وجود داشته باشد. بحث تعامل فدراسیون فوتبال و کمیته ملی المپیک برای تیم‌های پایه باید قوی‌تر باشد. در فوتبال بانوان باید جایگاه ما بهتر باشد. من درخواست داشتم که سرمربی تیم ملی باید ایرانی باشد و نباید این جایگاه را به مربی خارجی داده شود، چون در تاریخ این موضوع ثبت می‌شود و برای دیدار با تیم‌های بزرگ باید هزینه کرد، این هم هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده فوتبال کشور است. برای تأمین این هزینه به هر گونه‌ای ما در مجلس، دولت و اصلاً خود آقای رئیس جمهور از اختیاراتش استفاده کند.
عضو فراکسیون ورزش یادآور شد: می‌توان از قانون حق پخش درآمدزایی کرد. فوتبال به عنوان یک صنعت، نیاز به بودجه کشور ندارد اما زمان بر است که باید برنامه‌ریزی کنیم. موافق این هستیم که برای بازی با تیم‌های بزرگ هزینه شود، اما کسانی که مخالفت می‌کنند مخالف شادی مردم هستند. ما گفتیم که از نتایج بقیه رده‌ها مانند تیم امید راضی نیستیم. فدراسیون فوتبال برای بقیه رده‌های سنی در تعامل با کمیته ملی المپیک باشد تا ان‌شاءالله خواسته مردم برآورده شود.
وی در رابطه با اینکه بازیکنان خارجی حاضر نیستند تا قرارداد ریالی با تیم‌ها امضا کنند و این قانون باعث می‌شود تا بازیکنان باکیفتی وارد ایران نشوند نیز گفت: ما می‌گوییم قرارداد محاسبه و به صورت ریالی منعقد شود. شکل قوانین باید رعایت شود. مثلاً بازیکنی که 100 هزار دلار می‌خواهد، قراردادش ریالی نوشته شود و حالا قراردادش را طوری تنظیم کنند که بعد از دریافت رقم قراردادش بتواند آن را تبدیل کند. همه قراردادها که روی شایستگی بسته نمی‌شود و فردا خود باشگاه ضرر می‌کند.
زارع در مورد قانون حق پخش نیز اظهار داشت: در مورد قانون حق پخش به فدراسیون فوتبال اجحاف شده اما در برنامه هفتم این موضوع را لحاظ کردیم این حق پخش خیلی می‌تواند به فدراسیون فوتبال کمک کند.
عضو فراکسیون ورزش در خصوص پرونده فساد در باشگاه مس رفسنجان و پیگیری مجلس در این زمینه نیز گفت: پرونده در قوه قضائیه است و این فساد فقط مربوط به این باشگاه نیست، مربوط به باشگاه‌های دیگری هم هست که هنوز کشف نشده است. به همین دلیل امروز به آقای تاج تاکید کردیم روی قراردادها نظارت داشته باشد تا جلوی فساد گرفته شود. خیلی حرف‌ها زده می‌شود، اما چون مدارک مستند نداریم می‌گوییم که نظارت مالی را برقرار کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/898016/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جدایی عضو جنجالی هیئت مدیره استقلال

توضیح هدایتی درباره دلیل ارسال لایحه جدید در پرونده بیرانوند

لقب جدید بارسلونا برای معجزه‌گر آلمانی

دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران بلاتکلیف است

ساری میزبان نمایشگاه ملی «هوش مصنوعی در صنعت کشاورزی» می شود

وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های کشور تعیین تکلیف شود

جدایی سعید دقیقی از خیبر خرم‌آباد قطعی شد | اخبار ورزشی

34 فقره سرقت در مازندران کشف شد

انتصاب 20 فرماندار و 51 مدیر زن در مازندران

جدایی سعید دقیقی از خیبر خرم‌آباد قطعی شد

رئیس جدید اداره منابع طبیعی خرم‌آباد معرفی شد

آغاز اولین دوره المپیاد استعداد‌های برتر ورزش مازندران از خردادماه

باشگاه‌داری آماتور با پول حرفه‎‌ای، فوتبال را گران کرد/ اجرای فیرپلی مالی مرد عمل می‌خواهد

کمبود پرستار؛ تعطیلی بخش‌های بیمارستانی جدی است

اگر حس خواب‌آلودگی دارید این مطلب را بخوانید

اسکواش‌بازان اعزامی به قهرمانی آسیا مشخص شدند

حذف تیم دوبل ایران با شکست مقابل تیم اول دنیا

سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال در حرم امام رضا(ع)

توضیحات درستکار در خصوص انتخاب جانشین یزدانی

توافق نهایی استقلال با پنج بازیکن تاثیرگذار

ماه قبلا یک سرزمین آتشفشانی بوده است

داروی سرطان در اعماق بدن چاپ می شود

تلاش های مستمر برای تحقق جهاد امیدآفرینی ادامه دارد

فیلم پربازدید ناسا از پرواز بر فراز سیاره پلوتو

تنکابن در مسیر سالمندی است؛ ابتلای 15 هزار نفر به دیابت

ایمن سازی جاده‌های مازندران؛ جایگزینی نیوجرسی جای گاردریل ادامه دارد

تداوم عملیات مبارزه با ملخ‌ها در ساری؛ 350 هکتار از اراضی سمپاشی شد

مقابله با مزاحمان خیابانی و کشف موتور سنگین‌های قاچاق در بابل

عکس/ تلف‌شدن حدود 40 رأس گوسفند بر اثر سانحه رانندگی در بابل

کاهش قدرت حافظه در همه سالمندان وجود دارد و طبیعی است؟

چند قدم پیاده‌روی روزانه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان مفید است؟

گزارش تحلیلی فکر اقتصادی/ بیمه دی حامی سرمایه گذاری برای تولید با کمترین ریسک در سال 1404

شهید رئیسی سراسر خدمت و اخلاص بود

الریاضی لبنان کابوس بسکتبال ایران

باخت سنگین نوشاد عالمیان در قهرمانی جهان

دبیر: منتظر اعلام آمادگی حسن یزدانی تا آخرین لحظه می‌مانیم

اصفهان میزبان لیگ ملی چوگان ایران

کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی

سالانه 11 هزار میلیارد تومان یارانه نان در مازندران پرداخت می شود

واکنش باشگاه پرسپولیس به جذب مدافع خارجی

امتحانات نهایی دانش آموزان مازندران با امنیت در حال برگزاری است

دولت چهاردهم استان را به کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل کرده است

هشدار به فعالان دریایی

2 موزه مازندران در کشور برتر شد

تعیین تکلیف سریع‌ وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های سراسر کشور

حرکت لاکچری هادی چوپان؛ جا به جایی با هلیکوپتر در شهر تهران

پیروزی حزب‌الله و امل در بعلبک و هرمل در انتخابات شهرداری‌ها

وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های سراسر کشور باید هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود

روا نیست وسایل نقلیه مردم مدت‌ها در پارکینگ‌ها بماند و مستهلک شود

قرارداد ارزی بازیکنان خارجی توهین به پول ملی است