پیام مازند

آخرين مطالب

پزشکیان: برنامه‌ریزی‌ دقیق برای جایگزینی برق به جای گاز در حال انجام است گفتگو

پزشکیان: برنامه‌ریزی‌ دقیق برای جایگزینی برق به جای گاز در حال انجام است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت جایگزینی برق به جای گاز در حوزه گرمایش، گفت: در تمامی ابعاد، اعم از تولید و واردات پنل‌های خورشیدی، تجهیز نیروگاه‌ها، اصلاح خطوط تولید لوازم سرمایشی و گرمایشی و مهندسی ساخت‌وسازها برنامه‌ریزی‌های دقیق و اجرایی در حال انجام است.
به گزارش ایرنا، «مسعود پزشکیان» پیش از ظهر امروز شنبه سوم خرداد 1404 در «نهمین کنفرانس بین‌المللی و ششمین جایزه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر» ضمن گرامی‌داشت یاد شهدای خدمت و پاسداشت سالروز آزادسازی خرمشهر، بر عزم جدی دولت برای توسعه همه‌جانبه انرژی‌های پاک تأکید کرد و آن را مسیر روشن آینده کشور دانست.
رئیس جمهور با اشاره به راهبرد دولت در گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله انرژی‌های خورشیدی، بادی و هسته‌ای، اظهار داشت: حرکت در این مسیر آغاز شده و به‌صورت مستمر و منظم در جلسات روزانه و هفتگی دولت دنبال می‌شود.
وی با تأکید بر ضرورت جایگزینی برق به جای گاز در حوزه گرمایش، تصریح کرد: در تمامی ابعاد، اعم از تولید و واردات پنل‌های خورشیدی، تجهیز نیروگاه‌ها، اصلاح خطوط تولید لوازم سرمایشی و گرمایشی و مهندسی ساخت‌وسازها با هدف افزایش بهره‌وری انرژی، برنامه‌ریزی‌های دقیق و اجرایی در حال انجام است.
پزشکیان با اشاره به نقش حیاتی انرژی در توسعه کشور خاطرنشان کرد: هر چه بتوانیم وابستگی به سوخت‌های فسیلی را کاهش دهیم و انرژی‌های پاک را در شئون مختلف زندگی مردم جاری کنیم، مسیر توسعه پایدار هموارتر خواهد شد.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه توفیق در این عرصه نیازمند مشارکت گسترده نخبگان، سرمایه‌گذاران، مسئولان اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی است، گفت: دولت مصمم است با تکیه بر توان داخلی و خرد جمعی، ناترازی‌های موجود را برطرف سازد.
مردم با کاهش مصرف، یاریگر دولت باشند
وی با دعوت از مردم برای همراهی در مدیریت مصرف، اظهار داشت: همان‌گونه که مردم در زمستان با صرفه‌جویی در مصرف گاز همکاری کردند، انتظار می‌رود در تابستان نیز با کاهش مصرف برق، یاری‌گر دولت باشند. استفاده از چراغ‌های کم‌مصرف به جای لوسترهای پرمصرف، گامی مؤثر در این مسیر است.
پزشکیان با اشاره به خسارات سنگین ناشی از قطعی‌های انرژی در سال گذشته، تصریح کرد: فقط در سال گذشته، بیش از 300 هزار میلیارد تومان خسارت ناشی از قطع گاز و برق به کشور وارد شده است. حل این معضل، بدون همراهی متخصصان و فعالان این حوزه، میسر نخواهد بود.
رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه اگر برق پایدار نداشته باشیم، تولید و توسعه بی‌معناست، اظهار داشت: لاجرم باید انرژی مورد نیاز تجارت و صنعت را ایجاد و بعد برای توسعه برنامه‌ریزی کنیم.
پزشکیان در پایان ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این همایش، از دانشگاه‌ها، رسانه‌ها، نهادهای فرهنگی، ائمه جمعه و جماعات، بسیج و سایر بخش‌ها دعوت کرد تا با مشارکت فعال، زمینه‌ساز اصلاح الگوی مصرف و تحقق توسعه پایدار مبتنی بر انرژی‌های تجدیدپذیر شوند.
در این همایش و با حضور رئیس جمهور از سرمایه‌گذاران برتر، تولیدکنندگان صنعتی، سازمان‌های عمومی، دولتی و شهرداری‌ها، شرکت‌های ارائه خدمات‌ ای‌پی‌اس، شخصیت‌های علمی و پژوهشگران جوان و شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع برق برتر در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر تجلیل به عمل آمد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/899877/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فراز کمالوند: بعد از اینکه نتوانستیم به لیگ برتر برسیم، بعضی از بازیکنان 72 ساعت سر شام و نهار نمی‌آمدند

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

پنیر خالی بخورم، خنگ می‌شوم؟

بیانیه هیئت مدیره پرسپولیس درباره حمایت‌های کنسرسیوم بانکی

گل دوم استقلال به نفت ابادان توسط جوما

دومین شکست بسکتبال سه نفره ایران در انتخابی جام جهانی

علاقه آل پاچینو به درام‌های زندگی‌نامه‌ای

بامِ جهان زیر پای پسرِ مازندران؛ کوهنورد سوادکوهی با فتح اورست به خانه بازگشت

درمان نفخ با مصرف این گیاه دارویی

استقبال زبان‌آموزان خارجی از یادگیری زبان فارسی

شوت از راه دور مهران امیری که حسینی در دو مرحله توپ را مهار کرد

تیر دروازه استقلال مانع از به ثمر رسیدن گل صنعت نفت شد

مغانلو پنالتی گرفت قایدی گل کرد؛ چیپ دیدنی قایدی از روی نقطه پنالتی

رکوردی بی‌سابقه؛ جوکوویچ به 100 جام رسید

23 میلیارد حق کارگزاری برای انتقال 2 بازیکن لیگ برتری

پیشنهاد پرسپولیس به مدافع ملی‌پوش فولاد

آغاز مذاکرات برای جلب رضایت فرهاد مجیدی

هشدار ریزش سنگ در راه‌های مازندران

محوطه باستانی الیت سایت موزه می‌شود

معرفی بهترین صبحانه برای افرادی که طبع سرد و خشک دارند

مسابقات پارا وزنه برداری جانبازان با حضور مدیر کل بنیاد مازندران برگزار شد

بازدید نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجتمع ایثار زاهدان

خرید بعدی پرسپولیس به تیم ملی دعوت شد

شب تلخ برای میلان؛ خداحافظی ستاره تکنیکی

شکست بسکتبال سه به سه ایران در اولین مسابقه انتخابی جام جهانی

هشدار سیلاب در ارتفاعات مازندران

هوا گرم شد؛ چه بنوشیم خنک شویم؟

پیام تسلیت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پی درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین یوسف‌پور

تمدید 2 ساله قرارداد زکی‌پور با سپاهان

کشف یک سیاره کوتوله جدید در نقطه دور دست منظومه شمسی

پزشکیان: برنامه‌ریزی‌ دقیق برای جایگزینی برق به جای گاز در حال انجام است

کشف ویژگی خطرناک جدید برای فست فود

جلود عراقی بدون رقیب رییس فدراسیون جهانی وزنه‌برداری ماند

انصراف سجاد انوشیروانی از انتخابات دبیر کلی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری

صعود کومیته تیمی مردان به فینال آسیا؛ بانوان برنزی شدند

راهکاری برای رفع سردرد میگرنی

زوال دموکراسی در دوران اردوغان؛ روایت الیف شافاک از سیاست و ترکیه

نام‌گذاری سوم خرداد به عنوان «روز مقاومت، ایثار و پیروزی» یک انتخاب دقیق و عمیق است

جام جهانی سابر؛ پایان کار نمایندگان ایران در بخش انفرادی

کریستنسن به تیم والیبال ورونا پیوست

این کارها دندان‌های شیری را نابود می‌کند!

دیدار نماینده رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و مشاور مدیرعامل بانک دی با جانباز انقلاب اسلامی در گرگان

آغاز فرآیند تحویل 288 واحد مسکونی احداث شده برای خانواده‌های ایثارگران

آوازخوانی ستاره‌های ناپولی به افتخار پدرو!

صادقی - پرسپولیس؛ انتقال نهایی شد

یک توصیه به مادران باردار درباره سنجش آنتی‌بادی آبله‌مرغان

ادعای خبرنگار روس درباره قرارداد ستاره ایرانی

حادثه پیست آزادی، سرپرست فدراسیون اتومبیل‌رانی را عوض می‌کند؟

اینچه‌ درگاهی در کمیته ملی المپیک سمت گرفت

فوق‌ ستاره والیبال آمریکا در سری‌آ