پیام مازند

آخرين مطالب

افزایش 30 درصدی تولید انرژی خالص در نیروگاه نکا گفتگو

افزایش 30 درصدی تولید انرژی خالص در نیروگاه نکا
  بزرگنمايي:

پیام مازند - صدا و سیما / تولید انرژی خالص نیروگاه شهیدسلیمی نکا در دو ماه ابتدای امسال، در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود 30 درصد افزایش یافت.
عبدالرضا محمودی، سرپرست شرکت مدیریت تولیدبرق نکا با اعلام این خبر اظهار کرد: در اردیبهشت ماه با توجه به فصل تعمیرات نیروگاهی و طبق برنامه، واحد 2 بخار جهت تعمیرات میاندوره‌ای و تعویض لوله‌های بویلر به طور کامل، واحد‌های یک و 3 بخار برای تعمیرات میاندوره ­ای و غیرمترقبه در مجموع به مدت 17 روز و واحد‌های یک گازی و بخار بلوک سیکل ترکیبی نیز به مدت 5 روز بدلیل انجام بازدید دوره‌ای از مدار تولید خارج بودند که با این حال حدود 861 میلیون و 652 هزار کیلو وات ساعت انرژی خالص در واحد‌های نیروگاه تولید و به شبکه سراسری برق کشور تزریق شد.
بازار
وی ادامه داد: در دو ماه ابتدای امسال حدود یک میلیارد و 572 میلیون کیلو وات ساعت انرژی خالص در واحد‌های نیروگاه تولید و تحویل شبکه برق کشور شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از 29.8 درصد رشد داشته است.
وی همچنین با اشاره به ضرورت آمادگی کامل همه واحد‌های نیروگاهی برای تولید پایدار انرژی در فصول مختلف سال گفت: از مهر ماه سال گذشته تا کنون به مدت بیش از 8 ماه، فعالیت‌های تعمیراتی بطور مستمر در این نیروگاه ادامه دارد و از 14 برنامه تعمیراتی پیش بینی شده برای ارتقاء میزان آمادگی واحد‌ها با تلاش‌های شبانه روزی همکاران 13 برنامه تعمیراتی به سرانجام رسید و با به مدار آمدن واحد 2 بخار در چند روز آینده، همه واحد‌های این نیروگاه برای تولید پایدار انرژی در تابستان آماده خواهد شد.
محمودی در پایان با بیان اینکه کارکنان نیروگاه هابا وجود تنگنا‌ها و سختی‌های زیاد، بی وقفه و شبانه روزی در تلاشند تا در تولید مطمئن و پایدار برق و آسایش مردم خللی بوجود نیاید، از هموطنان فهیم خواست تا مثل همیشه با مدیریت کردن مصارف انرژی خود در زمان­های اوج مصرف، به خادمان خود در صنعت برق کمک کنند تا پیک مصرف تابستان را با کمترین مشکل سپری نماییم.
نیروگاه شهیدسلیمی نکا با 4 واحد بخار 440 مگاواتی، 2 واحد گازی 137.6 مگاواتی و یک واحد بخار سیکل ترکیبی با ظرفیت 160 مگاوات، با رفع محدودیت‌ها می­تواند با تأمین حدود 4 درصد از برق کشور نقش مؤثری در پایداری شبکه سراسری برق کشور داشته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/900522/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحنه مشکوک به پنالتی در محوطه جریمه استقلال

قرارداد صادقی با پرسپولیس امضا شد

اگر این خوراکی‌ها را صبح بخورید تا شب خسته هستید

بهترین سریال‌های جدید کره‌ای؛ از فصل سوم Squid Game تا فوبیای عشق

کاهش 15 درصدی باران بهاری در مازندران

خروج توده 4 کیلویی از شکم بیمار 75 ساله در آمل

پزشکیان: خبرهای خوبی در راه است؛ از حل مشکلات داخلی تا بهبود روابط خارجی

هشدار به رئال؛ در بدن‌سازی مشکل جدی داری!‏

دوومیدانی قهرمانی آسیا؛ طیبی و مبینی طلایی شدند

قهرمانی بنیامین فرجی در ازبکستان؛ نقره هم به ایران رسید

از ریشه تا میوه، خواص اعجاب انگیز کَبَر!

پُر شدن ورزشگاه اراک دو ساعت قبل از فینال

ملی‌پوش آینده‌دار از روسیه رسید

برگ بو این همه خاصیت دارد!

خانواده‌ها و کودکان با وجود مشکلات اقتصادی هنوز به مطالعه علاقه دارند

استقلال با تمام قوا آماده فینال شد

مذاکره منچستریونایتد با ناپولی بر سر اوسیمن

دومین ملی‌پوش پرسپولیس در پست دروازه‌بانی

دونده ایران در فینال قهرمانی آسیا آخر شد

پایان کار فرهاد مجیدی در البطائح

مصرف سبزیجات در وعده‌های غذایی، راهی مؤثر برای پیشگیری از چاقی

من یک فینال را باخته‌ام و می‌دانم چه دردی دارد

پرتاب‌های بیرانوند کجا رفت!

روزبه تنها بازمانده از آخرین قهرمانی استقلال

آلودگی ذرات قابل تنفس باعث مرگ زودرس می‌شود

انتشار «ریشه» پس از 14 سال

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان و فرمانده سپاه نینوا با خانواده پاسدار شهید حسین خان‌بیکی

دوره آموزشی روابط عمومی دیجیتال و خبرنگاری موبایل برگزار شد

حرکت تشکل‌های دانش‌آموزی مازندران به‌سوی انسجام و اثرگذاری بیشتر

آدرس درگاه های اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش در فضاهای مجازی

رئال با ارزش‌ترین باشگاه جهان شد

انگیز‌ه‌های بزرگ مهدی عبدی برابر استقلال

چرا ترک سیگار برای بعضی‌ها سخت‌تر است؟

ماده اصلی در خمیردندان که باید بشناسید!

پنجشنبه یک گوشه دنج می‌خواهد...

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با جمعی از ایثارگران البرزی

تقوی: بهترین‌های والیبال 1403 را انتخاب کردیم

دیدار جمعی از فرزندان شهدای فراجا با حسن یزدانی

شرکت فضایی ایلان ماسک باز هم ناکام ماند

واکنش محمد مهاجری به تصادف پسر نیکزاد با مامور راهور: آقای نایب رئیس مجلس! نمی‌خواهید عذرخواهی کنید؟

روزنامه جمهوری اسلامی: اظهارات شیخ ایرانی درباره وجود مراکزفساد در مکه و مدینه دروغ است

واکنش یک امام جمعه به ساخت شبیه‌ساز جهنم در گیلان: جایگاه و شأن آخرت و قیامت را به ابتذال کشیدید

دیدار صمیمانه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان و فرمانده سپاه نینوا با خانواده شهید مدافع امنیت محمد چرب‌کو

امضای تفاهم‌نامه مشترک بنیاد شهید و امور ایثارگران و استانداری البرز / ایجاد صندوق حمایت از نوآوران جامعه ایثارگری

سمت راست سپاهان در حد تیم ملی!

شاهکار سینا ولی‌زاده در تور جهانی ناین‌ بال با صعود به جمع 4 بازیکن

یحیی و ساکت بالاتر از برانکو و شفر

پاداش قهرمانی خنده‌دار چلسی در لیگ کنفرانس

2 مربی روسی شمشیربازی وارد تهران شدند

تمجید FIVB از غایب بزرگ ایران در هفته اول VNL