پیام مازند

آخرين مطالب

اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل نیروگاه زباله‌سوز ساری اقتصادی

اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل نیروگاه زباله‌سوز ساری
  بزرگنمايي:

پیام مازند - تسنیم / استاندار مازندران گفت: با همت دولت چهاردهم، یک‌هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل بخش ابنیه نیروگاه زباله سوز ساری تخصیص یافت. ‎
مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران اظهار داشـت: این میزان اعتبار، از محل اعتبارات ماده 58 به شهرهای با جمعیت کمتر از 50 هزار نفر شهرستان‌های ساری و میاندورود به صورت اختصاصی برای تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری تخصیص یافت.
وی افزود: در مرحله نخست 500 میلیارد ریال اعتبار جذب و صرف تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری شد و مکاتبات و پیگیری‌های لازم برای تخصیص نوبت دوم در حال انجام است.
استاندار مازندران تصریح کرد: برای تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری سرمایه گذاری مشارکتی در نظر گرفته شد که از این میزان، ‌40 درصد سهم دولت و مابقی نیز از منابع مالی بخش خصوصی تامین خواهد شد.
وی میانگین پیشرفت فیزیکی نیروگاه زباله سوز ساری در بخش ابنیه را 97، در بخش ورود تجهیزات 97 و در بخش نصب تجهیزات ابنیه را نیز 91 درصد ذکرکرد و گفت: با توجه به درصد بالای میانگین پیشرفت فیزیکی، خرید سه کانتینر تابلوی برق فشار ضعیف با جدیت در دستور کار است و هم اکنون از بندر دبی در کشور امارات در حال حرکت به سمت بندرعباس بوده و در آینده نزدئیک از محل سایت حمل خواهد شد.
استاندار مازندران تصریح کرد: از سال 1391 تاکنون اعتبارهای قابل توجهی از محل منابع دولتی برای تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری تخصیص داده شده است.
یونسی رستمی، مدت زمان مورد نیاز برای تکمیل نیروگاه زباله سوزی ساری را در بخش ابنیه 2 ماه و در بخش تجهیزات را نیز چهار ماه و مبلغ مورد نیاز برای تکمیل این طرح را در بخش تجهیزات 288 هزار دلار و در بخش ابنیه را نیز سه هزار و 150 میلیارد ریال اعلام کرد.
وی در ارتباط با راه دسترسی به نیروگاه زباله سوز ساری نیز گفت: راه دسترسی مجزا از خارج شهرک صنعتی به طول چهار کیلومتر با تامین منابع مالی و تملک برخی از بخش‌های معارض تا پایان آذر ماه و قبل از رسیدن ظرفیت اسمی نیروگاه که به طور معمول بین چهار تا 6 ماه بر اساس رویه‌ها و استانداردهای خاص آن زمان‌بر است، احداث خواهد شد.
استاندار مازندران، میزان آب خام مورد نیاز برای افتتاح اولیه نیروگاه زباله سوزی را 16 لیتر در ثانیه و به عبارتی حدود یکهزار و 380 مترمکعب در روز عنوان کرد و گفت: گزینه اصلی برای تامین آب مورد نیار نیروگاه، آب سد شهید رجایی است و حفر چاه برای تامین آب در شرایط تنش آبی نیز در دستور کار شهرداری قرار دارد.
یونسی رستمی، میانیگن پیشرفت فیزیکی طرح آبرسانی به نیروگاه زباله سوز ساری را در زمان حاضر حدود 50 درصد ذکرکرد و افزود: حدود 2 کیلومتر از مسیر پنج کیلومتری انتقال آب یعنی از سد به مخزن خاکی و از آنجا به مخزن یک‌هزار متر مکعبی انجام شده است.
وی گفت: برای تامین برق مورد نیاز نیروگاه نیز اشتراک 850 کیلواتی برای مصارف داخلی نیروگاه و 1.5 مگاواتی برای راه اندازی نیروگاه خریداری شده است و میانیگن پیشرفت فیزیکی طرح انتقال برق تولیدی نیروگاه به شبکه سراسری نیز حدود 75درصد برآورد شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/900646/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جراحی مدافع بارسا به‌دلیل مشکل تنفسی

صحبت‌های ایمان عالمی سرپرست استقلال درباره سرمربی آینده تیم و نقل و انتقالات باشگاه

مجتبی جباری سرمربی استقلال: قرارداد هادی شکوری و جلال چراغپور با استقلال تقریبا مجانی بود

دبل کریم بنزما در بازی امشب الاتحاد مقابل القادسیه

یک بازیکن دیگر از رئال خداحافظی کرد

گفت‌وگو با طارمی پیش از دیدار فینال ucl

گلزنی اوبامیانگ برای القادسیه مقابل الاتحاد

مروری بر سرمربیان خارجی فوتبال ایران

عواملی که ابتلا به کبد چرب را افزایش می‌دهد

تخریب شدید دندان‌ها با مصرف این خوراکی ها

به جای واژه پروفایل چه بگوییم؟

کنایه هافبک پرسپولیس به قهرمانی استقلال

آخرین وضعیت پنجره نقل و انتقالاتی بسته پرسپولیس

دستور تهیه ماسک‌های بی‌نظیر برای صورت

جدایی کاپیتان پرسپولیس قطعی شد

7 روش برای تقویت مغز و حفظ عملکرد آن

پیروزی دشوار ایران در لیگ ملت‌های والیبال کاوا

سریال «سووشون» توقیف و «نماوا» فیلتر شد

محبوب‌ترین دانه برای خنک کردن بدن در گرما

پالس مثبت لژیونر ایرانی به استقلال

بهترین زمان برای مصرف ویتامین‌ها را بشناسید

داستان اتوبوس مدرسه

نقش حیاتی ویتامین D در پیشگیری از یک بیماری خطرناک

ادامه تمرینات دختران ایران برای صعود به جام ملت‌ها

معاون ورزشی استقلال انتخاب شد

دوومیدانی قهرمانی آسیا؛ امیریان فینالیست دوی 800 متر شد

پایان مرحله چهارم تور ایران_آذربایجان با قهرمانی رکابزن تبریزی

تشریح برنامه تیم ملی والیبال در ایتالیا

آیا نور در طول سفر در جهان خسته نمی‌شود؟

تهدیدی جدی در کمین زمین است

انتشار تصاویر جدید از فیلم «زن و بچه» با کارگردانی سعید روستایی

مناسبت روز/ جمعه، 9 خردادماه

این نوشیدنی سلامت کبد را حفظ می‌کند

شاگرد ژاپنی پیاتزا با میلانو تمدید کرد

شکست سنگین کشتکار مقابل کشتی‌گیر ایرانی قطر در رنکینگ مغولستان

رئال مادرید رسماً از آرنولد رونمایی کرد

هشدار سازمان غذا و دارو آمریکا: جوهر خالکوبی خطرناک است

پاسخ به آذری جهرمی با موز و شیر!

تیم منتخب فصل سری آ اعلام شد

تصمیم‌گیری فدراسیون والیبال ایتالیا درباره بازی با روسیه

پرواز مرگبار!

اگر فشار خون بالا دارید، این 8 عامل ساده می‌تواند جان شما را نجات دهد

خودکشی تتلو در زندان/ او به بیمارستان منتقل شد

سخنگوی دولت: نسبت به مطالبات کامیون داران خود را موظف به پاسخگویی می‌دانیم

کونته ماندنش در ناپولی را تأیید کرد

درگذشت چهره تاثیرگذار کشتی جهان

واکنش جالب سردار به قهرمانی استقلال

موفقیت تیمی مهم است؛ ایرانی‌ها مهمان‌نوازند

ترکیب احتمالی پاری‌سن‌ژرمن و اینتر برای فینال فردا شب

رونمایی از تمدید دو ستاره پرسپولیس!