پیام مازند

آخرين مطالب

کدام شماره تلفن‌ها را در شرایط بحرانی و جنگی باید بلد باشیم؟ گفتگو

کدام شماره تلفن‌ها را در شرایط بحرانی و جنگی باید بلد باشیم؟
  بزرگنمايي:

پیام مازند - خبرآنلاین / در مواقع بحرانی کنترل استرس و اضطراب حفظ آرامش از اهمیت زیادی برخوردار است، اما برای تامین چنین وضعیتی چه راهکارهایی وجود دارد؟ همچنین برخی شماره تلفن‌ها هستندکه در شرایط بحرانی به آن‌ها نیاز داریم، در این مطلب علاوه بر ارائه راهکارهایی برای حفظ آرامش مهمترین شماره تماس‌ها به شما معرفی می‌شود.
 از انجمن مددکاران اجتماعی ایران، ضمن محکومیت اقدام شنیع رژیم صهیونیستی در تعرض به تمامیت ارضی کشور و عرض تسلیت به همه کسانی که در این شرایط عزیزانشان را از دست داده اند و امید به پایان هرچه سریعتر جنگ و پیروزی رزمندگان ایران عزیز نکات و موارد زیر جهت حفظ همبستگی و انسجام اجتماعی، افزایش تاب آوری اجتماعی و کاهش آلام مردم شریف ایران توصیه می‌شود:
خودمراقبتی فردی و اجتماعی را پیشه کنید و در حفظ آرامش و جان خود و خانواده کوشا باشید. نقاط امن محل زندگی و کار خود را مشخص کنید و برای مواقع اضطراری برنامه ریزی لازم را داشته باشید.
فعالیت هایی مانند مطالعه، ورزش، دعا و مناجات، گوش دادن به موسیقی مورد علاقه و ... می تواند به بهزیستن اجتماعی شما و افزایش تاب آوری اجتماعی تان کمک کننده باشد.
بازار
در خانواده فضایی را ایجاد کنید تا همه اعضا به خصوص کودکان به راحتی بتوانند درباره احساسات شان درباره شرایط پیش آمده گفتگو و مشارکت کنند.
کیف اضطراری حاوی دارو، مواد غذایی و ایمنی ضروری تهیه کنید و در دسترس داشته باشید تا در صورت لزوم برای تخلیه اضطراری استفاده کنید. (در این رابطه به توصیه های هلال احمر توجه کنید)
منابع اجتماعی اعم از بهزیستی، موسسات مردم نهاد و اماکن بهداشتی، ایمنی، اضطراری و ... نزدیک محل سکونت خود را شناسایی کنید و در موقع لزوم به آن ها مراجعه نمایید.
برای گروه های آسیب پذیر اجتماعی به ویژه والدین سالخورده و دارای محدویت های جسمی و حرکتی یا بیماریهای شناختی مانند آلزایمر برنامه ریزی کنید و مسیرهای دسترس پذیر را شناسایی کنید.
کودکان و نوجوانان را با زبان ساده و از طریق بازی، داستان و عروسک بازی در جریان شرایط و الزامات آن قرار دهید و آموزش ها و نکات ایمنی لازم را به آن ها نیز منتقل کنید.
ارتباطات اجتماعی با همسایگان، دوستان و اقوام را حفظ کنید و درباره نحوه کمک رسانی به یکدیگر در شرایط بحرانی همفکری و تبادل نظر کنید.
تعاملات اجتماعی با خانواده، آشنایان و دوستان را حفظ کنید و در دسترس باشید و در صورتی که با شما تماس می گیرند پاسخگوی آنان باشید تا از ایجاد اضطراب و دل نگرانی جلوگیری شود.
از بحث های مجادله برانگیز که منجر به افزایش تنش و اضطراب اجتماعی می شود، پرهیز کنید.
اخبار را از منابع موثق دنبال کنید و در پیگیری اخبار (به ویژه در جمعی که کودکان و بیماران حضور دارند) افراط به خرج ندهید.
در ترویج مهربانی اجتماعی، دوستی و صلح پیشقدم باشید. حتی یک لبخند می تواند امیدبخش باشد.
در صورت لزوم برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص کاهش استرس و اضطراب می توانید به شماره 1480 سازمان بهزیستی تماس بگیرید. مشاوران و مددکاران اجتماعی پاسخگوی شما خواهند بود.
در صورت لزوم برای مواردی چون پیشگیری از خودکشی، کودک آزاری، خشونت و یا حتی معرفی کودک بی سرپناهی که به دلیل شرایط ممکن است والدین اش را از دست داده باشد، به اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی با شماره 123 تماس حاصل نمایید و از مددکاران اجتماعی این مرکز کمک بگیرید.
در صورتی که عضو دارای اختلال مصرف مواد اعتیادآور در خانواده دارید و نیاز به مشاوره دارید، با شماره خط ملی اعتیاد 09628 تماس بگیرید و خدمات مددکاری اجتماعی و مشاوره دریافت نمایید.
به منظور حفظ امنیت و مراقبت از خود، از مکان های نظامی و تاسیسات انرژی فاصله بگیرید.
در زمان شنیدن صدای انفجار به جای امن بروید و از رفتن به پشت بام و فیلمبرداری خودداری کنید.
از انبار مواد بهداشتی و غذایی و خرید بیش از نیاز اقلام ضروری پرهیز کنید.
در مواقع لزوم و اضطراری با یکی از سازمان های امدادی-انتظامی و بهداشتی مانند هلال احمر (112)، پلیس (110)، آتش نشانی (125) و اورژانس (115) تماس بگیرید.
در صورتی که فرد دارای معلولیت، فرد بی خانمان، فرد مبتلا به اعتیاد، در راه مانده، سالمند گمشده و ... را مشاهده کردید که نیازمند خدمات اجتماعی بود به شهرداری (در تهران 137)، بهزیستی یا در مواقع خاص به بیمارستان معرفی نمایید و از مددکاران اجتماعی این سازمان ها کمک بگیرید.
 در این شرایط نسبت به همسایگان و پیرامون خود، خانواده های تک والد، سالمندان،کودکان و سایر افراد در معرض آسیب اجتماعی، بیشتر مسئول باشید و پشتیبان و مراقب هم باشیم.
اگر در بین اعضای خانواده یا فامیل و دوستان افراد آسیب پذیر اجتماعی اعم از افرادی دارای اوتیسیم و اختلال روانی و اضطرابی سراغ دارید مشاوره و برنامه ریزی لازم برای زمان انفجار و آشفتگی های ناشی از آن جهت مراقبت از این افراد انجام دهید.
چنانچه دانش آموزی در منزل دارید می توانید جهت کاهش اضطراب و استرس ناشی از تحصیل وی با شماره تماس 1570 آموزش و پروش تماس حاصل نمایید. مشاوران و مددکاران اجتماعی پاسخگوی شما هستند.
برای تسلی خاطر کسانی که احیاناً ممکن است عزیزی از دست داده باشند پیشقدم باشید و در سوگ آن ها شریک شوید و سعی کنید حمایت اجتماعی و روانی لازم را از آن ها فراهم کنید.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/904028/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کریستین کیوو: اینتر با قدرت برای فتح جام به زمین می‌رود

مهدی مهدوی‌کیا: ایرانی هر کجا باشد، متجاوزین به وطنش را فراموش نمی‌کند

دوومیدانی‌کاران به دیپلماسی عمومی ضربه زدند

سکوت IOC در ماجرای اسرائیل و نقش کمیته ملی المپیک و ورزشکاران

سپاهان: حمله به صداوسیما بزدلانه بود

تیم ملی هندبال ساحلی نوجوانان ایران از مسابقات جهانی جا ماند

بیانیه انجمن ورزشی‌نویسان در محکومیت حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونی به صداوسیما

اطلاعیه سپاه کربلا در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صداوسیما

پرواز پهپادهای کشاورزی در آسمان قائمشهر ممنوع شد

ترافیک در مسیرهای ورود به مازندران سنگین شد

چرا بعضی‌ها تلخی را تلخ‌تر احساس می‌کنند؟

حسین کعبی: منتقدان مغرض تیم ملی عقده دیده شدن دارند

مربی والیبال ایران: صربستان تیم زهرداری نیست

خبرنگار شجاع صداوسیما، مسافر ویژه بازی‌های کشورهای اسلامی

مارسکا: بازی در استادیوم خالی عجیب بود!

آرسنال آماده فروش زینچنکو به میلان

ستاره جوان بارسلونا پیشنهاد بایرن را رد کرد

واکنش رونالدو به افزایش تنش‌های جهانی

موتای رقابت‌های آسیا را از دست داد

تیم ملی والیبال بدون تغییر راهی صربستان شد

بیانیه کمیته المپیک در محکومیت حمله رژیم سفاک صهیونیستی به رسانه ملی

فرماندار: بابلسر مهیای اسکان موقت یا دائمی مسافران است

مالیات علت تعویق در بازگشت سرمربی النصر به ایتالیا

قهرمانان کاراته و تیراندازی، مدال طلای خود را تقدیم سحر امامی کردند

سهمیه لاماسیا در بارسلونا نصف شد

افتتاح پروژه‌های کشاورزی در مازندران

هواشناسی مازندران: سیل در راه است

کندوان یک‌طرفه است؛ ترافیک سنگین در راه‌های مازندران

تمرینات شبانه حریف یوونتوس پشت درهای بسته

تلاش اونانا برای انتقال مهاجم پرطرفدار به یونایتد

کدام شماره تلفن‌ها را در شرایط بحرانی و جنگی باید بلد باشیم؟

درخشش زمین از منظر ایستگاه فضایی بین‌المللی

انصاری‌فرد: شیر زن ایرانی حماسه آفرید

تمسخر رژیم صهیونیستی توسط سردار آزمون

طرح ویژه ملی پوش استقلال برای ایران

پر از صندلی‌های خالی؛ هیچکس جام اینفانتینو را نمی‌بیند!

موج جدید حمایتی بازیکنان تیم ملی فوتبال از وطن

گزینه غیرمنتظره النصر برای جانشینی پیولی!

برد اول در آتلانتا؛ شروع خوب چلسی در جام جهانی!

معرفی‌ بهترین‌های هفته نخست لیگ ملت‌های والیبال

قهرمانی نوجوانان ایران در مسابقات والیبال آسیای مرکزی

ایران بدون تغییر در هفته دوم لیگ ملت‌ها

علی دایی: خدا کند بمیرم، وطن فروش نباشم

میراسماعیلی: حمله به صداوسیما، حمله به آزادی بیان است

هیولای فلیک ترسناک‌تر از همیشه!‏

استقلال و پرسپولیس ورزشگاه پیکان را می‌خواهند!

والیبال ایران در قهرمانی دبل کرد

سیگنال‌های امیدوارکننده از تیم پیاتزا

سردار وحیدی: هیچ نگرانی از طولانی شدن جنگ نداریم | فعال‌شدن ایست‌های بازرسی و گشت‌های شبانه بسیج

بیانیه ملی‌پوشان تکواندو در پی حملات غیر انسانی رژیم صهیونی