مازندران در امنیت کامل است؛ حادثه اخیر بدون خسارت بود
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام مازند - ایسنا / در پی حمله جزئی به یکی از اماکن نظامی مازندران، استاندار ضمن تأیید این موضوع، اعلام کرد: این حادثه هیچگونه تلفات جانی یا خسارت مالی به همراه نداشت.
در پی حمله جزئی به یکی از اماکن نظامی در استان، استاندار مازندران اعلام کرد: این حادثه هیچگونه تلفات جانی یا خسارت مالی بههمراه نداشته و شرایط کاملاً عادی و آرام است.
مهدی یونسی رستمی سهشنبه سوم تیرماه ضمن قدردانی از آمادگی نیروهای مسلح و حضور بهموقع عوامل امدادی و امنیتی، تأکید کرد: وضعیت عمومی استان کاملاً عادی است و تمام بخشهای اجرایی در آمادهباش کامل قرار دارند.
وی اظهار کرد: تمهیدات لازم برای حفظ امنیت و آرامش شهروندان بهدرستی اجرا شده و اوضاع در کنترل کامل قرار دارد.
یونسی از مردم مازندران خواست تا با حفظ آرامش و اعتماد به دستگاههای مسئول، به روند عادی زندگی خود ادامه دهند.
استاندار مازندران همچنین از همکاری شورای تأمین استان و تلاش شبانهروزی تمامی عوامل امنیتی، نظامی، انتظامی، اطلاعاتی و امدادی، اصناف و غیره در حفظ آرامش و امنیت پایدار استان قدردانی کرد.
امنیت عمومی استان بطور کامل برقرار است و جای هیچگونه نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.
بازار ![]()
-
چهارشنبه ۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷:۱۱
-
۹ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/904426/