دستگیری عاملان درگیری دسته جمعی در ساری
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - فرمانده انتظامی شهرستان ساری از دستگیری 6 نفر از عاملان درگیری دسته جمعی در یکی از مناطق آن شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، فرمانده انتظامی شهرستان ساری از دستگیری 6 نفر از عاملان درگیری دسته جمعی در یکی از مناطق آن شهرستان خبر داد.
سرهنگ عبداله حسن زاده در تشریح این خبر گفت: نیمه شب گذشته یک مورد درگیری دسته جمعی در یکی از مناطق شهرستان ساری رخ داد، که طی گزارش به مرکز فوریتهای پلیسی 110، بلافاصله ماموران انتظامی پاسگاه گلما در محل حادثه حضور یافتند.
وی افزود: با حضور ماموران انتظامی پاسگاه گلما و تحقیقات محلی مشخص شد که در این درگیری، نزاع دسته جمعی 4 نفر از عاملان درگیری مصدوم که بلافاصله به بیمارستان انتقال داده شدند و در این خصوص دو خودرو پژوپارس و سمند توقیف و دو تیغه چاقو و قداره کشف شد که پس از تشکیل پرونده، متهمان این درگیری به مرجع قضایی معرفی شدند.
سرهنگ حسن زاده در پایان از برخورد قاطع پلیس در مواجهه با برهم زنندگان نظم و امنیت خبر داد و از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه موارد این چنینی، مراتب را از طریق تلفن 110 به پلیس گزارش کنند.
-
سه شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۳:۴۳
-
۸ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/906126/