قاتل 28 ساله در محمودآباد دستگیر شد
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - ایرنا / فرمانده انتظامی محمود آباد، گفت: جوان 28 سالهای که طی یک درگیری، فردی را در یکی از خیابان های این شهر به قتل رسانده بود ظرف 24 ساعت شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ حسین کیان مهر، فرمانده انتظامی محمود آباد بیان داشت: در پی وقوع یک مورد نزاع منجر به قتل در یکی از خیابان های شهر محمودآباد، بلافاصله مأموران کلانتری 11 به محل اعزام و مشاهده کردند جوان 30 ساله ای براثر اصابت شی بُرنده به قفسه سینه دچار جراحت شدید شده که متأسفانه پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست می دهد.
بازار ![]()
وی افزود: در این راستا مأموران با اقدامات هوشمندانه و اطلاعاتی دقیق موفق شدند ظرف 24 ساعت قاتل که جوان 28 ساله ای بود را شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی در عملیاتی غافلگیرانه وی را در شهرستان همجوار دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی محمودآباد با اشاره به این که متهم دستگیر شده پس از انتقال به مقر انتظامی به بزه ارتکابی اعتراف کرد، گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و تحقیقات برای بررسی انگیزه قاتل و مشخص شدن ابعاد بیشتر موضوع در حال انجام است.
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/906850/