پیام مازند

آخرين مطالب

ژابی دو ستاره جدید برای رئال خرید! ورزشی

ژابی دو ستاره جدید برای رئال خرید!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ورزش 3 /برای رسیدن به راز موفقیت رئال تحت هدایت ژابی کافی است به تغییرات اساسی و پیشرفت دو بازیکن این تیم نگاه کنیم.
رئال مادرید در نیمه اول بی‌نقص، بروسیا دورتموند را تنبیه کرد و گونسالو گارسیا و فران گارسیا دو گل برای سفیدپوشان به ثمر رساندند. تیم ژابی آلونسو بهترین بازی خود در جام جهانی باشگاه‌ها را به نمایش گذاشت، هرچند پایان بازی پرهرج‌ومرج بود.
تیم تحت هدایت ژابی آلونسو که در تمام طول بازی برتری محسوسی نسبت به حریف آلمانی داشت، کامل‌ترین عملکرد خود در این تورنمنت را به نمایش گذاشت و در نیمه اول تنها در 20 دقیقه با نتیجه 2-0 پیش افتاد. تیم در نیمه دوم کمی آرام‌تر شد و در وقت‌های تلف‌شده دو گل دریافت کرد، اما کورتوا با یک مهار فوق‌العاده مانع از کشیده شدن بازی به وقت اضافه شد.

پیام مازند

دو بازیکن آکادمی، گونسالو گارسیا و فران گارسیا، دو گل از سه گل رئال را به ثمر رساندند تا نشان دهند چگونه شایسته‌سالاری مربی جدید تأثیر مثبتی بر تیمی گذاشته که به محرک‌های تاکتیکی و احساسی جدید نیاز داشت.
با وجود در دسترس بودن کیلیان امباپه، ژابی آلونسو بار دیگر به گونسالو گارسیا اعتماد کرد. این تصمیم خود بیانیه‌ای آشکار بود. او که پیش‌تر مقابل یوونتوس نیز تعیین‌کننده بود و در هر بازی که به میدان رفت درخشید، گلی به ثمر رساند که بهترین ویژگی او را نشان داد: همیشه در زمان مناسب در مکان مناسب قرار دارد.
 گونسالو با ویژگی تمام‌کنندگی که از زمان جدایی خوسلو در تیم غایب بود، به جای امباپه در ترکیب اصلی قرار گرفت و گلزنی کرد.
او پس از بازی در مصاحبه با دازن گفت: «قبل از بازی با آردا گولر صحبت کرده بودیم که خط دفاعی آن‌ها هنگام پاس رو به عقب خیلی جلو می‌آید. او به من گفت که توپ را آنجا برایم می‌فرستد و من فقط باید آماده باشم. پاس او عالی بود، فقط کافی بود آن را به تور بچسبانم.»
گونسالو تاکنون در پنج بازی چهار گل و یک پاس گل ثبت کرده است. با این حال، محدود کردن بازی و توانایی‌های او به حضور در محوطه جریمه اشتباه بزرگی است، همان‌طور که در گل دوم که توسط فران گارسیا به ثمر رسید، نشان داد.
فران گارسیا مانند یک موشک 
گونسالو که به اندازه‌ای که ژابی آلونسو می‌خواست متحرک بود، مانند وینیسیوس جونیور، به سمت راست حرکت کرد و همراه با ترنت الکساندر-آرنولد گلی ساخت که در آن مدافع چپ رئال سانتری از سمت راست را به گل تبدیل کرد. در غیاب فرلاند مندی و کاماوینگا، سطح بازی فران گارسیا در جام جهانی باشگاه‌ها به شدت بالا رفته است.

پیام مازند

بروسیا دورتموند نتوانست جلوی نفوذهای غافلگیرکننده فران گارسیا را بگیرد، به‌ویژه در نیمه اول. این مدافع کناری رئال مادرید با توانایی بدنی استثنایی و دوندگی‌هایش بارها پشت مدافعان آلمانی نفوذ کرد و به سفیدپوشان اجازه داد در زمین حریف عرض بازی را افزایش دهند. 
با پشتیبانی سیستم سه دفاع مرکزی که او را در برابر ضدحملات محافظت می‌کرد، فران گارسیا با درخشش خود برجسته شد و عمیق‌ترین بازیکن رئال در فاز هجومی بود.
پرسی که هیچ‌کس از آن شانه خالی نکرد
رئال مادرید از همان ابتدا ژابی آلونسو را متقاعد کرد. پرس شدید، یکی از ویژگی‌های اصلی که ژابی آلونسو می‌خواهد در تیم جدیدش جا بیندازد، مؤثر بود و مشکلات زیادی برای بوروسیا دورتموند ایجاد کرد. فاصله مناسب بین بازیکنان به رئال اجازه داد بدون زحمت زیاد آلمانی‌ها را تحت فشار قرار دهد و گردش توپ سریع و عمودی باشد تا زمانی که بازی کاملاً به نفع آن‌ها پیش رفت. هیچ بازیکنی از تلاش خودداری نکرد.

پیام مازند

در نیمه دوم که همه‌چیز به نفع رئال بود، تیم کمتر صاحب توپ شد و در بلوک دفاعی پایین‌تری قرار گرفت که فرصت‌های بزرگی برای ضدحملات ایجاد کرد. با فکر کردن به نیمه‌نهایی، ژابی آلونسو الکساندر آرنولد، وینیسیوس و بلینگام را تعویض کرد و مودریچ، سبایوس و امباپه را به زمین آورد. تعویض‌های مربی به مدیریت بازی و حفظ برتری تا پایان کمک کرد، اما بازی را تمام نکرد و بازیکنان در وقت‌های تلف‌شده آرامش خود را از دست دادند.
ژابی آلونسو توضیح داد: «نتوانستیم جلوی اتفاقات را بگیریم. اتفاقات زیادی افتاد. شاید این برای بازی بعدی درس خوبی باشد. در کل در بازی ثبات داشتیم. 20 دقیقه اول خیلی حمله کردیم و با اقتدار بودیم. بعد سعی کردیم خیلی سریع به گل برسیم. تعویض‌ها دوباره به ما ریتم داد، اما در دقیقه 80 همه‌چیز از کنترل خارج شد.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/906871/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جمله جنجالی سخنگوی استقلال درباره سیدحسین

گل گهر فردا استارت می‌زند

قلب مجموعه صفات انسانی را به انسان می‌دهد

نورشرق: نزدیک به 40 ایجنت رسمی داریم

پلاسماهای خورشیدی در کمین زمین

یک دلیل برای کابوس شبانه که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید

چرا تیم ملی تکواندو به مسابقات اعزام نشد؟

جعفرزاده ایمن‌آبادی: نظام به این نتیجه رسیده که باید از تندروها عبور کند | آنها متوجه‌اند که به روزهای پایانی و مرگ خود نزدیک شده‌اند

جلوگیری از کم‌آبی بدن در تابستان/ 4 نوشیدنی برای هیدراتاسیون

اولین مقتل فارسی در جغرافیای عثمانی

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و اروتز فعال می‌شوند

گزینه سابق ایران سرمربی جدید قهرمان لهستان

برای تکرار این شادی‌ها و تاریخسازی!

اعلام ترکیب تیم‌های ملی جوانان کشتی آزاد و فرنگی

صدای زنگ خطر بیخ‌گوش بسکتبال ایران

بیوگرافی محمد کریمی مدرس زبان کیست؟

دوازدهم محرم، سالروز شهادت امام زین‌العابدین (ع)

دغدغه کشاورزان مازندران برای تامین کود اوره رفع می‌شود

معرفی شربتی شادی‌آور برای روزهای گرم و پراسترس

لیگ ملت‌ها؛ پیاتزا و شروع آنالیز تیم اول دنیا

حامد لک شاگرد یحیی شد

مرد محبوب اسکوچیچ با تراکتور تمدید کرد

چرخش دوباره فرعباسی به سمت استقلال

اولین مربی ایرانی استقلال در فصل جدید!

پخت 72 دیگ برنج برای عزاداران حسینی توسط دانشجویان مازندرانی

مازندران، رتبه نخست تولید تخم مرغ و جوجه یک روزه در کشور

هواشناسی برای سه ماه آینده مازندران 208 میلی‌متر باران پیش‌بینی کرد

مصرف این ویتامین روند پیری را کند می‌کند

تفاوت نقاشی کودکان شاد و غمگین در چیست؟

دروازه‌بان ازبک برای مذاکره به ایران می‌آید

ژابی دو ستاره جدید برای رئال خرید!

غیبت دو بازیکن در اردوی تراکتور

کوهنوردان مفقود در ارتفاعات سبلان پیدا شدند

رونمایی تیم لیگ برتری از دومین سرمربی در یک ماه!

آغاز برداشت جو دیم در شهرستان نوشهر

حذف وثیقه خروج از کشور مشمولان برای زیارت عتبات عالیات

پایان یک باور درباره ویتامین C/ بهترین منابع این ویتامین کدامند؟

دستگیری قاتل در کمتر از 24 ساعت در محمود آباد

سیستم ایمنی بدن را با مصرف این ویتامین‌ها تقویت کنید

آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد در مازندران

شش مازندرانی در رقابت‌های کشتی آزاد جوانان قهرمانی آسیا

قائم‌شهر میزبان اردوی ملی‌پوشان ووشو برای رقابت‌های آسیایی

آلگری بمب تابستانی میلان را اعلام کرد

تست دوپینگ یک کشتی‌گیر مدال‌آور جهانی مثبت شد

تهدید بزرگ آرمان صالحی در هفته سوم لیگ ملت‌ها

تعویض طلایی پیاتزا؛ او به همین‌جا راضی نیست!

آغاز برداشت برنج از هفته سوم تیر در مازندران

«زیر سایه بلوط» برگزیده جشنواره فیلم بلغارستان | 4 فیلم ایرانی در جشنواره مورد تایید بفتا

تمام زنانی که جاستین بیبر زندگی آن‌ها را زیر و رو کرده است؛ از جاسمین ویلگاس تا سلنا گومز

«مرد عینکی»؛ فیلم جدید بهرام افشاری بعد از موفقیت «فسیل» و «هفتاد سی»