آخرین وضعیت شرایط جسمی «امامعلی حبیبی» در بیمارستان
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام مازند - ایرنا / فرماندار بابل گفت: با تلاش های صورت گرفته کادر درمان شرایط جسمی امامعلی حبیبی نابغه کشتی جهان در بیمارستان شهید یحیی نژاد این شهر به مرحله پایدار و رو به بهبود است.
مصطفی میرتبار، فرماندار بابل اظهار کرد: از شب گذشته تاکنون تیم پزشکی برای بازگشت شرایط پایدار امامعلی حبیبی تلاش های زیادی به خرج دادند.
بازار

وی گفت: جهان پهلوان همچنان در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان شهید یحیی نژاد بستری است و با توجه به کهولت سن و ایجاد پایداری جسمی مراقبت های ویژه از وی ادامه دارد.
فرماندار بابل تصریح کرد: امامعلی حبیبی دارنده اولین مدال طلای المپیک افتخارات زیادی برای کشور کسب کرد و همه تلاش ها بر آن است تا جهان پهلوان هر چه سریعتر با کسب سلامتی از بیمارستان مرخص شود.
این مقام مسوول افزود: امامعلی حبیبی نابغه کشتی جهان به علت مشکل ریوی در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل بستری شد.
امامعلی حبیبی نابغه کشتی جهان و دارنده اولین مدال طلای المپیک ایران و کشورهای مسلمان متولد روستای «درزیکلای آخوندی» در سه کیلومتری جنوب بابل است.
وی در سن هشت سالگی بعد از فوت پدر و مادرش به قائمشهر(شاهی سابق) نزد خواهرش رفت و ورزش را با کشتی محلی «لوچو» آغاز کرد و سپس فراگیری فنون کشتی را در سال 1331 در پادگان گرگان استارت زد.

ببر مازندران پس از قهرمانی در مسابقه های انتخابی استان در سال 1332، در رقابت های قهرمانی کشور شرکت کرد و عنوان چهارم وزن 72کیلوگرم را به دست آورد.
سال 1333 هم به مقام چهارم رسید ولی با قهرمانی در سال های 1335 و 1337 در تهران، 1338 در شیراز و 1339 در رشت رسما به قهرمان ایران تبدیل شد.
جهان پهلوان حبیبی اگر چه در اولین تورنمنت خارج از کشورش عازم رقابت های بین المللی ترکیه شد و با کشتی گرفتن در وزن 67 کیلوگرم به موفقیتی دست نیافت، ولی در بازی های المپیک 1956 ملبورن به اوج درخشش رسید و با وجود تب شدید، مدال طلای این رویداد بزرگ را در وزن 67 کیلوگرم کسب کرد.
امامعلی حبیبی در مسابقات جهانی تهران در سال 1959 دو تن از بزرگان کشتی دنیا یعنی «بالاوادزه» از شوروی سابق و «اسماعیل اوغان» از ترکیه را در مجموع در کمتر از سه دقیقه ضربه فنی کرد.
این قهرمان نامی در دوران حضورش در عرصه کشتی به سریع ترین کشتی گیر جهان معروف شد و در سال 1961 در رقابت های جهانی «یوکوهاما» بالاتر از «موروزوف» از شوروی و «کانه کو» از ژاپن برای دومین بار قهرمان جهان شد. در آن سال تیم کشتی ایران به مقام قهرمانی دست یافت. حبیبی با کسب مدال طلای رقابت های جهانی 1962 «تولیدو» برای همیشه از دنیای دایره طلایی خداحافظی کرد.
وی علاوه بر چهار طلای جهان و المپیک، موفق به کسب مدال طلای بازی های آسیایی 1958 توکیو شد. حبیبی پس از پایان دوره قهرمانی مدتی به مربیگری پرداخت ولی پس از آن وارد عالم سیاست شد و در دوره ای هم به عنوان نماینده مردم بابل در مجلس شورای ملی حضور داشت.
امامعلی حبیبی قهرمانی است که در کوتاه ترین زمان، قهرمانان بزرگی همچون بالاوادزه را با فنون یک دست و یک پا و سرته یکی به زمین می زد و به همین دلیل هم به ببر مازندران در عرصه کشتی معروف شد.

حبیبی که همیشه قلبش برای مملکتش می تپد در رقابت های جهانی 2007 باکو لوح مشاهیر فیلا را دریافت کرد. از سال 1389 (2010 میلادی) در مازندران یک جام معتبر بین المللی به نام او و دیگر قهرمان کشتی ایران عبدالله موحد برگزار می شود.
ببر مازندران که به آن ببر هیرکانی، کاسپین و تورانی نیز گفته می شود یکی از زیرگونه های ببر بوده است که در ناحیه گسترده ای از غرب چین تا سواحل دریای سیاه شامل آسیای میانه، قفقاز و شمال ایران زندگی می کرد و بیشتر از نیم قرن پیش منقرض شد.
ببر هیرکانی در دوران حیات خود در کنار ببر سیبری و ببر بنگال بزرگترین گربه سانان دنیا بودند.
-
پنجشنبه ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲:۳۳
-
۱۷ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/907323/