تخریب 30 فقره ساخت وساز غیرمجاز در نوشهر
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نوشهر از عملیات قلع و قمع 30 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در روستای خیرودکنار خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نوشهر از انجام عملیات قلع و قمع 30 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در روستای خیرودکنار با مساحت کلی 15 هزار و 800 متر مربع خبر داد.
جواد محمودی با تأکید بر لزوم حفظ اراضی کشاورزی، افزود: این اقدام با هدف بازگشت زمینها به حالت اولیه و استفاده بهینه از آنها برای کشت انجام شده است.
وی افزود:این عملیات با حضور نماینده دادستان، نیروی انتظامی، مدیر جهاد کشاورزی و نیروهای گشت برگزار شد تا ضمن برخورد قانونی با متخلفان، از تخریب بیشتر اراضی کشاورزی جلوگیری شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نوشهر همچنین از شهروندان خواست در راستای حفظ منابع طبیعی و اراضی زراعی، از هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز خودداری کنند.
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/907474/