شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۴
اقتصادی

آغاز برداشت انجیر‌های ارگانیک

آغاز برداشت انجیر‌های ارگانیک
پیام مازند - برداشت انجیر‌های ارگانیک از ۱۵۰ هکتار باغ‌های شهرستان گلوگاه آغاز شده است.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - برداشت انجیر‌های ارگانیک از 150 هکتار باغ‌های شهرستان گلوگاه آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، شهرستان گلوگاه به عنوان یکی از قطب‌های تولید انجیر در استان مازندران شناخته می‌شود و انجیر تولیدی این منطقه به دلیل کیفیت بالا و ارگانیک بودن، شهرت دارد.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه گفت: برداشت انجیر در گلوگاه از اواخر تیر ماه آغاز می‌شود و تا اواسط پاییز ادامه دارد.
کمیل عسکری افزود: پیش‌بینی می‌شود بیش از 1500 تن انجیر از 150 هکتار باغ‌های این شهرستان برداشت شود.
او ادامه داد: جشنواره برداشت انجیر هر ساله در گلوگاه برگزار می‌شود و امسال نیز همزمان با برداشت انجیر، این جشنواره برگزار خواهد شد.
انجیر از میوه‌های تابستانه مازندران است که درخت آن در اغلب باغ‌ها یا در حیاط منازل و گوشه‌ای از باغچه‌ها به ویژه روستا‌ها کاشته شده و خانواده‌ها از میوه آن استفاده می‌کنند، میوه‌ای که علاوه بر طعم شیرین و بی نظیرش خواص بی نظیری هم دارد.
انجیر سرشار از مواد معدنی مغذی شامل آهن، کلسیم و پتاسیم است، میزان فیبر در انجیر از میوه‌ها یا سبزیجات دیگر بیشتر است، انجیر میان وعده سالمی است که سدیم، کلسترول و چربی ندارد.


نظرات شما