پیام مازند - مهر / رئیس کل دادگستری مازندران گفت: کارچاقکن حرفهای توسط مأمورین حفاظت و اطلاعات دادگستری در رامسر دستگیر شد.
عباس پوریانی، رئیس کل دادگستری مازندران در این خصوص اظهار کرد: حسب گزارش واصله در خصوص تخلفات و اقدامات غیرقانونی احدی از کارکنان دفتر خدمات الکترونیک قضائی در رامسر، مراتب در دستور کار مأمورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران قرار گرفت.
رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: با رصد دقیق اطلاعاتی و اقدامات فنی، متهم شناسایی و پس از جمع آوری مدارک و مستندات لازم، از سوی مأمورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران دستگیر شد.
پوریانی افزود: مشارالیه پس از تشکیل پرونده در یکی از شعب دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رامسر، با صدور قرار بازداشت موقت به زندان معرفی شد.
رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه متهم در بازجوییهای اولیه به بزه انتسابی خود اقرار داشته است، خاطرنشان کرد: ادعای نفوذ در مجموعه دادگستری، سو استفاده از موقعیت شغلی، اخذ وجه به بهانه گرفتن رأی از شعب، کارچاق کنی و غصب عنوان از جمله برخی عناوین اتهامی متهم است.
پوریانی همچنین از برخورد قاطع قضائی با فرد مدعی نفوذ در دادگستری میاندورود خبر داد.
رئیس کل دادگستری مازندران در این خصوص اظهار کرد: در پی وصول گزارش به دادستانی میاندورود مبنی بر فعالیت شخصی با ادعای نفوذ نزد مقامات دادگستری و به تبع آن سو استفاده از خانمهای مراجعه کننده به مرجع قضائی، موضوع در دستور کار ویژه دادگستری شهرستان قرار گرفت.
پوریانی افزود: با دستور ویژه از سوی دادستان شهرستان میاندورود جهت پیگیری موضوع، یکی از بزه دیدگان شناسایی و طی تحقیقات از وی، متهم اصلی پرونده شناسایی و دستور جلب مشارالیه صادر شد.
رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: متهم در تحقیقات ابتدایی، اتهام وارده را انکار کرد؛ ولی در مواجهه حضوری با خانم بزه دیده در دادسرا و پاسخ به سوالات مقام قضائی، به ارتکاب جرایم انتسابی، اقرار نمود.
پوریانی خاطرنشان کرد: غصب عنوان کارمند دادگستری، ایجاد مزاحمت برای بانوان، تظاهر به امر وکالت و ادعای اعمال نفوذ نزد مقامات قضائی از جمله برخی عناوین اتهامی متهم است.
رئیس کل دادگستری مازندران افزود: مشارالیه پس از تشکیل پرونده و با صدور قرار تأمین کیفری مناسب به زندان معرفی شد.
پوریانی تاکید کرد: برخورد دادگستری مازندران با افرادی که به هر نحوی با اقدامات خلاف خود باعث خدشه دار شدن وجهه دستگاه قضائی شوند، جدی، قاطع و قانونی خواهد بود.