پیام مازند - مازندران با تولید و ارسال گسترده مرغ، به یکی از مهمترین مراکز تأمین گوشت مرغ برای تهران و سایر استانها تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: در 27 مرداد 1404، بیش از 372 هزار و 613 کیلوگرم گوشت مرغ از طریق کشتارگاههای استان مازندران به تهران ارسال شد.
جعفری افزود: از این میزان، 231 هزار و 263 کیلوگرم مرغ آماده طبخ به میادین و فروشگاههای تهران و همچنین بیش از 64 هزار و 250 قطعه مرغ زنده به کشتارگاههای این استان انتقال یافت.
وی ادامه داد: در همان روز، بیش از 395 هزار و 421 کیلوگرم گوشت مرغ نیز در سطح استان مازندران توزیع شد و مرغ آماده طبخ از طریق فروشگاههای زنجیرهای مانند افق کوروش و گلستان در اختیار مصرفکنندگان قرار گرفت.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ارسال 80 هزار و 634 کیلوگرم مرغ آماده طبخ و 54 هزار و 100 قطعه مرغ زنده به استانهای سمنان و گلستان، تأکید کرد: این آمار نشاندهنده افزایش چشمگیر عرضه مرغ و بهبود وضعیت تأمین این کالای اساسی در سطح ملی است.
جعفری خاطرنشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی مازندران با همکاری کشتارگاههای استان، نقش مؤثری در تأمین مرغ مورد نیاز کشور بهویژه پایتخت ایفا میکند.