سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
اقتصادی

مازندران، تأمین‌کننده اصلی مرغ پایتخت

ارسال بیش از ۳۷۲ هزار کیلوگرم مرغ از مازندران به تهران

ارسال بیش از ۳۷۲ هزار کیلوگرم مرغ از مازندران به تهران
پیام مازند - مازندران با تولید و ارسال گسترده مرغ، به یکی از مهم‌ترین مراکز تأمین گوشت مرغ برای تهران و سایر استان‌ها تبدیل شده است.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مازندران با تولید و ارسال گسترده مرغ، به یکی از مهم‌ترین مراکز تأمین گوشت مرغ برای تهران و سایر استان‌ها تبدیل شده است.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: در 27 مرداد 1404، بیش از 372 هزار و 613 کیلوگرم گوشت مرغ از طریق کشتارگاه‌های استان مازندران به تهران ارسال شد.
جعفری افزود: از این میزان، 231 هزار و 263 کیلوگرم مرغ آماده طبخ به میادین و فروشگاه‌های تهران و همچنین بیش از 64 هزار و 250 قطعه مرغ زنده به کشتارگاه‌های این استان انتقال یافت.
وی ادامه داد: در همان روز، بیش از 395 هزار و 421 کیلوگرم گوشت مرغ نیز در سطح استان مازندران توزیع شد و مرغ آماده طبخ از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای مانند افق کوروش و گلستان در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گرفت.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ارسال 80 هزار و 634 کیلوگرم مرغ آماده طبخ و 54 هزار و 100 قطعه مرغ زنده به استان‌های سمنان و گلستان، تأکید کرد: این آمار نشان‌دهنده افزایش چشمگیر عرضه مرغ و بهبود وضعیت تأمین این کالای اساسی در سطح ملی است.
جعفری خاطرنشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی مازندران با همکاری کشتارگاه‌های استان، نقش مؤثری در تأمین مرغ مورد نیاز کشور به‌ویژه پایتخت ایفا می‌کند.


نظرات شما