پیام مازند - صدا و سیما / مسابقات چهار وزن نخست رقابتهای کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی جهان از 22 و 23 شهریورماه در شهر زاگرب کرواسی برگزار شد و در پایان نمایندگان کشورمان توسط امیرحسین زارع (مازندران) در وزن 125 کیلوگرم به مدال طلا، احمد محمدنژاد جوان در وزن 61 کیلوگرم به مدال نقره و کامران قاسم پور (مازندران) در وزن 86 کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند.
امیرحسین زارع دلاوری از خطه قهرمان پرور مازندران- شهر آمل، دیشب در فینال وزن 125 کیلوگرم با برتری 5 بر صفر مقابل گئورگی مشویلدیشویلی از آذربایجان به نشان طلای این مسابقات دست یافت.
بازار ![]()
امیرحسین زارع متولد 27 دی 1379 در آمل، کشتیگیر دسته فوق سنگینوزن کشتی آزاد برنده مدال نقره المپیک 2024 پاریس و مدال برنز المپیک 2020 توکیو، قهرمان سه دوره مسابقات قهرمانی کشتی جهان در سالهای 2021، 2023 و 2025 است.
زارع با قهرمانی جهان در اسلو 2021 پس از 32 سال توانست مدال طلا را در دسته فوق سنگین کشتی آزاد برای ایران کسب کند که علیرضا سلیمانی اولین بار در مارتینی 1989 این مدال را کسب کرده بود.
پس از قهرمانی امیر حسین زارع، شور و شعف مردم ورزش دوست استان مازندران و آمل دیدنی بود.