پیام مازند - مهر / سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران قیمت مصوب مرغ را کیلویی 115 هزار تومان اعلام کرد و گفت: عرضه بالاتر از آن تخلف است.
محمد ابراهیم تولایی شامگاه یکشنبه در جلسه پیگیری ساماندهی قیمت مرغ با تأکید بر موضع قاطع استاندار مبنی بر خط قرمز بودن سفره مردم، گفت: تمام فرمانداران مأموریت یافتهاند تا با افرادی که در بازار عرضه مرغ اغتشاش ایجاد کرده و به دنبال سوءاستفاده هستند، برخورد کنند.
وی افزود: هرگونه اقدامی که نتیجه آن کوچکتر شدن سفره مردم باشد، منجر به تشکیل پرونده قضائی و در برخی موارد تغییرات حکومتی (اداری) خواهد شد تا جلوی سوءاستفادهها گرفته شود.
سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران خصوص قیمت مصوب مرغ اظهار داشت: در حال حاضر قیمت 115 هزار تومان برای هر کیلو مرغ مورد تأیید است و قیمتهای بیشتر از آن، تخلف محسوب میشود.
تولائی دلیل کمبود مرغ در استان را خروج بیرویه مرغ زنده به سایر استانها عنوان کرد و گفت: مازندران اولین تولیدکننده گوشت سفید کشور است، اما کشتارگاههای ما با کمتر از 30 درصد توان خود فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: بر اساس دستور استاندار، خروج مرغ زنده از استان کنترل شده و روزانه بین 100 تا 130 هزار قطعه مرغ زنده اجازه خروج دارند؛ با این حال به طور متوسط هر روز 532 تن مرغ از استان خارج میشود که عمدتاً به سمت تهران میرود.
این مقام مسئول با اشاره به مصرف روزانه 250 تا 350 تن مرغ در استان، اعلام کرد: تصمیم گرفته شد که 40 درصد از تولید مرغ استان با قیمت 115 هزار تومان در 72 فروشگاه منتخب در سراسر مازندران برای مصرفکنندگان عرضه شود.
تولائی همچنین از عرضه روزانه 100 تا 140 تن مرغ گرم و دستور استاندار مبنی بر توزیع 200 تن مرغ منجمد با قیمت 90 هزار تومان خبر داد تا بخش زیادی از نیازهای مردم جبران شود.
وی در پایان بر حمایت از تولیدکنندگان، کشتارگاهها و سرمایهگذاران تأکید کرد اما یادآور شد که بزرگترین سرمایه، سرمایه اجتماعی است و نباید به بهانه حمایت از سرمایهگذار، سفره مردم تنگتر شود.