شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴
اقتصادی

تولید بیش از ۳۶ هزار تن گوشت سفید در آمل

تولید بیش از ۳۶ هزار تن گوشت سفید در آمل
پیام مازند - مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید بیش از ۳۶ هزار تن گوشت سفید در مرغداری‌های این شهرستان در نیمه نخست امسال خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید بیش از 36 هزار تن گوشت سفید در مرغداری‌های این شهرستان در نیمه نخست امسال خبر داد.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید 36460 تن گوشت سفید در 272 واحد مرغ گوشتی این شهرستان در نیمه نخست سال 1404 خبر داد
هادی‌زاده گفت: در نیمه نخست سال جاری (1404)، 272 واحد مرغداری فعال گوشتی با شش میلیون قطعه ظرفیت جوجه ریزی در شهرستان آمل، مجموعاً 36 هزار و 460 تن گوشت سفید تولید کرده‌اند.
وی این موفقیت را حاصل تلاش و همت مرغداران، نظارت‌های مستمر دامپزشکی و همراهی و برنامه‌ریزی دقیق بخش دولتی دانست و افزود: این حجم از تولید، نه تنها سهم بسزایی در تأمین نیاز‌های پروتئینی داخلی استان و کشور دارد، بلکه نشان از پتانسیل بالای شهرستان آمل در بخش کشاورزی و دامپروری دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم این واحدها، خاطرنشان کرد: صنعت مرغداری به عنوان یکی از محور‌های توسعه اقتصادی شهرستان، زمینه اشتغال تعداد زیادی از هموطنان را فراهم کرده است.
هادی‌زاده بر تداوم حمایت‌های فنی و تسهیلاتی از مرغداران برای افزایش بهره‌وری و حفظ سلامت محصول تأکید کرد و گفت: هدف ما در ادامه، افزایش کیفی تولید، ارتقای استاندارد‌های واحد‌ها و توسعه پایدار این صنعت مهم است.


نظرات شما