پیام مازند -
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛فریدون کلبادینژاد، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، در برنامه هفته پیوند اولیا و مربیان در دبستان هدی صمدایی ناحیه 2 ساری، بر اهمیت ورزش و نشاط در مدارس تأکید کرد و گفت که تحرک و پویایی دانشآموزان، زمینهساز موفقیت در تعلیم و تربیت است.
وی همچنین خانوادهها را شریک اصلی آموزش دانست و خواستار تقویت انجمن اولیا و مربیان با جلسات منظم و آموزشهای مستمر شد. مدیرکل آموزش و پرورش بر لزوم داشتن مدیران و معلمان توانمند و ارتباط نزدیک بین مدرسه و اولیا تاکید کرد تا کیفیت و عدالت آموزشی تحقق یابد.
کلبادینژاد تاکید کرد: مدرسه باید محیطی پویا و دانشآموزمحور باشد که در آن نیازهای دانشآموزان در نظر گرفته شود و اولیا در کنار مربیان برای تربیت و پرورش همهجانبه فرزندان همکاری کنند.