پیام مازند - مهدی یونسیرستمی، استاندار مازندران در جریان بازدید میدانی از بیمارستان امام خمینی(ره) بهشهر که با همراهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و فرماندار شهرستان انجام شد، بر ضرورت تقویت استحکام و توسعه زیرساختهای این مرکز درمانی تأکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، مهدی یونسی با اشاره به اهمیت تشکیل کارگروه تخصصی برای بررسی نیازهای بیمارستان، اظهار داشت: باید کارگروهی تشکیل شود تا موارد مربوط به توسعه بیمارستان را بررسی کند. فعال سازی و تقویت مراکز اورژانس، رادیولوژی و آزمایشگاهی در این مجموعه ضروری است و این کار باید با رویکرد علمی و توسط کارگروه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی انجام شود.
استاندار مازندران با بیان اینکه نگاه مدیریت استان به حوزه سلامت بر پایه اقدامات زیربنایی است، افزود: قبلاً به شهروندان استان عرض کرده بودم که ما کارهای روبنایی انجام نمیدهیم؛ هدف ما اجرای کارهای زیربنایی است که با متد علمی و شاخصهای علمی همخوانی داشته باشد.
یونسیرستمی خاطرنشان کرد: توسعه زیرساختهای بیمارستان امام خمینی(ره) بهشهر میتواند نقش مهمی در ارتقای سطح خدمات درمانی شرق استان ایفا کند و به بهبود کیفیت زندگی مردم منطقه منجر شود.