شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

معاون رییس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست

ظرفیت‌های ملی و بین‌المللی برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های مرزن‌آباد بسیج شد

ظرفیت‌های ملی و بین‌المللی برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های مرزن‌آباد بسیج شد
پیام مازند - معاون رییس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، گفت: با تجمیع امکانات داخلی و اعزام نیروهای بین‌المللی، عملیات اطفای حریق جنگل‌های مرزن‌آباد با اولویت در حال انجام است. ‌
  بزرگنمايي:

پیام مازند - معاون رییس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، گفت: با تجمیع امکانات داخلی و اعزام نیروهای بین‌المللی، عملیات اطفای حریق جنگل‌های مرزن‌آباد با اولویت در حال انجام است. ‌

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، شینا انصاری، معاون رییس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران در مرزن‌آباد اظهار داشت: ابتدا لازم می‌دانم از زحمات فعالان محیط زیست، مردم محلی، محیط‌بانان و جنگل‌بانان که تمام‌قد پای کار بودند، قدردانی کنم. سازمان حفاظت محیط زیست گزارشی را در جلسه روز چهارشنبه برای اعضای دولت ارائه کرد تا امکانات و تجهیزات مقابله با این حریق تقویت شود. همچنین رایزنی‌های متعددی از طریق استاندار محترم به عنوان رئیس مدیریت بحران استان با وزارت دفاع و وزارت کشور انجام گرفت تا همه ظرفیت‌های داخلی برای اطفای حریق به کار گرفته شود.
وی افزود: از روز گذشته موضوع کمک‌های بین‌المللی نیز مطرح شد و با پیگیری وزارت امور خارجه، امروز دو فروند هواپیمای تخصصی اطفای حریق، یک فروند بالگرد و هشت نیروی امدادی از دولت ترکیه اعزام می‌شوند. همچنین این ظرفیت وجود دارد که در صورت نیاز از دولت روسیه نیز همکاری دریافت کنیم.
انصاری با اشاره به ضرورت ایجاد یگان ویژه اطفای حریق جنگل‌ها در ذیل ستاد مدیریت بحران کشور تأکید کرد: با توجه به تشدید خشکسالی‌ها و استمرار کم‌بارشی‌ها، نیاز مبرم داریم که یگان ویژه‌ای برای واکنش سریع و به‌هنگام در جنگل‌های زاگرس و هیرکانی تشکیل تا از گسترش آتش‌سوزی‌ها جلوگیری شود. در حال حاضر اولویت نخست ما مهار کامل این حریق است.
شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، در پایان با تأکید بر اهمیت حفاظت از جنگل‌های هیرکانی در شرایط خشکسالی و آسیب‌پذیری منطقه، خواستار تشکیل یگان ویژه اطفای حریق در زیرمجموعه سازمان مدیریت بحران شد تا توان عملیاتی به‌صورت تخصصی در جنگل‌های هیرکانی و زاگرس افزایش یابد و پایگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز در مناطق حساس مستقر شود.


نظرات شما