جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴
گفتگو

کیفیت نان مازندران بهتر شد

کیفیت نان مازندران بهتر شد
پیام مازند - ایرنا / سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران از پایش لحظه‌ای و توزیع بهداشتی آرد در استان خبر داد، گفت: ۱۳ هزار تن گندم کیفی به استان ...
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایرنا / سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران از پایش لحظه‌ای و توزیع بهداشتی آرد در استان خبر داد، گفت: 13 هزار تن گندم کیفی به استان رسید که این امر در کیفیت نان تأثیر داشته است.
محمد ابراهیم تولایی روز جمعه در جلسه کارگروه آرد و نان استان مازندران در ساری با بیان اینکه تاکنون 13 هزار و 814 تن گندم کیفی از طریق 3 کشتی وارد مازندران شده است، ادامه داد: امسال 81 هزار و 619 تن گندم بصورت تضمینی از کشاورزان استان خریداری شد.
وی افزود: 191 هزار و 216 تن گندم نیز از 8 استان کشور به مازندران وارد شده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با انتقاد از کیفیت پایین برخی گندم‌های وارد شده به استان، گفت: جلوی ورود هرگونه گندم بی کیفیت به مازندران باید گرفته شود.
بازار
وی اظهار کرد: همه محموله‌های آرد خروجی از کارخانجات آرد استان مورد آزمایش قرار می‌گیرند تا آرد باکیفیت تحویل نانوایی‌ها شود.
تولایی با اشاره به اینکه سیاست ما وارد کردن گندم به استان و تبدیل آن به آرد در کارخانجات آرد مازندران است، افزود: 2 شرکت حمل و نقل، کار توزیع آرد در استان را انجام می‌دهند تا انحصار در توزیع آرد از بین برود.
وی بیان داشت: ماشین‌های مخصوص حمل آرد توسط GPS کنترل می‌شوند و رانندگان نیز باید گواهی بهداشتی داشته باشند و همه مراحل حمل آرد از کارخانه تا نانوایی بصورت لحظه‌ای پایش می‌شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران در پایان بر آنالیز مصرف آرد در شهرستان‌ها توسط فرمانداران تأکید کرد و گفت: احداث مجتمع‌های نانوایی در استان یک سیاست کلی با نگاهی به آینده است.
سالانه حدود 380 هزار تن و ماهانه 31 هزار تن آرد بین بیش از چهار هزار و 600 واحد خبازی که مسوولیت پخت نان در مازندران را برعهده دارند.


نظرات شما