چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

آغاز پویش «مثبت ماه» بهزیستی مازندران همزمان با ماه رمضان

آغاز پویش «مثبت ماه» بهزیستی مازندران همزمان با ماه رمضان
پیام مازند - مدیرکل بهزیستی مازندران از اجرای پویش «مثبت ماه» همزمان با ماه مبارک رمضان برای سومین سال متوالی خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرکل بهزیستی مازندران از اجرای پویش «مثبت ماه» همزمان با ماه مبارک رمضان برای سومین سال متوالی خبر داد.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ مدیرکل بهزیستی مازندران از اجرای پویش «مثبت ماه» همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این پویش با هدف گسترش مشارکت‌های مردمی، اجتماعی‌سازی مسائل حوزه بهزیستی و کمک به تأمین بخشی از نیاز‌های اساسی جامعه هدف اجرا می‌شود.
رقیه رحمانی افزود: این پویش همزمان با برنامه‌های سراسری سازمان بهزیستی کشور، برای سومین سال متوالی در ماه رمضان به‌عنوان محور اصلی فعالیت‌های حمایتی این ایام برگزار می‌شود.
مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به اهداف این پویش گفت: «مثبت ماه» با تمرکز بر افزایش همراهی مردم و خیرین، در راستای پاسخ به نیاز‌های ضروری مددجویان طراحی شده است؛ نیاز‌هایی از جمله تأمین جهیزیه برای فرزندان تحت پوشش، کمک به تکمیل مسکن خانواده‌های نیازمند و تهیه تجهیزات توانبخشی به‌ویژه ویلچر برای افراد دارای معلولیت.
وی با بیان اینکه نام این پویش برگرفته از برکت و نگاه مثبت ماه رمضان است، افزود: در قالب اهداف کمی پویش امسال، تکمیل ۲۲ واحد مسکونی نیمه‌تمام، تأمین ۱۱۰ دستگاه ویلچر و تهیه ۲۲۰ سری جهیزیه در استان پیش‌بینی شده است.
رحمانی شعار محوری پویش «هر سهم تو، زندگی می‌سازه» را یادآور شد و گفت: علاقه‌مندان می‌توانند کمک‌های نقدی خود را از طریق درگاه مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی به نشانی Mosharekat.behzisti.ir و یا شماره حساب:۴۱۵۳۰۳۴۵۴۱۵۴۳۰۶۸
شماره کارت:۰۱۰۴-۸۶۳۱-۹۵۷۰-۶۳۶۷ به نام «مشارکت‌های مردمی بهزیستی مازندران» واریز کنند.
به گفته وی، همچنین امکان اهدای کمک‌های غیرنقدی از طریق ادارات و مراکز تحت نظارت بهزیستی استان برای حمایت مستقیم از افراد تحت پوشش فراهم است.


نظرات شما