پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

دستگیری ادمین اینستاگرام و فعال ضد امنیتی در مازندران

دستگیری ادمین اینستاگرام و فعال ضد امنیتی در مازندران
پیام مازند - صدا و سیما / روابط عمومی سپاه کربلا با صدور اطلاعیه‌ای از شناسایی و دستگیری ادمین پیج شاخص اینستاگرام و فعال اقدامات ضد امنیتی در مازندران خبر داد. روابط عمومی ...
  بزرگنمايي:

پیام مازند - صدا و سیما / روابط عمومی سپاه کربلا با صدور اطلاعیه‌ای از شناسایی و دستگیری ادمین پیج شاخص اینستاگرام و فعال اقدامات ضد امنیتی در مازندران خبر داد.
روابط عمومی سپاه کربلا با صدور اطلاعیه‌ای از شناسایی و دستگیری ادمین پیج شاخص اینستاگرام و فعال اقدامات ضد امنیتی در استان مازندران خبر داد. 
در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع مردم بصیر، شریف و انقلابی استان مازندران می‌رساند؛ سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه کربلا، با اقدامات سایبری، ادمین یکی از پیج‌های شاخص اینستاگرامی فعال در استان، که اقدام به تولید و انتشار محتوی ضد امنیتی با هدف ایجاد رعب و وحشت در بین مردم در ایام کودتای تروریستی اخیر می‌کرد، دستگیر کردند.
متهم با بهره‌گیری از کاربرانی که با وی بصورت مجازی در ارتباط بودند، ضمن هدایت هدفمند، آنها را به جمع آوری هویت نیرو‌های انتظامی، بسیج، امنیتی و قضایی، تشویق می‌کرد و در ادامه ضمن ساخت کلیپ در صفحه خود و سایر صفحات مشابه منتشر می‌نمود، که طی آن مشخصات بیش از ۳۰ نفر از این افراد که با متهم همکاری داشتند، احصا، که تعدادی از این افراد توسط سازمان اطلاعات جلب و تعدادی نیز تحت تعقیب هستند.
هشدار داده می‌شود همه افرادی که به هر دلیلی با صفحات مشابه فوق، همکاری ضد امنیتی داشتند و دارند، توسط سازمان اطلاعات تحت تعقیب و برابر قانون با آنها برخورد خواهد شد.
ضمن تشکر از همراهی مردم با سربازان امام زمان (عج) در سازمان اطلاعت سپاه کربلا مازندران، از آحاد مردم استان خواسته می‌شود هرگونه تحرکات مشکوک را به شماره ۱۱۴، ستاد خبری اطلاعات بسیج، به اشتراک گذارند؛ و ما النصر إلا من عند الله العزیز الحکیم
بازار


نظرات شما